7 Temmuz Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar
    • Konkur
    • Araştırma
    • Atamalar
    • Dijital
    • Kreatif
    • KSS
    • Medya
    • Pazarlama
    • Sosyal Medya
    • Trend
    • Haberler
    • New Step
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Godiva 90’ıncı yılını özel bir davetle kutladı
Haberler

Godiva 90’ıncı yılını özel bir davetle kutladı

Marketing Türkiye
16 Kasım 2016
2 dk okuma

Premium çikolata kategorisinde dünya lideri Godiva, kuruluşunun 90’ıncı yılını  Brüksel, Londra ve New York’un ardından İstanbul’da verdiği özel bir davetle kutladı. Ünlü Sanatçı Ahmet Güneştekin’in Godiva’nın 90’ıncı yıldönümü için hazırladığı sanat eseri, Güneştekin Sanat Merkezi’nde sergilendi. Güneştekin’in “Lady Godiva’nın Başkaldırısı” olarak adlandırdığı eseri, davetlilerden büyük beğeni topladı.

Godiva 90’ıncı yılını, İstanbul’da verdiği özel bir davetle kutladı. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker ve Sanatçı Ahmet Güneştekin’in katılımıyla gerçekleşen davette Ahmet Güneştekin’in Godiva’nın 90.yıldönümü için hazırladığı özel eser de sergilendi.

Godiva’nın bu önemli yıl dönümü ile ilgili konuşan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, “Göz bebeğimiz markalarımızdan biri olan Godiva’nın 90 yıllık çikolata uzmanlığını ve mirasını kutluyoruz. Brüksel, Londra, New York’tan sonra kutlamalarımızın son ayağı için, burada bir araya geldik. Godiva’nın 90’ıncı yılında çok zarif bir sanat eseri ortaya koyarak bu günü daha anlamlı kılan değerli sanatçımız Ahmet Güneştekin’e yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Ülker, “Godiva 2008 yılında ailemize katıldı. Godiva gibi global bir markayı satın almak bize çok şey kattı. Aynı şekilde onlar da bizim girişimci yönümüzden faydalandılar. Yaptığımız yatırımlarla Godiva, Amerika ve Japonya pazarının premium çikolatada lider oyuncusu olmaya devam ediyor. Japonya işimiz ise 2010’dan itibaren 2’ye katlandı. Amerika dışındaki ciro oranımızın %70’ine ulaştı. Premium çikolata olarak farkındalık oranı %90. Bununla beraber, Godiva markası Çin, Endonezya, Tayland, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore ve Türkiye’ye Yıldız Holding ile girdi. Godiva’nın Çin’deki cirosu şu anda 100 milyon USD” şeklinde markanın Yıldız Holding yolculuğunu da anlattı.

Ahmet Güneştekin’den 90’ıncı yıl dönüme özel eser

Ünlü Sanatçı Ahmet Güneştekin, eseri hazırlarken Lady Godiva’nın cesaretinden ilham aldığını belirterek; “Lady Godiva da bir performans sanatçısıydı bana göre. Sanat dahil olmak üzere, insanlık mirasının temelini cesur insanların attığını düşünüyorum. İnsanlığın ortak mirasına dahil olacak bu sanat eserinin de Lady Godiva’nın cesaretini  yansıtmasını istedim” şeklinde konuştu.

Godiva’nın 90 yıllık mirası, çikolata uzmanlığı, estetik bakış açısı ve inovasyon yaklaşımını yansıtan kutlamada, Godiva’nın özel olarak tasarladığı Gold Yıldönümü Koleksiyonu’nun da tadımı yapıldı.

Davetliler, Godiva’nın Yeni Yıl Koleksiyonu’nu da inceleme fırsatı buldu

Davette ayrıca, yeni yıl kutlamalarına eşlik edecek enfes pralin çikolataları, trüfleri ve özel olarak tasarlanmış serisiyle Godiva 2017 Yeni Yıl koleksiyonu, davetlilerin beğenisine sunuldu. Godiva, Avrupa’nın klasiklerinden biri olan Yeni Yıl Keki Bûche de Noël geleneğini yenilikçi bir yaklaşımla yorumladı.  Godiva’nın Baş Çikolata Şefi Thierry Muret, Bûche de Noël’i modern bir tarifle yorumlayarak koleksiyon için üç yeni çikolata hazırladı: Chestnut Crème Bûche de Noël, Intense Dark Chocolate Bûche de Noël ve Mocha Crème Bûche de Noël, hepsi de kendi özgün hikayelerini anlatıyor.

Davete özel ilgi

Davete Mustafa Taviloğlu, Yalçın Ayaydın, Rona Yırcalı, Aziz Yıldırım gibi iş dünyasının temsilcilerinin yanı sıra, İnci Aksoy, Nazan Ölçer, Yahşi ve Maria Baraz, Nebahat Çehre, Arzum Onan, Kubat, Zara gibi sanat dünyasından isimler de katıldı. Esra Oflaz Güvenkaya, Derin Mermerci, Sedef Baran, Dilek Hanif, Etel Baler, Siren Ertan, Esra Kaktüs, Sitare Akdilek, Elif Dürüst, Elif- Kerem Gönlüm, Sinem Yıldırım, Tanem Sivar,  Ayşe Tolga Ferhan İstanbullu gibi isimler de davetliler arasındaydı.

 

1 Şirketlerin yüzde 83'ü ya ara zam yaptı ya da yapacak
Özel şirketlerin yüzde 83’ü ya ara zam yaptı ya da yapacak
2 mickey mouse
Telif hakkının sonuna gelindi: Mickey Mouse kamulaşıyor
3 e-ticaret
E-ticaretteki büyüme yüzde 68’e ulaştı
4 HBO Max gelmeden gidiyor mu?
HBO Max gelmeden gidiyor mu?
5 İş dünyasında haftanın atamaları
İş dünyasında haftanın atamaları
Güncel Haberler
anahtar kelime
Anahtar kelimelerin trendi değişiyor
müşteri
Seçeneği artan müşteri sepeti daha çok dolduruyor
Buz Devri’nden çıkan gençlik, eğlencenin ötesinde neye ihtiyaç duyuyor?
Buz Devri’nden çıkan gençlik, eğlencenin ötesinde neye ihtiyaç duyuyor?
Nakliye sorunları
Ünlü bisiklet firması nakliye hasarlarına nasıl son verdi?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Cannes Lions shortlistleri açıklandı
Haberler
Cannes Lions kısa listeleri açıklanmaya devam ediyor: BluTV yeniden Aslan adayı
Gizem Yıldız
2 hafta önce
Türkiye'nin en değerli 100 markası belli oldu! Listede 9 yeni marka var...
Haberler
Türkiye’nin en değerli 100 markası belli oldu! Listede 9 yeni marka var…
Nafizcan Önder
4 hafta önce
İngiltere Hükümeti büyük teknoloji şirketlerine savaş açıyor
Haberler
İngiltere Hükümeti büyük teknoloji şirketlerine savaş açıyor
Gizem Yıldız
6 Mayıs 2022
düğün
Haberler
Nerde o eski düğünler? Evlilik masrafları cep yakıyor
Seda Başpınar
3 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar

Ortaklar Caddesi Murat Apartmanı No: 29/A
Mecidiyeköy, Şişli/İSTANBUL

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar
    • Konkur
    • Araştırma
    • Atamalar
    • Dijital
    • Kreatif
    • KSS
    • Medya
    • Pazarlama
    • Sosyal Medya
    • Trend
    • Haberler
    • New Step
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.