14 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
CX'in liderleri İstanbul'da buluşacak
Haberler

CX’in liderleri İstanbul’da buluşacak

Marketing Türkiye
25 Eylül 2023
2 dk okuma

Çağrı Merkezleri Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenecek yılın en önemli etkinliği “CX 360 Müşteri Deneyimi Yönetimi Zirvesi” 5 Ekim’de Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşecek. Dünyanın önde gelen uzmanlarının bir araya geleceği ve bine yakın ziyaretçiyi ağırlayacak etkinlikte müşteri deneyimi yönetiminin değişen yüzü konuşulacak.

Çağrı merkezi iş alanı, teknolojinin çığır açan gelişimiyle birlikte 360 derece entegre müşteri deneyimi yönetimine dönüştü ve teknoloji pazarını da içine alıyor. Özellikle yapay zeka ile birlikte gelinen noktada müşteri deneyimine bakış açısı evrim geçirirken, çeşitli sektörlerden profesyoneller bu evrimi her yönüyle ele almaya hazırlanıyor. 5 Ekim’de Swissotel The Bosphorus’ta, yerli ve yabancı CX liderleri, dünyaca ünlü konuşmacılar ve konuklar, Çağrı Merkezleri Derneği tarafından gerçekleştirilecek CX 360 Müşteri Deneyimi Yönetimi Zirvesi’nde bir araya gelecek. Etkinliğin ana konuşmacılarından biri ise müşteri deneyimi alanında dünyanın önde gelen stratejistlerinden ve TED konuşmacılarından biri olan akademisyen Ken Hughes olacak. Hughes; müşteri deneyiminin sürekli gelişebilir ekosistemini tüm yönleriyle ele alacak.

Etkinliğin en önemli başlıkları dijital devrim ve zeka olacak

Bine yakın yerli-yabancı profesyoneli bir araya getirecek olan etkinlikte; entegre müşteri deneyimini mümkün kılmak için insan uzmanlığı ve teknoloji arasındaki güçlü ilişki konuşulacak. Çağrı Merkezleri Derneği liderliğinde PWC araştırma şirketi tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin en kapsamlı pazar araştırması olan “Yeni Nesil Müşteri Deneyimi Yönetimi” raporunun sonuçları da zirvede açıklanacak. Günün en önemli başlıkları; değişen müşteri alışkanlıklarının ve beklentilerinin anlaşılması, iş modellerinin değişime cevap verecek ve beklentileri karşılayacak şekilde dönüşümü, hem kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayacak hem de iş modelleri ile uyumlu teknolojik çözümler olacak. Zirvede aynı zamanda “Müşteri Deneyimi yönetiminde yeni çağ: Dijital Devrimin Epik Macerası”, “Müşteri Deneyiminde Geleceği Şekillendiren Trendler: Yenilikçi Uygulamalar ve Öncü Vizyonlar” ve “Yapay Zeka ve İnsan Sinerjisi ile Kusursuz Müşteri Deneyimi Yönetimi” konulu 3 farklı panel gerçekleştirilecek.

Dünyaca ünlü konuşmacı Ken Hughes, müşteri deneyimini modern tüketici ekseninde ele alacak

Modern tüketici ve B2B kültüründe dünyanın önde gelen otoritelerinden biri olarak kabul edilen yazar, TED konuşmacısı ve akademisyen Ken Hughes da zirvede konuşmacı olarak yer alacak. Sunumlarında müşteri deneyiminin bir “şey” değil, sürekli değişime açık bir “eylem” olduğuna değinen Hughes, tüketicilerin satın alma davranışlarını tüketici psikolojisi, davranışsal ekonomi, sosyal antropoloji ve nöropazarlama konuları üzerinden masaya yatıracak.

Müşteri deneyimi yönetimi iş alanındaki dönüşüm BPO’ların hacmini yüzde 30 arttıracak

CX 360 Müşteri Deneyimi Yönetimi Zirvesi’nin ülkemizdeki değişen müşteri deneyimi ekosistemini ortaya koyma açısından bir ilke imza atacağına dikkat çeken Çağrı Merkezleri Derneği Başkanı Cemile Banu Hızlı; “Yaşanan tüm gelişmeler; sektörel rekabetçiliğin korunması, artırılması ve iyi bir müşteri deneyimi sunabilmek için eski usul çağrı merkezlerinin müşteri deneyimi merkezlerine dönüşümünü zorunlu kılıyor. Müşteri deneyiminin de artan önemi ile birlikte hizmet sağlayıcılarına yönelik artan talep, deneyim odaklı iş süreçlerinde iç ve dış kaynak kullanımına yönelik bir ihtiyaç doğuruyor. Bu durum çağrı merkezleri, müşteri iletişim merkezleri ve dış kaynak süreç sağlayıcılarının (BPO) işlem ve hizmet hacmini artırmasına neden oluyor. Beklentimiz bu hacmin 2024 yılı sonuna kadar en az yüzde 30 olması. Şu an 15 Milyon TL olan pazar hacminin bu oranda artması sektörümüzün çok daha hızlı büyümesine olanak sağlayacaktır” dedi. 

Derneğin değişen yapısı ve yeni adı lanse edilecek

Hızlı, dernek olarak adımlarını bu dönüşüme uygun şekilde hızlandırdıklarını ve sektöre ışık tutacak etkinlikler için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek; “İş alanımızla birlikte dernek olarak biz de dönüşüyor ve bu dönüşümü tüm yönleriyle konuşacağımız büyük güne heyecanla hazırlanıyoruz. Bu evriminin bir sonucu olarak derneğimizin değişen yeni ismiyle birlikte kapsayıcılığını genişlettiğimiz, yeniden yapılandırdığımız derneğimizin değer önerilerini ve vizyonunu da bu önemli zirvede bine yakın ulusal ve uluslararası meslek profesyoneline ilk kez açıklayacağız” açıklamasında bulundu.  

CX liderleri buluşuyor

Çağrı Merkezleri Derneği featured
1 Ocak ayında en çok konuşulan oyuncular...
Ocak ayında en çok konuşulan oyuncular…
2 Dijital platformlar ile bağımsız medya arasındaki ilişkiye rekabet otoriteleri müdahil olabilir mi?
Dijital platformlar ile bağımsız medya arasındaki ilişkiye rekabet otoriteleri müdahil olabilir mi?
3 "Ben hep 200 liralık reklam alıyorum"
“Ben hep 200 liralık reklam alıyorum”
4 YouTube Rating Report müziğin ritmini tutuyor: En çok izlenen müzik kanalları
YouTube Rating Report müziğin ritmini tutuyor: En çok izlenen müzik kanalları
5 Düşünmeyi yapay zekaya devredip “sahte uzmanlık” çağına giriyoruz!
Düşünmeyi yapay zekaya devredip “sahte uzmanlık” çağına giriyoruz!
Güncel Haberler
İstanbulluların alışveriş rotası: Marka sadakati zayıflıyor, fiyat ön plana çıkıyor
İstanbulluların alışveriş rotası: Marka sadakati zayıflıyor, fiyat ön plana çıkıyor
Yeni dönemde reklam sektörünün odaklanacağı 5 başlık...
Yeni dönemde reklam sektörünün odaklanacağı 5 başlık…
Sevgililer Günü'nde hediye seçerken, maddi değer değil "beni tanıyor hissi" öne çıkıyor
Sevgililer Günü’nde hediye seçerken, maddi değer değil “beni tanıyor hissi” öne çıkıyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Gümüş fiyatları kontrolden çıkınca Pandora, takılarını platinden üretmeye karar verdi
Haberler
Gümüş fiyatları kontrolden çıkınca Pandora, takılarını platinden üretmeye karar verdi
Sena Tufan
1 hafta önce
E-ticarette fahiş fiyatlara erişim engeli
Haberler
E-ticarette fahiş fiyatlara erişim engeli
Sena Tufan
4 hafta önce
Yapay zeka modayı dönüştürdü, eğitim sistemi geride kaldı
Haberler
Yapay zeka modayı dönüştürdü, eğitim sistemi geride kaldı
Nafizcan Önder
2 hafta önce
Miu Miu'dan 25 bin liralık UNO destesi!
Haberler
Miu Miu’dan 25 bin liralık UNO destesi!
Sena Tufan
18 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.