Avrupalı lider burger zinciri artık Türkiye’de
Nisan ve Mayıs ayında açtığı 4 restoranla burger severlere hizmet vermeye başlayan Quick, 5 yıl içinde 150 Milyon ₺ yatırım ile restoran sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyor.
İlk restoranını 1971 yılında Belçika’da açan, bugün 16.000 çalışanıyla başta Fransa, Belçika, Lüksemburg olmak üzere 500 restoranda 1 milyar Euro’nun üzerinde ciro elde eden Quick, farklı damak tatlarına hitap eden menüsü, fark yaratan özel sosları ve keyifli ortamıyla yepyeni bir burger deneyimi sunuyor.
Rekabetin oldukça yoğun yaşandığı burger dünyasına, Avrupalı dokunuşuyla kaliteli bir lezzet alternatifi sunan Quick, Türkiye’de hızlı servis sektörüne iddialı bir giriş yaptı. Avrupalı lider Hızlı Servis restoran zinciri Quick, gençler ve aileler başta olmak üzere her kesime hitap eden menüsüyle ilk olarak İstanbul’daki lezzet tutkunlarıyla buluştu. Forum İstanbul, Ataşehir Bulvar 216 , Şişli Cevahir AVM ve Şişli Meydan restoranları hizmete giren Quick, Mayıs sonunda Viaport restoranında misafirlerini ağırlamaya başlayacak.
Dugardin: “Türkiye’nin yemek kültüründen çok etkilendik, burada olmak istedik”
45 yılı aşan deneyim ve ‘daha fazlası için lezzet’ iddiasıyla Türkiye’ye gelen Quick’in lansman toplantısı, Çırağan Sarayı’nda yapıldı. Quick Group CEO’su Cedric Dugardin, zengin bir mutfak kültürüne sahip Türkiye’de insanların ayrıştırıcı damak tadına büyük güven duyarak, Türkiye pazarına girdiklerini söyledi.
CEO Dugardin, “Görüyoruz ki, Türkiye’de yemek yemek bir ihtiyaçtan öte bir ritüel. Hep birlikte oturulan akşam yemekleri ve bol çeşitli yemeklerle kurulan masalar bunun en güzel kanıtı. Biz tecrübeli kadrosuna çok güvendiğimiz IFB ile birlikte, Türkiye’nin bu benzersiz yemek kültürünün bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.