3 Ağustos Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Subway artık TFI TAB Gıda bünyesinde...
Haberler

Subway artık TFI TAB Gıda bünyesinde…

Nafizcan Önder
8 Ağustos 2022
2 dk okuma

Dünyaca ünlü fast food şirketlerinden Subway®️, 1 Ekim 2022 tarihinden başlayarak, Subway®️’in Türkiye’deki operasyonlarını genişletmeyi hedefleyen bir ana lisans anlaşması yaptı. Anlaşma kapsamında Türkiye’deki tüm Subway®️ noktalarını işletmek ve geliştirmek üzere münhasır haklarının sahibi TFI TAB Gıda Yatırımları olacak...

TFI TAB Gıda Yatırımları, portföyüne kattığı yeni markalarla büyümesini sürdürüyor. Şirket; Burger King®️, Sbarro®️, Popeyes®️ ve Arby’s®️’den oluşan dört küresel marka ve kendisine ait Usta Dönerci®️ ve Usta Pideci®️’den oluşan iki ulusal olmak üzere, toplam altı markanın yanına bir dünya devini daha ekledi.

TFI TAB Gıda Yatırımları, Subway®️’in modernize edilmiş “Fresh Forward” tasarımına uygun yeni restoranlar açmanın yanı sıra teslimat ve çevrimiçi sipariş opsiyonlarını hızla iyileştirerek, tüketicilere kusursuz dijital deneyimler sunacak.

“Dünyanın en büyük markalarından Subway®️ ile yeni bir yolculuğa çıkıyoruz”

Anlaşma sonrasında açıklama yapan TFI TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu TFI TAB Gıda Yatırımları’nın, restoran işletmeciliğinde uzun yıllara dayanan deneyimiyle dünyaca ünlü, değer yaratan markaları lezzet severlerle buluşturmaya devam ettiğini belirterek; “Türkiye’deki faaliyetlerimizi yürüten şirketimiz TAB Gıda, sektörde birçok ilki gerçekleştirirken lider kimliğiyle de sektöre yön vermeyi sürdürüyor. Türkiye’ye getirdiğimiz dört global markamızla sadece Türkiye için değil, dünya çapında da örnek alınan birçok başarı öyküsüne imza attık.

Bu başarılardan aldığımız güçle kendi markalarımızı yaratarak, Türkiye’deki mutfak kültürünün büyük kısmını kapsayan, müşterilerimiz ve şirketimiz için değer yaratan bir markaya dönüştük. Şimdi de bu başarı dolu büyüme hikayesine bir yenisini daha ekleyerek, dünyanın en büyük markalarından Subway®️ ile yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Subway®️ gibi ünü dünyaya yayılmış bir markanın daha bize güvenerek operasyonlarını devretmesiyle hem kendi markalarımızı yaratabilme hem de dünya markalarını yönetebilme ve geliştirebilme kabiliyetimizi bir kez daha kanıtlamış olduk” dedi.

“TFI TAB Gıda Yatırımları en ideal ortak…”

Subway®️ CEO’su John Chidsey ise; “Subway®️ olarak, uluslararası çaptaki varlığımızı güçlendirmeyi amaçlarken, diğer önemli markaların bir bölgedeki büyümesine önderlik ederek, kayda değer deneyim edinmiş operatörlerle ortaklık arayışındayız. Pazarın lider restoran operatörü olarak Türkiye’deki tüketiciler konusunda derin bir anlayış ve tecrübeye sahip olan TFI TAB Gıda Yatırımları, Subway®️’in Türkiye’deki varlığını hızlandırmaya destek sağlayacak en ideal ortaktır” açıklamasında bulundu.   

“Subway®️‘in pazardaki varlığını genişletmeye devam edeceğiz”

Subway®️ MAMCIP Bölgesi Direktörü Kağan Sanlı ise, “Türkiye’deki tüketicilerin kendileri için daha iyi seçeneklerin arayışında olduğu bir ortamda Subway®️ hem pazardaki varlığını genişletmeye devam etmek hem de misafirlerine taze hazırlanmış yiyecekler sunmak için çalışıyor. Güçlü operasyonel ve pazarlama uzmanlığına, kendi tedarik zincirine, tam entegre edilmiş teslimat platformuna ve Türk pazarı hakkında geniş bilgi ve iç görüye sahip olan TFI TAB Gıda Yatırımları, Subway®️ markasını yukarı taşımamıza destek olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Rakiplerin atışması bizde de tutmaya başladı

featured
1 Odadaki fili gösteren araştırma: Çocukların beynini ekranlar değil, yoksulluk şekillendiriyor
Odadaki fili gösteren araştırma: Çocukların beynini ekranlar değil, yoksulluk şekillendiriyor
2 Ford, Google Haritalar yerine Apple Haritalar'ı kullanacak
Ford, Google Haritalar yerine Apple Haritalar’ı kullanacak
3 Özgür Özel: "Yeni partinin logosunu yarışmayla belirleyebiliriz"
Özgür Özel: “Yeni partinin logosunu yarışmayla belirleyebiliriz”
4 Dev Ülker Çikolatalı Gofret, 1 milyon beğeni bekliyor
Dev Ülker Çikolatalı Gofret, 1 milyon beğeni bekliyor
5 Pringles, ikonik cipsini mini boyutuyla piyasaya sürdü
Pringles, ikonik cipsini mini boyutuyla piyasaya sürdü
Güncel Haberler
Oreo ve KFC'den kızarmış tavuk aromalı Oreo
Oreo ve KFC’den kızarmış tavuk aromalı Oreo
Kombinler de artık yapay zekaya emanet!
Kombinler de artık yapay zekaya emanet!
Zendaya, Prada Beauty'nin global marka yüzü oldu
Zendaya, Prada Beauty’nin global marka yüzü oldu
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

TikTok ve BTİDER’den TikTok LIVE’da Dijital okuryazarlık buluşması: “21 Soruda Dijital Okuryazarlık 101”
Haberler
TikTok ve BTİDER’den TikTok LIVE’da Dijital okuryazarlık buluşması: “21 Soruda Dijital Okuryazarlık 101”
Marketing Türkiye
10 Haziran 2026
İşverenler en çok hangi üniversite ve hangi bölümlere ilgi gösteriyor?
Haberler
İşverenler en çok hangi üniversite ve hangi bölümlere ilgi gösteriyor?
Sena Tufan
1 hafta önce
Google'dan Meta'ya yapay zeka sınırlaması: Gemini kapasitesi yetmedi
Haberler
Google’dan Meta’ya yapay zeka sınırlaması: Gemini kapasitesi yetmedi
Gülben Dikmen
29 Haziran 2026
Cannes Lions 2026’da ilk Grand Prix sahipleri belli oldu
Haberler
Cannes Lions 2026’da ilk Grand Prix sahipleri belli oldu
Sena Tufan
23 Haziran 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.