15 Mart Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
NewCo Türkiye’nin CEO’su açıklandı
Haberler

NewCo Türkiye’nin CEO’su açıklandı

Marketing Türkiye
28 Ağustos 2017
2 dk okuma

Maxus ve MEC’in birleşmesinden doğan NewCo Türkiye’nin CEO’luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek. Serdar Aytok ise yeni şirkette COO olarak görev alacak.

GroupM, Maxus ve MEC birleşmesiyle ortaya çıkan NewCo’nun Türkiye yönetim ekibini açıkladı. MEC Global ve NewCo‘nun CEO’su Tim Castree, NewCo Türkiye’nin liderlik görevini Neslihan Olcay’ın üstleneceğini duyurdu.

MEC ve NewCo CEO’su Tim Castree yaptığı açıklamada; “Medya içeriği ve teknolojiyi aynı çatı altında buluşturmak adına, Maxus ve MEC şirketlerini yeni oluşumumuz NewCo’da birleştirdik. Şu an için 1 milyar dolarlık bir gelire sahip olan NewCo; sektörde yol gösteren ve ilham veren olmayı hedeflerken, mükemmel yeteneklere ihtiyaç duyuyor. Bu anlamda NewCo’nun varoluşu her açıdan bizleri de oldukça heyecanlandırıyor. Neslihan Olcay liderliğinde, MEC ve Maxus’u en iyi şekilde harmanlayacak bir ekibe sahip olduğumuza ve NewCo Türkiye’yi gelecek için daha güçlü bir ajans haline getireceğimize inanıyorum. “diyerek heyecanını dile getirdi.

Ocak 2011’den bu yana Maxus Türkiye’nin CEO’su olarak görev yapan ve 23 yıldır reklam ve iletişim sektöründe çalışan Neslihan Olcay, Ocak 2018 itibariyle NewCo Türkiye’nin CEO’luğunu üstlenecek. IAB Türkiye’nin başkan yardımcılarından biri olan ve Mayıs 2017 itibariyle IAB Avrupa Eğitim Yürütme Kurulu Başkanlığına seçilen Olcay, GroupM’de Chief Digital Development Officer olarak sürdürdüğü bir diğer görevine de devam edecek.

18 yıl önce Y&R bünyesinde gruba katılan ve son 2 yıldır MEC’te eş genel müdür olarak görev yapan Serdar Aytok, NewCo Türkiye’de COO olarak güçlü ekibin parçası olacak. 2001 yılından bu yana MEC’te planlama ekiplerinin yöneticiliğinden iş alımlarına, mecra ilişkilerinden genel yönetim alanlarına kadar farklı konularda yetkinliğini artıran Aytok, tüm deneyim ve bilgi birikimini NewCo Türkiye’ye aktaracak.

Kuruluş yıllarından bu yana MEC bünyesinde bulunan ve 2015 yılından beri eş genel müdürlük görevini başarıyla üstlenen Hande Bursalıoğlu Beceren ise; birleşmenin ardından WPP grubuna ait, Millward Brown ve TNS markalarını bünyesinde bulunduran Kantar Insights şirketinin yeni CEO’su olarak kariyerine devam edecek.

WPP Türkiye Ülke Müdürü ve GroupM CEO’su Demet İkiler tarafından yapılan açıklamada ise şu satırlar yer alıyor: “Değişen dünyanın dinamiklerini daha etkin bir şekilde yönetebilmek adına grubumuzdaki gelişmeler ve değişimler devam ediyor. Bu birleşme ile milyar dolarlık gelire sahip yepyeni bir medya, teknoloji ve içerik ajansı doğmuş oluyor. Çok şanslıyız ki; Türkiye’de de bu birleşmeyi besleyecek iki ajansımızın kaynaklarıyla çok daha yenilikçi bir yapıya sahip olacağız. Neslihan ve Serdar’ın geçmiş yıllarda da birlikte çalışma deneyimi bulunuyor; iki ajansımızın güçlü ekiplerinin de desteğiyle harika bir ekip oluşturacaklarına inancım tam.”

1 Türkiye günde ortalama 3 saat 38 dakika televizyon izliyor: Peki, en çok hangi bölgeler TV izliyor?
Türkiye günde ortalama 3 saat 38 dakika televizyon izliyor: Peki, en çok hangi bölgeler TV izliyor?
2 Yılın en dikkat çeken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyaları...
Yılın en dikkat çeken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyaları…
3 Brandverse Awards başvuru tarihi uzatıldı!
Brandverse Awards başvuru tarihi uzatıldı!
4 Türkiye’de obezite algısı: Her 3 kişiden 2’si “kişisel tercih” diyor
Türkiye’de obezite algısı: Her 3 kişiden 2’si “kişisel tercih” diyor
5 YouTube Rating Report: En çok izlenen ekonomi kanalları
YouTube Rating Report: En çok izlenen ekonomi kanalları
Güncel Haberler
Brand Finance 2026’nın en değerli markalarını açıkladı...
Brand Finance 2026’nın en değerli markalarını açıkladı…
Televizyonlarda Ramazan etkisi: En çok reklam veren markalar belli oldu
Televizyonlarda Ramazan etkisi: En çok reklam veren markalar belli oldu
Türkiye’de finans davranışlarında öne çıkan 5 kritik içgörü
Türkiye’de finans davranışlarında öne çıkan 5 kritik içgörü
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Lahmacun Endeksi'nden Aralık karnesi: Zam hızı, TÜFE'yi solladı...
Haberler
Lahmacun Endeksi’nden Aralık karnesi: Zam hızı, TÜFE’yi solladı…
İrem Alimoğlu
7 Ocak 2026
Şirketlerde yeni salgın: "Sessiz kopuş"
Haberler
Şirketlerde yeni salgın: “Sessiz kopuş”
Sena Tufan
8 Şubat 2026
Ayın öne çıkan global kampanyaları (Mart 2026)
Haberler
Ayın öne çıkan global kampanyaları (Mart 2026)
Sena Tufan
6 gün önce
Krizden trende: Sosyal medyada alay edilmişti, satış patlaması yaşandı
Haberler
Krizden trende: Sosyal medyada alay edilmişti, satış patlaması yaşandı
Marketing Türkiye
2 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.