5 Temmuz Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar
    • Konkur
    • Araştırma
    • Atamalar
    • Dijital
    • Kreatif
    • KSS
    • Medya
    • Pazarlama
    • Sosyal Medya
    • Trend
    • Haberler
    • New Step
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Dünya Futbol Şampiyonası'nda favorimiz Brezilya
Haberler

Dünya Futbol Şampiyonası’nda favorimiz Brezilya

Marketing Türkiye
23 Haziran 2018
2 dk okuma

Dünya Futbol Şampiyonası’nın heyecanı tüm dünyayı etkisi altına almışken GittiGidiyor, Poltio üzerinden düzenlediği anketle Türkiye’deki futbolseverlerin turnuvadaki favorilerini belirledi. Toplamda 13 bin 370 oyun kullanıldığı ankette 2018 şampiyonasında en çok desteklenen takım Brezilya, en iyi futbolcu Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo oldu. Türkiye’de futbolseverlerin maç izlerken olmazsa olmazı ise yüzde 44 oy oranıyla geniş ekran televizyon çıktı.  

GittiGidiyor, Türkiye’deki futbolseverlerin 2018 Dünya Futbol Şampiyonası’na dair beklentilerini, sosyal anket platformu Poltio üzerinden gerçekleştirdiği bir araştırmayla ortaya koydu. 8-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen ve toplamda 13 bin 370 oy kullanılan anketin sonuçlarına göre, Türkiye’nin turnuvada en çok desteklediği takım yüzde 31 oy oranıyla Brezilya oldu. Brezilya’yı yüzde 18’le Almanya, yine yüzde 18’le Arjantin, yüzde 15’le Portekiz, yüzde 13’le Fransa ve yüzde 5’le İspanya takip etti.

Türkiye’deki futbolseverler “En iyi oyuncu Ronaldo” dedi

Dünya Futbol Şampiyonası’nın en iyi oyuncusunun da sorulduğu ankette, milli takım formasıyla en çok gol atan Avrupalı futbolcu rekorunu kıran Portekizli Cristiano Ronaldo yüzde 37 oy oranıyla birinci seçildi. Ronaldo’yu yüzde 25’le Arjantinli yıldız Lionel Messi, yüzde 21’le Mısırlı Mohamed Salah, yüzde 13’le Brezilyalı Neymar Jr, yüzde 4’le Fransız Antoine Griezman ve yüzde 1’le Uruguaylı Luis Suarez izledi.

Futbolseverler Portekiz-İspanya karşılaşmasını kaçırmadı

“Bu maçlardan hangisini kesin izleyeceksiniz?” sorusunun yöneltildiği ankette, futbolseverlerin yüzde 65’i açık ara farkla 15 Haziran Cuma günü oynanan “Portekiz-İspanya” maçı yanıtını verdi. Portekiz-İspanya karşılaşmasını yüzde 17’yle İngiltere-Belçika, yüzde 8’le Arjantin-Hırvatistan, yüzde 4’le Almanya-Meksika, yine yüzde 4’le Rusya-Mısır ve yüzde 2’yle Fransa-Danimarka karşılaşmaları takip etti.

10 kişiden 4’ü geniş ekranlarda maç izlemeyi tercih ediyor

Katılımcılara “Maç izlerken olmazsa olmazınız nedir?” sorusunun yöneltildiği ankette futbolseverler, yüzde 44 oy oranıyla maç izlerken en çok “Geniş ekranlı televizyon”ları tercih etti.  Bu yanıtı yüzde 31’le “Yiyecek/İçecek”, yüzde 7’yle “Arkadaşlarım”, yüzde 6’yla “Totemim”, yüzde 5’le “Tuttuğum takımın forması”, yüzde 4’le “Ses sistemi” ve yüzde 3’le “TV koltuğu” yanıtları izledi.

Televizyon satışları yüzde 51 arttı

Televizyon satın almak isteyenlerin son dönemlerde ultra HD ve geniş ekranlı televizyonları tercih ettiğini belirten GittiGidiyor Satış Müdürü Murat Varol, Dünya Futbol Şampiyonası’nın bu talebi artırdığını belirtti. Varol, “GittiGidiyor’daki televizyon satış oranlarına baktığımız zaman da haziran ayındaki satışların geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 51 arttığını gördük” dedi.

1 ​PERYÖN İnsana Değer Ödülleri 2022 başvuruları devam ediyor!
​PERYÖN İnsana Değer Ödülleri 2022 başvuruları devam ediyor!
2 Erişilebilirlik
Müşterilerle bağlantı kurmanın anahtarı: Erişilebilirlik
3 Şirketlerin yüzde 83'ü ya ara zam yaptı ya da yapacak
Özel şirketlerin yüzde 83’ü ya ara zam yaptı ya da yapacak
4 Denizbank'ın reklam konkurunu kazanan ajans belli oldu!
Denizbank’ın reklam konkurunu kazanan ajans belli oldu!
5 Brandverse Awards kazananları ödüllerine kavuşuyor…
Brandverse Awards kazananları ödüllerine kavuşuyor…
Güncel Haberler
anahtar kelime
Anahtar kelimelerin trendi değişiyor
e-ticaret
E-ticaretteki büyüme yüzde 68’e ulaştı
hbo max
İddia resmileşti: HBO Max’in Türkiye serüveni başlamadan bitti
şeker
İngiltere’de şeker gibi vergi kaçakçılığı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Haftanın marka-ajans iş birlikleri
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri
Gizem Yıldız
3 hafta önce
Google aramalardaki yeni trendler
Haberler
Google aramalarındaki son trendler: En iyi lezzetler nerede?
Gizem Yıldız
3 hafta önce
Yemeksepeti Foodpanda'ya benzedi, kullanıcılar tepkili!
Haberler
Yemeksepeti Foodpanda’ya benzedi, kullanıcılar tepkili!
Marketing Türkiye
6 Mayıs 2022
İş dünyasında haftanın atamaları
Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları
Nafizcan Önder
13 Mayıs 2022
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar

Ortaklar Caddesi Murat Apartmanı No: 29/A
Mecidiyeköy, Şişli/İSTANBUL

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar
    • Konkur
    • Araştırma
    • Atamalar
    • Dijital
    • Kreatif
    • KSS
    • Medya
    • Pazarlama
    • Sosyal Medya
    • Trend
    • Haberler
    • New Step
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.