6 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Digiturk'ten yeni dönemde güçlü transfer
Haberler

Digiturk’ten yeni dönemde güçlü transfer

Marketing Türkiye
24 Şubat 2017
2 dk okuma

Ağustos 2016’dan bu yana faaliyetlerine küresel yayıncılık devi beIN MEDIA GROUP çatısı altında devam eden Digiturk, yeni vizyonuna paralel olarak yönetim kadrosunu sektörün önde gelen isimlerinden Erem Demircan ile güçlendirdi.

Demircan 2 Şubat 2017 tarihi itibarıyla, Digiturk Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Grup Başkanı olarak görevine başladı. Demircan yeni görevinde Digiturk’ün Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Reklam, Ulusal ve Uluslararası Satış, Müşteri Hizmetleri ve Müşteri Deneyimi birimlerinin tek bir çatı altında yönetimini sağlayarak; marka itibarı ile kurumun ticari stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Erem Demircan yeni görevi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Türkiye’nin lider dijital platformu olan ve beIN MEDIA GROUP çatısı altındaki yeni döneminde önüne küresel boyut da taşıyan çok daha iddialı hedefler koyan Digiturk ailesine katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ulusal ve uluslararası alanda yöneticilik görevi üstlendiğim kurumlardan edindiğim deneyimleri, Digiturk’ü müşterileri ve paydaşları nezdinde daha da ileri bir noktaya taşıma yönünde kullanabilecek olmak heyecan verici. Sayın Al-Obaidly ile yaptığımız görüşmelerde, Digiturk’ün bu yeni dönemi ile ilgili aktardığı vizyondan çok etkilendim ve şimdi de bu geleceğin bir parçası olmaktan dolayı çok heyecanlı ve gururluyum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de yapacağımız her şeyin merkezinde müşterilerimiz yer alacak ve temel önceliğimiz de onlara sunduğumuz değeri artırmak olacak.”

Demircan’ın yönetim kadrosuna katılması ile ilgili görüşlerini ifade eden Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly ise, “Digiturk’ün beIN MEDIA GROUP bünyesine katılmasının hemen ardından artık yepyeni bir dönemin başladığını da ilan etmiştik. Bu doğrultuda çok kısa bir süre zarfında, beIN çatı markası altında topladığımız kanallarımızdan, yenilenen stüdyolarımıza ve zenginleşen içeriklerimize kadar pek çok önemli adım attık. Şimdi bu dönüşüm ruhunu, organizasyon yapımıza ve insan kıymetimize de yansıtıyoruz. Bizi hedeflerimize daha hızlı ve emin adımlarla taşıyacak şekilde kurguladığımız yeni yapılanmamız içindeki Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Grup Başkanlığı satış, pazarlama, müşteri hizmetleri, marka itibarı gibi pek çok kritik alanın tek noktadan, daha entegre biçimde ve uyum içinde yönetilmesini sağlayacak. Bu önemli görevi kabul ederek, aramıza katılan Erem Demircan’ın birikimine ve yöneticilik vasıflarına güveniyorum. Bugüne kadar imza attığı başarıları, Digiturk’te de sürdüreceğinden emin olduğum Sayın Demircan ile birlikte çalışacak olmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi.

Erem Demircan kimdir?
1487923412_EREM_DEMIRCAN_3
Küresel telekomünikasyon sektörünün önde gelen yöneticilerinden biri olan Erem Demircan, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde lisans diplomasını almasını takiben kariyerine 1989 yılında Koç Grubu şirketlerinden Arçelik A.Ş.’de Satış Mühendisi olarak başladı. Sırasıyla Interbücke Almanya’da Satış Mühendisi, Türk Elektrik Endüstrisi’nde İhracat Yöneticisi, Arçelik markasından Sorumlu Pazarlama Müdürü, Arçelik Ürün Yönetimi Grup Müdürlüğü ve 2002-2006 yılları arasında Beko Elektronik A.Ş. Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

2006 yılında Türk Telekomünikasyon bünyesine geçiş yaparak Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkan pozisyonuna atanan Erem Demircan; Türk Telekom’un dönüşüm sürecinde görev aldı. Son olarak, 2012 yılından bu yana Oger Telekom Dubai’de Satış, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan olarak görev yapan Demircan, bu sorumluluğuna ek olarak, Cell C Güney Afrika firmasının Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bilgi Teknolojileri Komitesi Başkanlığı görevlerini de üstlendi.

1 Türkiye’de KSS’nin yönü “gençlik”e dönüyor
Türkiye’de KSS’nin yönü “gençlik”e dönüyor
2 Coca-Cola ikonik şişesini yemek çubuğuna dönüştürdü: "CokeSticks"
Coca-Cola ikonik şişesini yemek çubuğuna dönüştürdü: “CokeSticks”
3 2026 Dünya Kupası maçları WhatsApp'tan takip edilebilecek
2026 Dünya Kupası maçları WhatsApp’tan takip edilebilecek
4 Yorumun şampiyonu markalar
Yorumun şampiyonu markalar
5 İş dünyasının "günah keçisi" İK'nın yükselişi
İş dünyasının “günah keçisi” İK’nın yükselişi
Güncel Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (23 Mayıs - 5 Haziran)
İş dünyasında haftanın atamaları (23 Mayıs – 5 Haziran)
L’Oréal Paris’ten “The Final Copy of Ilan Specht" filmi için özel gösterim
L’Oréal Paris’ten “The Final Copy of Ilan Specht” filmi için özel gösterim
Yapay zeka yatırımları için çalışan zamları askıya alındı
Yapay zeka yatırımları için çalışan zamları askıya alındı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Schengen’e 114 milyon euro: Türk vatandaşları 2025’te vize için servet ödedi
Haberler
Schengen’e 114 milyon euro: Türk vatandaşları 2025’te vize için servet ödedi
Sena Tufan
4 gün önce
Next-Gen Marketing: Teknolojiyle ye­niden tasarlanan hikayeler...
Haberler
Next-Gen Marketing: Teknolojiyle ye­niden tasarlanan hikayeler…
Marketing Türkiye
23 Nisan 2026
İş dünyasında haftanın atamaları (23 Mayıs - 5 Haziran)
Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (23 Mayıs – 5 Haziran)
Nafizcan Önder
12 saat önce
İş dünyasında haftanın atamaları (2-8 Mayıs)
Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (2-8 Mayıs)
Nafizcan Önder
4 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.