16 Ağustos Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar
    • Konkur
    • Araştırma
    • Atamalar
    • Dijital
    • Kreatif
    • KSS
    • Medya
    • Pazarlama
    • Sosyal Medya
    • Trend
    • Haberler
    • New Step
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Digiturk seyircileri MTV Müzik Ödülleri’ni yerinde izledi

Marketing Türkiye
27 Kasım 2013
2 dk okuma

Digiturk’ün Facebook üzerinde düzenlediği “Yıldız Seyirci” yarışmasına katılanlar arasında ödül kazanan iki şanslı kişi 10 Kasım 2013 tarihinde bu yıl 20’inci kez Amsterdam’da düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’ne katılarak dünyaca ünlü yıldızları canlı izleme şansı yakaladılar. Yıldız geçidini canlı olarak izleyeme şansı elde elden Necip Rıdvan Baş ve Petek Kaya ödül töreninde yaşadıklarını, izlenimlerini ve bu unutulmaz seyahate dair duygularını anlattılar.

“Orada bulunmak bir ayrıcalık”
MTV Müzik Ödülleri’ne gitme hakkı kazanan diğer Digiturk talihlisi Necip Rıdvan Baş ise, ‘inanılmaz bir seyahat’ şeklinde tanımladığı 2 günlük gezi için şunları söyledi: “Benim için unutulmazdı. Çok eğlendim, bir sürü fotoğraf ve video çektim. Bunları Facebook profilimde de paylaştım. Hem Amsterdam’a hem de MTV Müzik ödülleri törenine dair merak ettiğim, ilgi duyduğum pek çok şeyi bir arada bulduğum bir deneyim oldu. Sadece belli sayıda insanın katılabildiği bir yerde olmanın ayrıcalığını hissetmek için bunu yaşamak gerekiyor. Orada bulunmak gerçekten çok farklı ve keyifli bir histi. Digiturk’e bu olağanüstü deneyimi yaşamama aracı olduğu için teşekkür ediyorum”

Amsterdam’da Hayranı olduğu DJ ile tanıştı
MTV Müzik Ödülleri’ne katılmasıyla ilgili duygularını anlatan Petek KAYA daha önce çok fazla ülke gezdiğini ancak hiç bu kadar güzel vakit geçirmediğini belirtiyor ve ekliyor: “Çok fazla fotoğraf çektim ve çok eğlendim. Birinci gün Dam Meydanı’nı gezdik. Tur çizelgesine bakarken tesadüfen en sevdiğim DJ olan Nicky Romero’nun Amsterdam’da çaldığını gördüm. Menajerine e-mail göndererek Türkiye’den geldiğimi ve kabin arkasında izlemek istediğimi ve Nicky ile tanışmayı çok istediğimi söyledim. Bu istediğimi geri çevirmedi. Akşam ise AIR Amsterdam adlı bir mekanda en sevdiğim DJ olan Nicky Romero’nun bulunduğu Club MTV partisine katıldım ve Nicky ile tanıştım. Bu hayatımın en güzel gecesiydi. İkinci gün ise kanal turunun ardından EMA’lere gittik. Bir daha görme şansım olmayacak bir şeydi ve özel bir deneyimdi. Digiturk’e teşekkür ediyorum.”

1 "Deterjan Pazarı" saadet zinciri çöktü, binlerce kişi mağdur oldu!
“Deterjan Pazarı” saadet zinciri çöktü, binlerce kişi mağdur oldu!
2 İkinci el araç soruşturmasında yeni iddia: Platformlar birbirleriyle anlaşarak Google'da öne mi çıktılar?
İkinci el araç soruşturmasında yeni iddia: Platformlar birbirleriyle anlaşarak Google’da öne mi çıktılar?
3 L’Oréal Türkiye babalık iznini 6 hafta olarak belirledi!
L’Oréal Türkiye babalık iznini 6 hafta olarak belirledi!
4 WhatsApp 3 yeni güncelleme
WhatsApp’ta artık gruptan sessizce ayrılmak da çevrimdışı takılmak da mümkün!
5 Golden Drum'da son başvuru tarihi 15 Ağustos...
Golden Drum’da son başvuru tarihi 15 Ağustos…
Güncel Haberler
Temmuz ayının etkileşim şampiyonu hangi markalar oldu?
Temmuz ayının erişim şampiyonu hangi markalar oldu?
Türkiye'nin yeni imajı: Turkish Hairlines...
Türkiye’nin yeni imajı: Turkish Hairlines…
XCO’22: Deneyimde Rönesans: Yeniden Doğuş, Öze Dönüş
XCO’22: Deneyimde Rönesans: Yeniden Doğuş, Öze Dönüş
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Pazarlamanın bölgesel liderleri
Haberler
Pazarlamanın bölgesel liderleri
Nafizcan Önder
3 Temmuz 2022
Her Dem Toprak projesi
Haberler
Rize’de başlatılan “Her Dem Toprak İçin” projesinin kapsamı genişletiliyor
Gizem Yıldız
10 Haziran 2022
Meta Instagram'ı topluluk merkezi yapmaya hazırlanıyor
Haberler
Meta, Instagram’ı topluluk merkezi haline getirmeye hazırlanıyor
Gizem Yıldız
3 hafta önce
En çok dinlenen podcastler hangileri?
Haberler
En çok dinlenen podcastler hangileri?
Gizem Yıldız
8 Haziran 2022
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar

Ortaklar Caddesi Murat Apartmanı No: 29/A
Mecidiyeköy, Şişli/İSTANBUL

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar
    • Konkur
    • Araştırma
    • Atamalar
    • Dijital
    • Kreatif
    • KSS
    • Medya
    • Pazarlama
    • Sosyal Medya
    • Trend
    • Haberler
    • New Step
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.