Yeni Whopper’da et oranı yüzde 0

Burger King®, ikonik lezzeti Whopper® ailesini genişletmeye devam ediyor. Alevde ızgara ateşi konseptinin en popüler burgeri olarak Türkiye’de de en sevilerek tüketilen burger çeşitleri arasındaki Whopper®, sebze proteinli eşsiz yeni ürünü ile sevenlerinin beğenisine sunuluyor. 

Burger King® efsanesi Whopper® şimdi %0 et seçeneğiyle!

Sebze proteininden üretilen Planty Whopper®, büyük boy susamlı sandviç ekmeği, salatalık turşusu, ketçap, mayonez, doğranmış marul, domates ve soğandan oluşuyor. Yepyeni lezzete sahip Planty Whopper® 28 Ocak 2021 tarihinden itibaren seçili restoranlarda satışa sunulacak…

Daha önce yayınladığımız “Vejetaryen pazar büyüyor; etsiz devrim midemizde nasıl konumlanacak?” dosyasıyla sektörün globalde nasıl şekillendiğini ortaya koymuştuk. Görünen o ki vejetaryen pazar büyümesini ülkemizde de sürdürecek. Marketing Türkiye olarak biz de süreci yakından takip edeceğiz.

“Vejetaryen pazar büyüyor; etsiz devrim midemizde nasıl konumlanacak?” dosyasını okumak için TIKLAYIN!

İLGİLİ HABERLER