19 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Bitaksi'den KAÇUV ile anlamlı iş birliği
Haberler

Bitaksi’den KAÇUV ile anlamlı iş birliği

Nafizcan Önder
18 Şubat 2025
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

Bitaksi, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak, kanser tedavisi gören çocuklar ve aileleri için ulaşım desteği sağlıyor. Proje kapsamında Bitaksi, tedavileri için şehir dışından İstanbul’a gelen ve KAÇUV’un Aile Evleri’nde konaklayan ailelerin tedavi süreçlerinde hastanelere daha kolay ve ücretsiz ulaşabilmelerini sağlayarak büyük bir fayda yaratıyor.

Bu iş birliği kapsamında, İstanbul dışından tedavi için gelen çocuklar ve aileleri, hastanelere rahatça ulaşabilmenin yanı sıra, şehirlerine dönüşlerinde havalimanı ve gar erişimlerinde de destekleniyor. KAÇUV tarafından ailelere ihtiyaçlarına göre ulaştırılan yolculuk kuponları, tedavi sürecinin zorluklarını bir nebze olsun hafifletmeyi amaçlıyor.

Bitaksi’nin bu desteği, yalnızca ulaşımı kolaylaştırmakla kalmıyor; aynı zamanda çocukların ve ailelerinin tedavi sürecindeki psikolojik, sosyal ve fiziksel yüklerini hafifletmeye katkı sağlıyor. KAÇUV ile hayata geçirilen bu anlamlı iş birliği, dayanışma ve umudu büyüterek, ailelerin yanlarında olduklarını hissettirmeyi hedefliyor.

KAÇUV’un desteklediği çocukların 414’ü İstanbul dışından

KAÇUV, Türkiye’nin 76 farklı şehrinde kanser tedavisi gören 2 bin 163 çocuğu destekliyor. 2023 verilerine göre bu çocukların yüzde 30’u İstanbul’da ikamet ederken yüzde 19’u ise İstanbul dışında ikamet edip tedavi için İstanbul’a geliyor. Türkiye’nin farklı şehirlerinden tedavi amacıyla İstanbul’a gelen 791 farklı çocuğa ve ailesine KAÇUV Aile Evleri’nde toplamda 12 bin 455 günlük konaklama desteği sağlandı.

Çocukluk çağı kanserleri, tüm kanser türlerinin yüzde 2-4’ünü kapsıyor. Dünyada çocukluk çağı kanseri tanısının 400 bini aştığı ve nükseden tanılar ile dünya genelinde 450 bin- 500 bin çocukluk çağı kanser öyküsünün olduğu biliniyor. Türkiye genelinde her yıl yaklaşık 3 bin 500 – 4 bin yeni tanı alındığı bilinirken, nükseden tanılar ile yılda 4 bin 500 – 5 bin kanser öyküsünün olduğu ve tedavilerinin devam ettiği tahmin ediliyor.

“Her yolculukta umut taşıyoruz”

Bitaksi CEO’su Kaan Sancaklı, iş birliğinin kendileri için taşıdığı manevi değeri şu sözlerle ifade etti: “Kanserle mücadele eden çocukların iyileşme sürecinde tedaviye erişimleri hayati önem taşıyor. Bu çocuklar aileleriyle birlikte İstanbul’a gelerek KAÇUV’un onlara sağladığı Aile Evleri’nde konaklıyorlar. Onların bu zorlu süreçte, tedavi için hastanelere rahatça ulaşmalarına destek olabilmek bizim için büyük bir mutluluk. Sağladığımız ücretsiz ulaşım desteğiyle hem çocukların hem de ailelerin yükünü bir nebze olsun hafifletmeyi amaçlıyoruz.”

“Daha fazla çocuğa umut olabilmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz”

KAÇUV Yönetim Kurulu Başkanı ​​Prof. Dr. İnci Yıldız ise “Kanser tedavisi gören çocuklar ve aileleri için tedavi süreci yalnızca tıbbi müdahalelerle sınırlı değil; aynı zamanda psikolojik, sosyal ve ekonomik pek çok zorluğu da beraberinde getiriyor. Bu noktada, ailelerin en büyük önceliği çocuklarının tedavisine kesintisiz odaklanabilmek olmalı. Bitaksi ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, tam da bu ihtiyaca yönelik hayata geçirilen bir proje oldu. Bu iş birliği ile İstanbul’a sağlık göçü yaparak gelen ve KAÇUV Aile Evleri’nde konaklayan ailelerin, hastanelere güvenli ve kolay bir şekilde ulaşmasını sağlamayı amaçlıyoruz.

KAÇUV olarak böyle kıymetli iş birliklerinden aldığımız güç ile daha fazla çocuğa umut olabilmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

bitaksi featured KAÇUV
1 Brandistanbul PR Kurucusu Hatice Kumalar hayatını kaybetti
Brandistanbul PR Kurucusu Hatice Kumalar hayatını kaybetti
2 Okula dönüşte çanta aramaları yüzde 290 arttı, yapay zeka aramaları rekor kırdı
Okula dönüşte çanta aramaları yüzde 290 arttı, yapay zeka aramaları rekor kırdı
3 Gençlerin en çok çalışmak istediği şirketler belli oldu
Gençlerin en çok çalışmak istediği şirketler belli oldu
4 NTT DATA, 1.500 iş ve teknoloji liderini değişimin gündeminde buluşturdu
NTT DATA, 1.500 iş ve teknoloji liderini değişimin gündeminde buluşturdu
5 İş dünyasında haftanın atamaları (12-18 Eylül)
İş dünyasında haftanın atamaları (12-18 Eylül)
Güncel Haberler
Brandistanbul PR Kurucusu Hatice Kumalar hayatını kaybetti
Brandistanbul PR Kurucusu Hatice Kumalar hayatını kaybetti
Okula dönüşte çanta aramaları yüzde 290 arttı, yapay zeka aramaları rekor kırdı
Okula dönüşte çanta aramaları yüzde 290 arttı, yapay zeka aramaları rekor kırdı
Gençlerin en çok çalışmak istediği şirketler belli oldu
Gençlerin en çok çalışmak istediği şirketler belli oldu
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

KitKat, Formula 1 heyecanına “mola” kattı
Haberler
KitKat, Formula 1 heyecanına “mola” kattı
Nafizcan Önder
9 Temmuz 2026
Spor sponsorluğunda oyun değişti: Görünürlük değil, katkı kazandırıyor...
Haberler
Spor sponsorluğunda oyun değişti: Görünürlük değil, katkı kazandırıyor…
Nafizcan Önder
25 Temmuz 2026
İş dünyasında haftanın atamaları (29 Ağustos - 4 Eylül)
Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (29 Ağustos – 4 Eylül)
Nafizcan Önder
2 hafta önce
Haziran ayının en çok izlenen gazetecileri: Özlem Gürses zirvede, Deniz Zeyrek yükselişte!
Haberler
Haziran ayının en çok izlenen gazetecileri: Özlem Gürses zirvede, Deniz Zeyrek yükselişte!
Nafizcan Önder
6 Temmuz 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.