
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (30 Mayıs-5 Haziran)
Şenpiliç’in kurumsal iletişim ajansı GTC oldu

Şenpiliç’in yeni dönem kurumsal iletişim faaliyetlerini GTC İletişim ve Danışmanlık (Global Trending & Communication) üstlendi. GTC; bu iş birliği doğrultusunda; Şenpiliç’in kurumsal itibar yönetimi, stratejik iletişim danışmanlığı, medya ilişkileri, lider ve sözcü iletişimi, kriz iletişimi, konu ve gündem yönetimi alanlarında kapsamlı iletişim desteği sağlayacak.
Octet Türkiye iletişim ajansını seçti

Octet Türkiye, yeni dönemde iletişim çalışmalarını birlikte yürüteceği ajansını seçti. Octet Türkiye’nin iletişim alanındaki yeni iş ortağı Smart CC oldu. İş birliği kapsamında Smart CC, Octet Türkiye’ye stratejik iletişim danışmanlığı, medya ilişkileri, lider iletişimi, kriz yönetimi, kurumsal sosyal sorumluluk ve itibar yönetimi başta olmak üzere birçok alanda hizmet verecek.
Salt İletişim Grup’a yeni marka

Japonya, ABD, Avrupa ve Asya’daki üretim ve Ar-Ge merkezlerinde dünya çapında yaklaşık 70 ülkede faaliyet gösteren Astellas İlaç, Türkiye’deki iletişim çalışmaları için Salt İletişim Grup ile anlaştı. Salt İletişim Grup, iş birliği kapsamında Astellas’a stratejik iletişim, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi yönetimi, influencer marketing ve kriz iletişimi alanlarında hizmet verecek.
Geçen haftanın iş birliklerine göz atmak için TIKLAYIN!