7 Temmuz Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Tote Bag'ler sanat eserine dönüştü...
Haberler

Tote Bag’ler sanat eserine dönüştü…

Sena Tufan
22 Mayıs 2025
3 dk okuma

Moda ile sanat arasındaki güçlü bağı deneyime ve hikayeye dönüştüren Boyner, “Art Pieces” koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Şimdiye kadar sneaker, tote bag ve denim ceket projelerinde sanatçıların yaratıcılığına alan açan Boyner, projenin dördüncü serisinde bir kez daha tote bag’leri sanatla buluşturuyor. Yedi farklı sanatçının hayal gücüyle şekillenen ve birer sanat eserine dönüşen sınırlı sayıdaki tote bag’ler, Boyner Kanyon ve boyner.com.tr’de sanat ve moda tutkunlarını bekliyor. Tasarım çantalar, 28 Mayıs’tan itibaren de Boyner İstinyePark’ta yer alacak.

Bugüne kadar 21 sanatçının eserleriyle şekillenen, renk ve desenlerin ahengiyle ortaya çıkan Boyner Art Pieces projesi, tote bag’lerle büyümeye devam ediyor. Bu anlamlı projenin dördüncü serisine hayat veren sanatçılardan Başak Erdemir, Deniz Erciyas, Göksu Gül, Hakan Esmer, Jülide Zeynep Günce, Mehmet Sinan Kuran ve Yiğit Yazıcı özgün dokunuşlarını edding kalemleri ile Fabrika Tote Bag’lere yansıttı.

Tote Bag'ler sanat eserine dönüştü...
Mehmet Sinan Kuran
Tote Bag'ler sanat eserine dönüştü...
Yiğit Yazıcı
Tote Bag'ler sanat eserine dönüştü...
Jülide Zeynep Günce
Tote Bag'ler sanat eserine dönüştü...
Göksu Gül
Tote Bag'ler sanat eserine dönüştü...
Hakan Esmer
Tote Bag'ler sanat eserine dönüştü...
Deniz Erciyas
Tote Bag'ler sanat eserine dönüştü...
Başak Erdemir
Tote Bag'ler sanat eserine dönüştü...

Sınırlı sayıdaki parçalardan oluşan Tote Bag Art Pieces koleksiyonunda yer alan her bir çantadaki çizimler, yaşamın enerjisini sanatın evrensel diliyle anlatıyor. Kanvastan üretilen ve özel taşıma askılarına sahip bu özel çantalar, duyguların en yalın halini yansıtıyor. 

Sadece 56 parça, her biri sanat eseri!

Her biri birer sanat eseri olan sınırlı sayıdaki Tote Bag Art Pieces koleksiyonu toplam 56 parçadan oluşuyor. Boyner Kanyon ve boyner.com.tr’de sanat tutkunlarıyla buluşan çantalar, 28 Mayıs’tan itibaren Boyner İstinyePark’ta yer alacak. 

“Yaratıclığın sınırsızlığını keşfetmeye devam ediyoruz…”

Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu, sanat ve modayı buluşturan Art Pieces koleksiyonunun büyüyerek devam etmesinden duydukları mutluluğu şu sözlerle paylaştı: “Boyner Art Pieces yolculuğumuzda tanıştığımız sanatçılar, bu anlamlı projeyi hayata geçirmemizdeki en büyük güç oldu. Onların eşsiz bakış açıları, yaratıcı enerjileri ve özgün dokunuşları, koleksiyonumuzu daha da anlamlı kılıyor” dedi.

Projenin dördüncü serisinde; bu kez Fabrika marka tote bag’lerle moda ve sanatı buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Koçoğlu “Koleksiyondaki her çanta; bir sanatçının iç sesinin, duygunun, bir anın ifadesi. Çarpıcı desenler, cesur renkler ve sıra dışı çizgilerle çevrili bu tasarımlar; şehrin ritmini, sokakların enerjisini ve özgünlüğü yansıtıyor. Hayata geçirdiğimiz Boyner Art Pieces projemizde bugüne kadar 21 sanatçı ile 251 farklı parçayı sanatla buluşturduk. Sanatın dönüştürücü gücüne olan bağlılığımızla, ilham vermeye ve yaratıcılığın sınırsızlığını keşfetmeye yeni projelerimizle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

edding Genel Müdürü Yüce Tümer ise Boyner ile uzun zamana yayılan bu işbirliğinin her geçen gün yeni sanat projelerine ilham verdiğini belirterek şu ifadeleri kaydetti:

“Yaratıcı zihinlerle, dünyaya kendi renklerimizle bakmaya devam ediyoruz. edding olarak bu özel projede dördüncü kez yer almak ve sanatçıların hayallerine ortak olmak bizim için büyük bir mutluluk. Sneaker, tote bag, denim ceket ve şimdi de Fabrika tote bag’ler, sanatın benzersiz diliyle tasarlanırken bize yepyeni hikâyeler anlatıyor. Bu hikâyelerin bir parçası olmak ve Boyner’le birlikte bu projeyi yeniden hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz” dedi.

Tote Bag Art Pieces koleksiyonunu keşfetmek isteyenler, Boyner Kanyon ve Boyner Online’ı, 28 Mayıs itibarıyla da Boyner İstinyePark’ı ziyaret edebilir. 

Boyner featured
1 Starbucks’ı Çin’de tahtından indiren Luckin Coffee, şimdi ABD pazarında
Starbucks’ı Çin’de tahtından indiren Luckin Coffee, şimdi ABD pazarında
2 Bentley, 100 yılı aşkın tarihindeki en büyük logo değişikliğini yaptı
Bentley, 100 yılı aşkın tarihindeki en büyük logo değişikliğini yaptı
3 Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil...
Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil…
4 Tüketicilerin yeni gözdesi: Giyilebilir ambalajlar!
Tüketicilerin yeni gözdesi: Giyilebilir ambalajlar!
5 Haziran ayının reyting şampiyonu gazetecileri
Haziran ayının reyting şampiyonu gazetecileri
Güncel Haberler
Elon Musk siyaset sahnesinde: "America Party" ünlü isimlerin destekleriyle yola çıkıyor
Elon Musk siyaset sahnesinde: “America Party” ünlü isimlerin destekleriyle yola çıkıyor
Formula 1’de LEGO sürprizi: Kupalar LEGO'dan yapıldı!
Formula 1’de LEGO sürprizi: Kupalar LEGO’dan yapıldı!
TikTok'tan ABD pazarında stratejik hamle: "M2" isimli yeni uygulama yolda
TikTok’tan ABD pazarında stratejik hamle: “M2” isimli yeni uygulama yolda
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Hopi, 19 milyon müşterisinin verilerini analiz etti: Babalar Günü ve Kurban Bayramı alışverişleri Black Friday'i geçti!
Haberler
Hopi, 19 milyon müşterisinin verilerini analiz etti: Babalar Günü ve Kurban Bayramı alışverişleri Black Friday’i geçti!
Sena Tufan
3 hafta önce
18 ülkede görüşler ortak: "30'una kadar evlen, ev al, çocuk sahibi ol!"
Haberler
18 ülkede görüşler ortak: “30’una kadar evlen, ev al, çocuk sahibi ol!”
İrem Alimoğlu
1 Haziran 2025
MNG Kargo gitti, DHL eCommerce geldi
Haberler
MNG Kargo gitti, DHL eCommerce geldi
İrem Alimoğlu
23 Mayıs 2025
Xiaomi'den dev hamle: Kendi çipini üretiyor
Haberler
Xiaomi’den dev hamle: Kendi çipini üretiyor
İrem Alimoğlu
20 Mayıs 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.