9 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Türkiye'nin yaratıcı sektörü Ad Black Sea 2026'da uluslararası sahneye çıkıyor
Haberler

Türkiye’nin yaratıcı sektörü Ad Black Sea 2026’da uluslararası sahneye çıkıyor

Nafizcan Önder
4 hafta önce
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

ADC*Türkiye (Advertising and Design Club Türkiye), bölgenin önde gelen yaratıcılık buluşmalarından Ad Black Sea 2026 ile iş birliğini sürdürüyor. 10-12 Eylül 2026 tarihlerinde Batum’da gerçekleştirilecek Ad Black Sea, uluslararası yaratıcı profesyonelleri, ajansları, tasarımcıları ve marka temsilcilerini üç gün boyunca aynı çatı altında buluşturacak. Festival programında ilham veren konuşmalar, workshop’lar, networking buluşmaları, uluslararası yaratıcılık yarışması ve ödül töreni yer alıyor. Karadeniz ile Avrupa arasındaki yaratıcı bağları güçlendirmeyi hedefleyen festivalin yarışma programına katılım için son başvuru tarihi ise 19 Ağustos’a uzatıldı.

Yaratıcılığın uluslararası isimleri Batum’da buluşuyor

Ad Black Sea 2026’nın programı, Türkiye’deki yaratıcı profesyoneller açısından da güçlü bir uluslararası networking ve ilham fırsatı sunuyor.

Türkiye'nin yaratıcı sektörü Ad Black Sea 2026'da uluslararası sahneye çıkıyor

Festivalin öne çıkan konuşmacıları arasında, yaratıcılık dünyasının en etkili isimlerinden David Droga bulunuyor. Accenture Vice Chair ve Droga5’in kurucusu olan Droga, Ad Black Sea 2026’nın ana konuşmacısı olarak sahnede yer alacak. Festival tarafından “Cannes Lions tarihinin en çok ödül alan kreatifi” olarak tanımlanan Droga’nın keynote konuşması, bu yılki programın en dikkat çekici buluşmalarından biri olmaya aday.

Programda ayrıca Mihnea Gheorghiu (Le Pub Network Global Chief Creative Officer) ve Catalin Dobre (McCann Worldgroup Romania CCO & Co-CEO) gibi bölgenin önde gelen yaratıcı liderleri de yer alıyor. Farklı pazarlardan gelen bu isimlerin aynı programda buluşması, Ad Black Sea’yi yalnızca bir yaratıcılık festivali değil, bölgesel yaratıcı ekosistemler arasında bilgi ve fikir alışverişi sağlayan önemli bir platform haline getiriyor.

Türkiye, Ad Black Sea Awards jürisinde de temsil ediliyor

Ad Black Sea’nin sunduğu fırsat yalnızca festivali takip etmekle sınırlı değil. Uluslararası yarışma programı, Türkiye’den çıkan işlerin farklı pazarlardan yaratıcı profesyonellerle buluşması ve uluslararası bir jüri tarafından değerlendirilmesi için de önemli bir alan açıyor.

Türkiye'nin yaratıcı sektörü Ad Black Sea 2026'da uluslararası sahneye çıkıyor
Türkiye'nin yaratıcı sektörü Ad Black Sea 2026'da uluslararası sahneye çıkıyor

KARPAT Independent Advertising Agency Kurucusu Karpat Polat ve Tazefikir Group Kurucusu, Reklam Yaratıcıları Derneği Başkanı Çağlar Gözüaçık, Ad Black Sea Awards 2026 jüri kadrosunda Türkiye’yi temsil edecek isimler arasında yer alıyor.

Uluslararası jüri tarafından değerlendirilen işler arasından shortlist’e kalan ve ödüle layık görülen çalışmalar, festival kapsamında açıklanarak bölgesel yaratıcı ekosistemin vitrinine taşınıyor.

ADC*T üyelerine özel avantaj

ADC*T’nin Ad Black Sea ile gerçekleştirdiği iş birliği, bu uluslararası ekosisteme erişimi Türkiye’deki yaratıcı profesyoneller için daha da ulaşılabilir hale getiriyor.

ADC*T üyeleri, Ad Black Sea 2026’ya katılım için festival pass’lerinde ve Ad Black Sea Awards başvurularında özel üyelik indirimlerinden yararlanabiliyor. Festival pass indiriminin uygulanabilmesi için kayıt sırasında “Association Membership” bölümünden ADC*T seçilmesi yeterli olurken, ödül başvurularında ADC*T üyelerine özel indirim kodları kullanılıyor.

Ad Black Sea 2026’ya katılım, ödül başvuruları ve ADC*T üyelerine sunulan avantajlar hakkında bilgi almak için [email protected] adresinden ADC*T ile iletişime geçebilirsiniz.

Yaratıcılıkta küresel ağın Türkiye adresi: Advertising & Design Club Türkiye

Ad Black Sea 2026 ADC*T ADC*Türkiye featured
1 OpenAI yeni modeli Astra’yı tanıttı: Saatler süren işler dakikalara iniyor
OpenAI yeni modeli Astra’yı tanıttı: Saatler süren işler dakikalara iniyor
2 IKEA, yanlış telaffuz edilen ürün isimlerini eğlenceli bir teste dönüştürdü
IKEA, yanlış telaffuz edilen ürün isimlerini eğlenceli bir teste dönüştürdü
3 Listerine Dyson’a diş gösterdi: “Kamera yok, gösterişli teknoloji yok”
Listerine Dyson’a diş gösterdi: “Kamera yok, gösterişli teknoloji yok”
4 Puma, Budist keşişlere koşu ayakkabısı giydirdi
Puma, Budist keşişlere koşu ayakkabısı giydirdi
5 Ağustos verileri açıklandı: Adana'da lahmacun fiyatları cep yakıyor!
Ağustos verileri açıklandı: Adana’da lahmacun fiyatları cep yakıyor!
Güncel Haberler
Apple’ın ilk katlanabilir telefonu sahnede: iPhone Duo tanıtıldı
Apple’ın ilk katlanabilir telefonu sahnede: iPhone Duo tanıtıldı
İnsan odaklı "taahhütname"
İnsan odaklı “taahhütname”
Yapay zeka Türkiye'de hangi çanta ve ayakkabı markalarını öneriyor?
Yapay zeka Türkiye’de hangi çanta ve ayakkabı markalarını öneriyor?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Zara'nın "ölüm pantolonu" sosyal medyada gündem oldu
Haberler
Zara’nın “ölüm pantolonu” sosyal medyada gündem oldu
Sena Tufan
17 Temmuz 2026
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun...
Haberler
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun…
Marketing Türkiye
15 Temmuz 2026
Türkiye’de her 9 şirketten yalnızca biri sürdürülebilir değer yaratıyor!
Haberler
Türkiye’de her 9 şirketten yalnızca biri sürdürülebilir değer yaratıyor!
Gülben Dikmen
8 Ağustos 2026
Reklamcılıkta kurallar değişiyor: 1 Ağustos’tan sonra markaları ne bekliyor?
Haberler
Reklamcılıkta kurallar değişiyor: 1 Ağustos’tan sonra markaları ne bekliyor?
Marketing Türkiye
31 Temmuz 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.