16 Ağustos Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
TikTok'un ABD'deki kaderi belli oluyor: Microsoft devrede! | Son 24 saatin gündemi
Haberler

TikTok’un ABD’deki kaderi belli oluyor: Microsoft devrede! | Son 24 saatin gündemi

Marketing Türkiye
28 Ocak 2025
3 dk okuma
TikTok'un ABD'deki kaderi belli oluyor: Microsoft devrede! | Son 24 saatin gündemi

ABD Başkanı Donald Trump, TikTok’un ülke genelinde yasaklanmasını 75 gün erteleyen bir kararname imzalamıştı. Bunun üzerine geçtiğimiz gün Trump, Microsoft’un TikTok’u satın almak için görüşmelerde bulunduğunu belirtti ve uygulamanın geleceğiyle ilgili kararını önümüzdeki 30 gün içinde açıklayacağını ifade etti.

Trump, daha önce Çinli şirket ByteDance’in sahibi olduğu ve yaklaşık 170 milyon Amerikalı kullanıcısı olan TikTok’un ulusal güvenlik endişeleri nedeniyle ByteDance’ten ayrılmasını talep etmişti. Microsoft, 2020 yılında da TikTok’u satın almak için en güçlü adaylardan biri olarak öne çıkmış, ancak görüşmeler başarısız olmuştu.

Türkiye’de her 2 çalışandan 1’i kendini güvende hissetmiyor!

TikTok'un ABD'deki kaderi belli oluyor: Microsoft devrede! | Son 24 saatin gündemi

İş hayatı, modern insanın yaşamında en çok zaman ayırdığı ve en yoğun deneyimleri yaşadığı alanlardan biri. Günün büyük bir bölümünü kapsayan mesai saatleri çalışanların en büyük sosyalleşme alanlarından da biri. Hal böyle olunca burada yasadıkları psikolojik ve fiziksel sağlıklarını da derinden etkiliyor. Bu sebeple çalışanların iş yerlerinde kendilerini güvende hissetmeleri hayli kritik bir öneme sahip. Ancak ne yazık ki; Areda Survey’in Türkiye genelinde 4 bin 48 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Türk halkının yüzde 52’si iş yerinde kendini güvende hissetmiyor!

Araştırmanın detaylarını incelemek için TIKLAYIN!

Türkiye’nin yeni trendi “Sabah Partileri”

TikTok'un ABD'deki kaderi belli oluyor: Microsoft devrede! | Son 24 saatin gündemi

Bir düşünün, gece alarmınızı sabahın altısına kuruyorsunuz. Hem de keyifle… Zira bu kez işe yetişmek için değil, eğlenceye katılmak için uyanacaksınız. Evet, yanlış duymadınız! Londra, Los Angeles ve New York gibi dünya metropollerinde başlayıp hızla yayılan “sabah partileri” trendi artık Türkiye’de de yükselişte. Peki, alışılmış gece eğlencelerinin yerine sabahın ilk ışıklarıyla sosyalleşmeyi tercih edenlerin sayısı neden hızla artıyor? Bu partiler sadece eğlence mi, yoksa sağlıklı yaşamın bir parçası olarak mı görülüyor? Markalar bu yeni trendi pazarlama stratejilerine nasıl entegre edebilir?

Gelin bu sorulara hep birlikte yanıt arayalım…

McDonald’s lezzet ve eğlence deneyimini yeniden tasarladı: Gündüzleri McDonald’s, geceleri eğlence kulübü!

Budapeşte’de bulunan Nyugati Tren İstasyonu’nun içinde yer alan McDonald’s, mimarisi ve tarihi atmosferiyle bilinir ve genellikle “dünyanın en güzel McDonald’s’larından biri” olarak anılır. Ancak bu ikonik restoran, şimdi sadece bir yemek noktası değil, aynı zamanda Budapeşte gece hayatının yeni adresi konumunda!

Tarihi Nyugati Tren İstasyonu’nun bünyesinde yer alan Nyugati Lounge, hafta sonları McDonald’s tarafından bir gece kulübüne dönüştürülüyor. İstasyon Cuma ve Cumartesi geceleri saat 22.00 ile 04.00 arasında DJ performansları, etkileyici ışık gösterileri ve enerjik bir atmosferle dolup taşıyor.

Heyecan dorukta! “Yılın İtibarlıları”nı belirleyen The One Awards için geri sayım başladı…

TikTok'un ABD'deki kaderi belli oluyor: Microsoft devrede! | Son 24 saatin gündemi

Marketing Türkiye ve Akademetre Research and Strategic Planning iş birliğiyle düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’ne sayılı günler kaldı…

Marketing Türkiye ve pazar araştırmaları şirketi AKA­DEMETRE iş birliğinde düzenlenen ve markaların yıl içindeki çalışmaların­dan yola çıkarak elde ettikleri itibar artışını ölçümleyen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” için heyecan dorukta… 3 Şubat’ta Divan Kuruçeşme’de gerçekleşecek ödül töreninde yıl içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşları ödüllerine kavuşacak.

featured
1 Apple 20. yıla özel iPhone 20 modelini tanıtmaya hazırlanıyor
Apple 20. yıla özel iPhone 20 modelini tanıtmaya hazırlanıyor
2 Yapay zekanın istihdam faturası kadınlara mı çıkacak?
Yapay zekanın istihdam faturası kadınlara mı çıkacak?
3 Smiling Report 2026: Müşteriyle kurulan insani bağ giderek zayıflıyor...
Smiling Report 2026: Müşteriyle kurulan insani bağ giderek zayıflıyor…
4 Pazarlama profesyonellerini anlama kılavuzu
Pazarlama profesyonellerini anlama kılavuzu
5 Aynı hizmet, farklı fiyat: İstanbul'la Van arasındaki fiyat farkı yüzde 52
Aynı hizmet, farklı fiyat: İstanbul’la Van arasındaki fiyat farkı yüzde 52
Güncel Haberler
Tüketiciye alışverişi dar eden üç büyük ikilem...
Tüketiciye alışverişi dar eden üç büyük ikilem…
Yapay zekanın kazandırdığı zaman nasıl kullanılıyor?
Yapay zekanın kazandırdığı zaman nasıl kullanılıyor?
GPTW CEO'su Eyüp Toprak yazdı: İK liderleri neden şirketlerin stratejik gücüne dönüşüyor?
GPTW CEO’su Eyüp Toprak yazdı: İK liderleri neden şirketlerin stratejik gücüne dönüşüyor?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Haziran'da otomobilde zam şampiyonu elektrikliler oldu!
Haberler
Haziran’da otomobilde zam şampiyonu elektrikliler oldu!
Marketing Türkiye
4 hafta önce
KitKat, Formula 1 heyecanına “mola” kattı
Haberler
KitKat, Formula 1 heyecanına “mola” kattı
Nafizcan Önder
9 Temmuz 2026
Cannes Lions 2026’da Grand Prix sahipleri açıklanmaya devam ediyor
Haberler
Cannes Lions 2026’da Grand Prix sahipleri açıklanmaya devam ediyor
Sena Tufan
25 Haziran 2026
TikTok ve BTİDER’den TikTok LIVE’da Dijital okuryazarlık buluşması: “21 Soruda Dijital Okuryazarlık 101”
Haberler
TikTok ve BTİDER’den TikTok LIVE’da Dijital okuryazarlık buluşması: “21 Soruda Dijital Okuryazarlık 101”
Marketing Türkiye
10 Haziran 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.