1 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Novartis Türkiye’de yeni üst düzey atamalar
Haberler

Novartis Türkiye’de yeni üst düzey atamalar

Marketing Türkiye
30 Ocak 2018
2 dk okuma

Novartis Türkiye’de, Kardiyovasküler, Metabolizma ve Solunum, İmmunoloji ve Dermatoloji ile Nörobilim İş Birimleri, Pazara Erişim ve Dış İlişkiler, Pazarlama ve Satış Operasyonları Birimleri’nde yeni atamalar yapıldı.

Bu kapsamda, 2015 yılından beri İmmunoloji ve Dermatoloji Birimi’nde Pazarlama Müdürü olarak başarılı bir şekilde çalışmakta olan Şeyda Gürer, “İmmunoloji ve Dermatoloji İş Birimi Direktörü” olarak atandı. İş hayatına 2000 yılında Novartis’te Satış Tanıtım Sorumlusu olarak başlayan Şeyda Gürer, 2004 yılında Ürün Müdürü, 2008 yılında Kıdemli Ürün Müdürü, 2014 yılında Nadir Hastalıklar Müdürü ve 2015 yılında ise Onkoloji Grup Proje Yöneticisi rollerini üstlenmişti.

Yeni görevlendirmeler kapsamında ilaç sektöründe önemli görevlerde bulunan ve son olarak Novartis Pazara Erişim ve Dış İlişkiler Direktörü olarak görev yapan Fatih Sarıöz, ‘Kardiyovasküler, Metabolizma ve Solunum İş Birimi Direktörü’ olarak atandı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi mezunu olan Sarıöz, iş hayatına 1994 yılında tıp doktoru olarak başladı. Daha sonra 1998-2007 tarihleri arasında Pfizer İlaç’ta Medikal Müdür ve Sağlık Ekonomisi Müdürü olarak çalıştı. 2007 yılında Johnson & Johnson firmasına geçen Sarıöz burada sırasıyla Sağlık Ekonomisi & Pazara Erişim Müdürü, Kamu İlişkileri Müdürü ve Kurumsal İlişkiler Direktörü görevlerinde bulundu.

18 yıldır Novartis Türkiye bünyesinde farklı görevlerde başarıyla çalışan, son olarak Nörobilim İş Birimi Pazarlama Müdürü olarak görev yapmakta olan Berrak Yücel, “Nöroloji İş Birimi Direktörü” olarak atandı. İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü’nden mezun olan Berrak Yücel, Yüksek Lisans eğitimini ABD’de tamamladı. İş hayatına 2000 yılında Novartis’te Satış Tanıtım Sorumlusu olarak başlayan Yücel, 2005 yılında Ürün Müdürü, 2011 yılında Kıdemli Ürün Müdürü, 2012 yılında ise Pazarlama Müdürü görevlerini yürüttü.

2016 yılından beri Pazara Erişim Grup Müdürü olarak başarıyla çalışmakta olan Sevgi Direk ise, “Pazara Erişim ve Dış İlişkiler Direktörü” olarak atandı. Kariyerine 2003 yılında Abdi İbrahim’de başlayan Sevgi Direk, farklı rollerin ardından 2012 yılına kadar Ruhsatlandırma Müdürü olarak çalıştı ve 2012-2014 yılları arasında AİFD’de Ruhsatlandırma ve Fiyatlandırma Müdürlüğü sonrasında Pazara Erişim Müdürü olarak görev aldı. Direk ayrıca, 2014-2016 yılları arasında Johnson & Johnson’da Sağlık Ekonomisi & Pazara Erişim Müdürü olarak görev yaptı.

Novartis Türkiye bünyesinde Pazarlama ve Satış Operasyonları Müdürü olarak çalışmakta olan Işık Sönmez, genişleyen görev tanımı ile Satış Verimlilik, Pazarlama Servisleri, Digital Pazarlama ve Eğitim sorumluluklarını da üstlenerek Pazarlama ve Satış Operasyonları Direktörü olarak atandı. 2004 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nden mezun olan Işık Sönmez, iş hayatına DHL Express’te Operasyon Geliştirme Uzmanı olarak başlamıştı. 2009 yılında Novartis’e geçen Sönmez Novartis’te sırasıyla Kıdemli Satış Verimlilik Uzmanı ve Satış Verimlilik Müdürü görevlerini yürüttü.

1 2025’in en çok kazandıran beş mesleği...
2025’in en çok kazandıran beş mesleği…
2 İş insanı İrfan Orakçıoğlu hayatını kaybetti
İş insanı İrfan Orakçıoğlu hayatını kaybetti
3 Çalışanlar artık geleneksel hediyeler istemiyor!
Çalışanlar artık geleneksel hediyeler istemiyor!
4 BYD Seal, reklamları "solladı"
BYD Seal, reklamları “solladı”
5 Ticaret Bakanlığı'ndan tüketici lehine adım: İade kargo ücreti satıcıya ait olacak
Ticaret Bakanlığı’ndan tüketici lehine adım: İade kargo ücreti satıcıya ait olacak
Güncel Haberler
Gizli müşteri uyarıyor: "Hizmet kalitesi eriyor, sadakat tehlikede!"
Gizli müşteri uyarıyor: “Hizmet kalitesi eriyor, sadakat tehlikede!”
TikTok'ta Morning Shed akımı: Güzellik için Hannibal Lecter'a dönüşmek...
TikTok’ta Morning Shed akımı: Güzellik için Hannibal Lecter’a dönüşmek…
Markalar için Alfa kuşağını anlama rehberi...
Markalar için Alfa kuşağını anlama rehberi…
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

“Simit satarak bilgisayar alıyorum” dedi, Monster Notebook’tan yanıt gecikmedi!
Haberler
“Simit satarak bilgisayar alıyorum” dedi, Monster Notebook’tan yanıt gecikmedi!
Nafizcan Önder
4 gün önce
CEO’ların yüzde 56’sı yapay zeka sayesinde verimlilik artışı sağladığını söylüyor!
Haberler
CEO’ların yüzde 56’sı yapay zeka sayesinde verimlilik artışı sağladığını söylüyor!
Sena Tufan
26 Nisan 2025
Apple'dan güçlü ikinci çeyrek: iPhone satışları yükseldi
Haberler
Apple’dan güçlü ikinci çeyrek: iPhone satışları yükseldi
İrem Alimoğlu
4 hafta önce
Türkiye'nin en değerli markaları açıklandı!
Haberler
Türkiye’nin en değerli markaları açıklandı!
Marketing Türkiye
3 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.