17 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Mixx Awards 2011 ödülleri sahiplerini buldu

Marketing Türkiye
23 Şubat 2012
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

Dijital pazarlama iletişimi endüstrisinin en iyilerini, sektöre ve hizmet ettikleri markalara kattıkları artı değeri tescilleyen Mixx Awards 2011 ödülleri 22 Şubat gecesi Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 2011 Yılının En İyi Kampanyası Ödülü  Doritos Akademi kampanyasıyla Frito Lay – Tribal DDB İstanbul / Medina Turgul DDB’nin  oldu. 

 
Marka destinasyon siteleri, rich media display reklamları, mobil aplikasyonlar, Oyunlar, interaktif videolar, online reklam filmleri, markalı içerik, viral, ev-dışı dijital, tablet uygulamaları, lokasyon-temelli reklam, sosyal medya applikasyonları, deneysel ve yenilikçi, marka farkındalığı ve konumlandırma, doğrudan pazarlama, ürün lansmanı, çapraz mecra entegrasyonu, dijital entegrasyon, mobil medya kampanyalar, oyunlar sosyal Pazarlama, B2B, kar amacı gütmeyen/kamu hizmetleri, arama motoruolmak üzere 23 farklı kategoride altın, gümüş ve bronz Mixx ile ödüllendirildi. 
Ajansla reklamverenin birlikte katıldığı, birlikte ödül aldığı Mixx Awards’da  stratejiden yaratıcı çalışma ve uygulamaya, medya planlamasından entegrasyona, verimlilikten yatırımın geri dönüşüne (ROI) kadar tüm iletişim katmanları ele alındı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kazanan çalışmalar, yarışmanın Avrupa ayağı olan Mixx Europe’a katılmaya hak kazandı. 

 

IAB Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ödül törenine 338 kişi katılırken gecenin sunuculuğunu Serdar Kuzuloğlu üstlendi. Törende IAB Türkiye adına konuşma yapan IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura; Türkiye’de gelişmekte olan “dijital pazarlama iletişimi”nin önemine dikkat çekti. IAB’nin dünya genelinde en hızlı gelişen mecrayı temsil ettiğini vurgulayan Pura, genç işi denen sektörün sağlıklı büyümesi için tecrübe ve gençliği bütünleştirmek istediğini belirtti. Pura, 2015 yılı için reklam yatırımlarının büyüklüğünün 5 milyar dolar olmasını, dijital pazarlama iletişiminin bunun içinde yaklaşık 750 milyon dolarlık bir hacme ulaşmasını beklediklerini dile getirdi.
IAB ABD Başkanı Randal Rothenberg de törene video ile katılarak; Türkiye’nin ekonomik açıdan dünyada 2011’in yıldızı olduğunu ve dijitalin gelecekte en büyük mecra olacağını söyledi. Mixx ödül törenine IAB Europe Başkanı Alain Heureux geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da katıldı. Digital Reklamcılığın Türkiye’deki gelişimi ve Mixx ödülleri ile ilgili görüşlerini belirten Heureux; Türkiye’nin modern ve dinamik yapısına dikkat çekerek, Mixx’in yenilikçiliği ilke edinenlerin yarışması olduğunu belirtti ve teknolojinin yaratıcılara sonsuz imkanlar sunduğunun altını çizdi. 
1 L'Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
L’Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
2 Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
3 Google’ın reklam sistemine yeni kurallar geliyor
Google’ın reklam sistemine yeni kurallar geliyor
4 Yıldız Holding’in “Senenin Yıldızları Ödülleri” 18’inci kez sahiplerini buldu
Yıldız Holding’in “Senenin Yıldızları Ödülleri” 18’inci kez sahiplerini buldu
5 İddia: LC Waikiki pazaryeri operasyonunu sonlandırıyor
İddia: LC Waikiki pazaryeri operasyonunu sonlandırıyor
Güncel Haberler
L'Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
L’Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
Google’ın reklam sistemine yeni kurallar geliyor
Google’ın reklam sistemine yeni kurallar geliyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Gazeteci-yazar Şükran Soner hayatını kaybetti...
Haberler
Gazeteci-yazar Şükran Soner hayatını kaybetti…
Sena Tufan
2 hafta önce
Dua Lipa’dan The Weeknd’e: Nespresso’nun yıldızlarla büyüyen dünyası
Haberler
Dua Lipa’dan The Weeknd’e: Nespresso’nun yıldızlarla büyüyen dünyası
Nafizcan Önder
2 hafta önce
Yapı Kredi "Yarınlara Kartopu" ile üç yılda 620 bin kullanıcıya ulaştı: "Amaç eğitimde fırsat eşitliği"
Sürdürülebilirlik
Yapı Kredi “Yarınlara Kartopu” ile üç yılda 620 bin kullanıcıya ulaştı: “Amaç eğitimde fırsat eşitliği”
Nafizcan Önder
8 Ağustos 2026
Alibaba’nın seyahat platformu Fliggy, Türkiye pazarına girmeyi planlıyor
Haberler
Alibaba’nın seyahat platformu Fliggy, Türkiye pazarına girmeyi planlıyor
Marketing Türkiye
1 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.