17 Ekim Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)
Haberler

İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)

Nafizcan Önder
1 saat önce
7 dk okuma

Doğadan’ın yeni Pazarlama Direktörü Sibel Yüksel oldu

İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)

Türkiye’de bitki ve meyve çayı kategorisinin kurucu ve lider markası Doğadan’ın yeni pazarlama direktörü Sibel Yüksel oldu.

Türkiye’de bitki ve meyve çayı pazarının kurucu ve lider markası Doğadan’ın pazarlama direktörlüğüne Sibel Yüksel atandı.  

Lisans eğitimini 2013 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünde tamamlayan Sibel Yüksel, kariyerine İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Dijital Pazarlama alanında yüksek lisans eğitimi sırasında Türk Telekom Grup Strateji ve İş Geliştirme Birimi’nde başladı.

Ardından, Vodafone ve L’Oréal’de pazarlama alanında çeşitli sorumluluklar üstlenen Yüksel, 2018 yılında Danone Nutricia bünyesine katılarak Aptamil ve Bebelac markalarının dönüşümü ve yönetiminde stratejik görevler aldı. Yüksel, son olarak Danone Türkiye’nin Uzman Beslenme kategorisinde Pazarlama Liderliği görevini yürütüyordu.

Pazarlama ve marka yönetimi alanında farklı sektörlerde edindiği deneyimi ile Sibel Yüksel, şirketin liderlik ekibinde yer alarak büyüme hedeflerine öncülük edecek.

Didem Kuş, Multinet Up’ta Strateji ve Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı oldu

İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)

Multinet Up’ta uzun süredir Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Didem Kuş, Strateji ve Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Didem Kuş, yeni görevinde şirketin büyüme stratejileri doğrultusunda satış süreçlerinin dijitalleşmesi, müşteri iç görülerinin analizi ve değişim yönetimi alanlarında liderlik edecek.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Didem Kuş, 1998 yılında Commercial Union Sigorta’da Finansal Danışman olarak iş hayatına başladı. 1999 yılında Accor Services’ta Satış Yöneticisi olarak görev alan Kuş, 2003 yılında Multinet Up’a katılarak Adana Bölge Müdürü olarak kariyerine devam etti. 2013 yılında İstanbul Bölge Müdürü, 2014 yılında ise Multinet Up Satış Koordinatörü olarak atandı. 2019 yılında Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Didem Kuş, satış alanındaki uzun yıllara dayanan deneyimiyle Multinet Up’ın büyüme hedeflerine önemli katkılarda bulundu.

Motul Türkiye Pazarlama Müdürlüğü görevine Pınar Zevkirlioğlu atandı

İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)

Motul Türkiye’de, otomotiv dünyasında uzun yıllara dayanan deneyime sahip Pınar Zevkirlioğlu, Pazarlama Müdürü olarak göreve başladı.

Otomotiv sektöründe birçok önemli pozisyonda görev alan Zevkirlioğlu, geçmişte Volkswagen Grubu’nda çeşitli pazarlama rollerini yürüttü. Daha sonra Bosch Türkiye ve Orta Doğu’dan sorumlu olarak pazarlama yöneticiliğini üstlendi.

İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Galatasaray Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans mezunu olan Zevkirlioğlu, yeni görevinde markanın tüm pazarlama ve kurumsal iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Pazarama’nın Pazarlama ve İletişim Genel Müdür Yardımcılığı görevine Pınar Güzey getirildi

İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)

Pazarama, sektörün deneyimli isimlerinden Pınar Güzey’i Pazarlama ve İletişim Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirdi.

20 yılı aşkın deneyimiyle finans, sigorta, telekom ve perakende sektörlerinde önemli başarılara imza atan Güzey, Quick Sigorta’da Pazarlama ve İletişim Grup Başkanı olarak şirketin kısa sürede Türkiye’nin en büyük sigorta şirketlerinden biri konumuna ulaşmasında önemli bir rol oynadı. 

Bu rollerinin yanı sıra; yurtdışında global firmalarda, Türkiye’de Turkcell ve D&R gibi sektörün önde gelen kurumlarında dijital dönüşüm, marka yönetimi ve büyüme stratejileri alanlarında lider pozisyonlarda görev aldı. Yeni göreviyle birlikte Pazarama’nın marka değerini ve iletişim stratejilerini güçlendirmeye odaklanacak olan Pınar Güzey, e-ticaret sektöründe güven, yenilik ve sürdürülebilir büyüme ekseninde stratejik projelere liderlik edecek.

Seçil Arslan, Prometeia Grubu genelinde veri bilimi faaliyetlerini yönetecek

İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)

Seçil Arslan, Ekim 2025 itibarıyla Veri Bilimi Grup Sorumlusu olarak Prometeia’nın Veri Bilimi iş kolunun kapsamındaki tüm faaliyetlerini yönetecek. 2020 yılında şirkete katılan Arslan, bu süre zarfında Türkiye pazarında ve uluslararası pazarlarda çok sayıda veri bilimi ve yapay zekâ projesinin liderliğini üstlendi.

Ar-Ge Başkanı ve Finans Alanında Uygulamalı Yapay Zekâ Direktörü gibi üst düzey pozisyonlarda 20 yılı aşkın deneyimi olan Arslan, inovasyonun güçlendirilmesinde süreçlerin dijitalleştirilmesi ve otomasyonuna odaklanıyor.

Genel merkezi İtalya’nın Bologna şehrinde bulunan Prometeia, İstanbul’daki şubesindeki 80 danışmanı sayesinde 2013 yılından bu yana Türkiye pazarına hizmet veriyor. Şirketimiz son yıllarda Türkiye ve dünyada faaliyet gösteren 70’i aşkın banka ve finansal kuruluş tarafından Finansal Risk Yönetimi, Kredi Riski Analitiği ve Yönetimi, Varlık ve Portföy Yönetimi, Yasal Uyum, Veri Bilimi, Sigortacılık ve Bilişim Teknolojileri alanlarında projelerin teslimi için tercih ediliyor.

Octet Türkiye’de üst düzey atama

İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)

Octet Türkiye, satış ekibini deneyimli bir isimle güçlendirdi. Ethem Durul, Satış Direktörü olarak göreve başladı.

Saint Benoît Fransız Lisesi ve Bilgi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletme bölümünden mezun olan Ethem Durul, kariyerine Coca-Cola İçecek’te başladı. Durul, burada edindiği saha deneyiminin ardından Unilever Food Solutions bünyesinde distribütör yönetimi ve satış operasyonlarında görev aldı.

E-ticaret sektörüne geçişiyle birlikte Hepsiburada ve Hepsipay’de üst düzey satış yönetimi pozisyonlarında bulunarak satış stratejilerinin geliştirilmesi, satış ekiplerinin kurulması ve yönetilmesi ile pazara erişim stratejilerinin oluşturulması gibi alanlarda çeşitli sorumluluklar üstlendi. 

Kariyeri boyunca hem geleneksel kanallarda hem de dijital platformlarda satış yönetimi deneyimi kazanan Durul, yeni görevinde Octet Türkiye’nin KOBİ müşteri grubunun satış yönetiminden sorumlu olacak.

Berrak Dinçtürk, Avrasya İnsan ve Kültür İş Ortağı oldu

İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)

Berrak Dinçtürk Uğrubol, Sanofi’de Avrasya İnsan ve Kültür İş Ortağı (Eurasia People Business Partner, Commercial) rolüne atandı. Uğrubol, yeni görevini İstanbul’da sürdürecek.

Yeni görevinde Berrak Dinçtürk Uğrubol, Sanofi’nin 17 ülkeden oluşan Avrasya Bölgesi’ndeki İnsan ve Kültür stratejilerine yön vererek iş hedeflerinin hayata geçirilmesini destekleyecek ve yüksek performanslı ekiplerin gelişimine katkı sağlayacak. Ayrıca organizasyonel ve kültürel dönüşüm süreçlerinde aktif rol üstlenecek ve bölgesel İnsan ve Kültür liderlik ekibinde yer alacak.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Sosyoloji bölümlerinde çift anadal yaparak tamamlayan Uğrubol, iş hayatına BASF’de İK İş Ortağı olarak başladı ve 2009 yılından bu yana sağlık sektöründe lokal, bölgesel ve global İK rollerinde görev aldı. Sanofi’ye katılmadan önce Abdi İbrahim’de Uluslararası Pazarlar İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapan Uğrubol, daha öncesinde Astellas’ta Türkiye, Orta Doğu & Afrika ve Global Pazar Erişim   ekiplerinin İnsan Kaynakları Stratejik İş Ortağı idi. Kariyerinin önceki dönemlerinde ise GSK’da Türkiye, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde İnsan Kaynakları liderlik görevlerini üstlenmişti.

BEEV’in genel müdürlüğüne Neyran Savaşman Akyıldız atandı

İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)

Index’in 35’inci yılında kurduğu Bilişime ve Eğitime Erişim Vakfı’nın (BEEV) Genel Müdürlük görevine, sürdürülebilirlik, sivil toplum ve kurumsal iletişim alanlarında 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Dr. Neyran S. Akyıldız atandı.

Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Dr. Neyran S. Akyıldız, yüksek lisans ve doktora eğitimini Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı. Kariyerine özel sektörde başlayan Akyıldız, Nestlé, Hero Baby ve Doğan Egmont gibi önde gelen markalarda pazarlama ve ürün yönetimi alanlarında görev yaptı.

Ardından, Oregon Scientific’in Türkiye Ülke İş Geliştirme Direktörü olarak markanın Türkiye pazarındaki yapılanmasını yönetti. 2016 yılında sivil toplum alanına geçiş yapan Akyıldız, YenidenBiz Derneği’nin Genel Koordinatörü olarak kadınların iş hayatının dışında kalmasının önündeki engelleri kaldırmak için çalıştı. 2017 yılında katıldığı WWF-Türkiye’de Kurumsal İşbirlikleri, Kaynak Geliştirme Müdürü, İletişim alanlarında liderlik yapan Akyıldız, vakfın iklim, doğa koruma ve sürdürülebilir ekonomi alanındaki savunuculuk çalışmalarını yönetti; çok paydaşlı iş birlikleri geliştirdi ve ulusal-uluslararası kampanyaları hayata geçirdi.

Akyıldız, Galatasaray Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi gibi üniversitelerde “Uluslararası Çevre Politikaları” ve “Sivil Toplum, Demokrasi ve Global Yönetişim” dersleri veriyor. Ayrıca MAVA Academy – Common Purpose Nature Leadership Programı fellow’u olan Akyıldız, Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği ve Human Edge gibi platformlarda mentorluk yapıyor.

Yeni göreviyle birlikte Akyıldız, BEEV’in dijital kapsayıcılık vizyonunu daha da ileriye taşıyarak, gençlerin bilişime ve eğitime erişiminde fırsat eşitliğini destekleyen yenilikçi ve sürdürülebilir projelere liderlik edecek.

Abdi İbrahim yönetici kadrosuna üç yeni isim

Abdi İbrahim bünyesinde üç üst düzey atama gerçekleştirildi. Ayşe Eralp Uluslararası Pazarlar İnsan Kaynakları Direktörü, Cenk Çetin Nadir Hastalıklar Pazarlama ve Satış Direktörü, Göker Gökçe ise Üretim Tedarik Geliştirme ve Verimlilik Direktörü olarak göreve başladı.

Ayşe Eralp: Uluslararası Pazarlar İnsan Kaynakları Direktörü

İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)

Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Ayşe Eralp, kariyerine George Clothing Türkiye’de Lojistik Şefi olarak başladı. Ardından Marks and Spencer’da Türkiye, CEE ve MENA bölgelerinden sorumlu Tedarik Zinciri Bölge Kontrolörü olarak görev yaptı.

GNC Türkiye’de Tedarik Zinciri Müdürü olarak görev aldığı dönemde operasyonel süreçlerin yeniden yapılandırılmasına katkı sağladı. Daha sonra LC Waikiki’de sırasıyla İhracat Müdürü, Proje Müdürü, Tedarik Zinciri Koordinatörü ve İş Ortağı (MENA, CIS & CEE), Avrupa Bölgesi’nden sorumlu İnsan Kaynakları İş Ortağı, Global Mağazacılık İnsan Kaynakları İş Ortakları, Performans Yönetimi, Çalışan İlişkileri ve İç İletişim Grup Müdürü rollerini üstlendi.

LC Waikiki sonrasında Kısmet by Milka’da Global İnsan Kaynakları Direktörü, ardından Dürümle’de İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü olarak görev yapan Eralp, bu rollerde kurum kültürü, performans ve yetenek yönetimi ve dijital İK alanlarında global ölçekli önemli projelere liderlik etti.

Ekim 2025 itibarıyla Abdi İbrahim’de Uluslararası Pazarlar İnsan Kaynakları Direktörü olarak göreve başlayan Ayşe Eralp, şirketin küresel ölçekte insan kaynakları yapılanmasının güçlendirilmesi ve stratejik dönüşümüne öncülük edecek.

Cenk Çetin: Nadir Hastalıklar Pazarlama ve Satış Direktörü

İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nden mezun olan Cenk Çetin, yüksek lisansını Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Hemaferez alanında tamamladı. Kariyerine 1997 yılında GST Medikal’de başlayan Çetin, burada satış, ürün ve pazarlama yönetimi alanlarında çeşitli görevler üstlendi.

2007 yılında Bayer’e katılarak Ürün Müdürü, Satış ve Pazarlama Müdürü ile İş Birim Lideri görevlerinde bulundu. Bu süreçte Türkiye, İran ve Kuzey Afrika’dan sorumlu olarak onkoloji, hematoloji, MS, PAH ve oftalmoloji gibi tedavi alanlarında liderlik yaptı.

2021 yılından itibaren AbbVie’de Özel Uzmanlık İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Çetin, 2024 yılında ise Göz Sağlığı portföyünü de üstlendi. Nöroloji, anesteziyoloji, neonatoloji, hepatoloji ve oftalmoloji alanlarında iş birimlerinin yönetiminden sorumlu oldu.

Ekim 2025 itibarıyla Abdi İbrahim’de Nadir Hastalıklar Pazarlama ve Satış Direktörü olarak göreve başlayan Cenk Çetin, şirketin nadir hastalıklar alanındaki pazarlama ve satış stratejilerine yön verecek.

Göker Gökçe: Üretim Tedarik Geliştirme ve Verimlilik Direktörü

İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)

Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Göker Gökçe, 25 yılı aşkın uluslararası deneyime sahiptir. Kariyerine Procter & Gamble’da başlayan Gökçe, üretim ve mühendislik alanlarında kritik projelerde görev aldı.

PepsiCo’da ise sırasıyla Doğu Avrupa Mühendislik Müdürü, Avrupa Kıdemli Mühendislik Müdürü ve son olarak Kuzey Amerika Mühendislik Direktörü rollerini üstlendi. Bu görevlerde sermaye yatırımları, üretim mükemmeliyeti, dijitalleşme ve sürdürülebilirlik programlarının uygulanmasına öncülük etti.

Eylül 2025 itibarıyla Abdi İbrahim’de Üretim Tedarik Geliştirme & Verimlilik Direktörü olarak göreve başlayan Göker Gökçe, şirketin üretim ve tedarik zinciri yatırımlarına yön verecek, verimlilik odaklı stratejilerin hayata geçirilmesine liderlik edecek.

featured
1 Yapay zekanın geleceğinde yerini Al: Sınırlı kontenjanlı AI LAB eğitimleri için hemen kayıt ol! Eğitimler 24 Ekim'de başlıyor!
Yapay zekanın geleceğinde yerini Al: Sınırlı kontenjanlı AI LAB eğitimleri için hemen kayıt ol! Eğitimler 24 Ekim’de başlıyor!
2 İletişimde anlam ekonomisi: Görünür olmak mı, görülmeye değer olmak mı?
İletişimde anlam ekonomisi: Görünür olmak mı, görülmeye değer olmak mı?
3 Adgager, Marketing Türkiye için araştırdı: İlk 6 ayın en başarılı reklam filmleri…
Adgager, Marketing Türkiye için araştırdı: İlk 6 ayın en başarılı reklam filmleri…
4 Murat Ülker duyurdu: İstanbul’un ruhunu taşıyan yeni lezzet: “Ülker Çikolata İstanbul”un global lansmanı yapıldı
Murat Ülker duyurdu: İstanbul’un ruhunu taşıyan yeni lezzet: “Ülker Çikolata İstanbul”un global lansmanı yapıldı
5 Sosyal medyada alkollü içki paylaşımlarına Reklam Kurulu’ndan durdurma cezası
Sosyal medyada alkollü içki paylaşımlarına Reklam Kurulu’ndan durdurma cezası
Güncel Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)
İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)
Rekabet Kurumu'ndan ilaç sektöründeki 17 firmaya 244,8 milyon TL ceza
Rekabet Kurumu’ndan ilaç sektöründeki 17 firmaya 244,8 milyon TL ceza
Rekabet otoriteleri tarihin akışını değiştirebilir mi?
Rekabet otoriteleri tarihin akışını değiştirebilir mi?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Domino's, fast food savaşlarının fitilini ateşledi!
Haberler
Domino’s, fast food savaşlarının fitilini ateşledi!
Sena Tufan
7 Ağustos 2025
Yeni gelmedi geri geldi: Retro Marketing!
Haberler
Yeni gelmedi geri geldi: Retro Marketing!
Nafizcan Önder
2 hafta önce
Spotify, 2026’da İstanbul’da ofis açacak
Haberler
Spotify, 2026’da İstanbul’da ofis açacak
İrem Alimoğlu
20 Ağustos 2025
Türkiye'nin sosyoekonomik haritası açıklandı! Sadece küçük bir kesim zirvede...
Haberler
Türkiye’nin sosyoekonomik haritası açıklandı! Sadece küçük bir kesim zirvede…
İrem Alimoğlu
18 Ağustos 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.