17 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Hepsiburada.com'a büyük yatırım
Haberler

Hepsiburada.com’a büyük yatırım

Marketing Türkiye
23 Şubat 2015
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

Hepsiburada.com ve Abraaj Group, Türkiye e-ticaret sektörünü geliştirecek bir anlaşmaya imza attı. Büyüyen global piyasalarda yatırımlarıyla bilinen Abraaj Group, e-ticaret platformu hepsiburada.com’un azınlık hisselerini satın aldı. Hepsiburada.com, bu anlaşmanın sağlayacağı ivme ile e-ticaret sektöründeki operasyon merkezi, bilgi işlem, CRM ve mobil alışveriş yatırımlarına hız katacak. 

Doğan Online çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ve ayda 15 milyon ziyaretçiye hizmet veren hepsiburada.com, e-ticaret pazarını büyütmeye odaklanan stratejisi doğrultusunda Abraaj Group’la anlaştı. Geçtiğimiz 10 yılda önemli başarılar elde ederken gelirlerini 25 kat artırma başarısı gösteren hepsiburada.com, Abraaj Group’un yapacağı yatırımla devreye alınacak operasyon merkezinin faaliyetlerini hızlandıracak. Şu anda hepsiburada.com’dan ayda 1 milyonun üzerinde ürün 5 ayrı depodan sevk edilirken, Eylül 2015’te Gebze’de faaliyete başlayacak yeni operasyon merkezi ile tüm ürünlerde konsolidasyon yapılmaya başlanacak. Üçüncü taraf satıcılara da hizmet verecek olan 100 bin m2’lik yeni operasyon merkezi, Türkiye’de e-ticaret alanında şimdiye kadar yapılan en büyük ve en teknolojik depo yatırımı olacak. 

Operasyon merkezinin yanı sıra Abraaj’ın yatırımı hepsiburada.com’un bilgi işlem altyapısında yapılan teknolojik yeniliklerin desteklenmesine, üst sınıf CRM kapasitesinin hayata geçirilmesine ve mobil alışveriş çalışmalarının güçlendirilmesine de olanak tanıyacak. Bu anlaşmanın bir parçası olarak Abraaj, hepsiburada.com’a bağlı kuruluşlar Evmanya.com ve Altincicadde.com’a da yatırım yapacak. 

Yapılan anlaşma ile ilgili olarak Abraaj Grubu Kurucusu ve Grup İcra Başkanı olan Arif Naqvi, “Hepsiburada.com’a yaptığımız yatırımımız, e-ticaret alanında önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. Bu yatırım, 2007 yılından beri Türkiye’de yaptığımız dokuzuncu yatırım. Geçmiş yatırım deneyimlerimizle hepsiburada.com’un büyüme stratejisine katkı sağlayacağız” dedi. Hepsiburada.com’un Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner ise şunları söyledi: “Hepsiburada.com olarak müşterilerimize ihtiyaç duydukları her şeyi, rekabetçi fiyatlar ve katma değerli hizmetlerle sunuyoruz. Mayıs 2015’te pazar yeri platformumuzu devreye alacağız. Perakende sektörünün kaçınılmaz dönüşümünü hızlandıracak olan pazar yeri platformumuz üçüncü taraf satıcılara hizmet verecek. 2014 yılında mobil gelirlerimizi üç katına çıkartmıştık. Mobil alışveriş, büyümemizde önemli rol oynamaya devam edecek. Abraaj’ın Türkiye’deki başarılı yatırımları, büyüyen işletmelerdeki deneyimleri, hepsiburada.com’un genişleyen yaşam döngüsünde kendilerini doğal bir partner haline getirmekte. Türkiye pazarı bizim birinci önceliğimiz olmaya devam edecek. Ancak ortağımızın da katkıları ile orta vadede bölge ülkelerine yayılma üzerinde düşünmekteyiz.” 

1 Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-17 Eylül)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-17 Eylül)
2 L'Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
L’Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
3 Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
4 Google’ın reklam sistemine yeni kurallar geliyor
Google’ın reklam sistemine yeni kurallar geliyor
5 Yıldız Holding’in “Senenin Yıldızları Ödülleri” 18’inci kez sahiplerini buldu
Yıldız Holding’in “Senenin Yıldızları Ödülleri” 18’inci kez sahiplerini buldu
Güncel Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-17 Eylül)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-17 Eylül)
L'Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
L’Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

McDonald’s ekmekleri Kocaeli’de üretilecek
Haberler
McDonald’s ekmekleri Kocaeli’de üretilecek
Marketing Türkiye
13 Ağustos 2026
Tüketiciye alışverişi dar eden üç büyük ikilem...
Haberler
Tüketiciye alışverişi dar eden üç büyük ikilem…
Sena Tufan
15 Ağustos 2026
adidas’ın yeni kadrosunda "patili yıldızlar" var!
Haberler
adidas’ın yeni kadrosunda “patili yıldızlar” var!
Nafizcan Önder
3 hafta önce
Volkswagen çim biçme makinelerini emekliye ayırdı, koyunları işe aldı!
Haberler
Volkswagen çim biçme makinelerini emekliye ayırdı, koyunları işe aldı!
Nafizcan Önder
13 Temmuz 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.