22 Ocak Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
CNBC-e yayında... | Son 24 saatin gündemi
Haberler

CNBC-e yayında… | Son 24 saatin gündemi

Marketing Türkiye
10 Haziran 2024
3 dk okuma
CNBC-e yayında... | Son 24 saatin gündemi

Türk televizyon tarihine farklı yayın formatı ve Türkçe altyazılı içerikleriyle damga vuran CNBC-e yayın hayatına başladı. CNBC-e şimdi Kablo TV:38, Digiturk:30, D-Smart:38, Tivibu:42, TV Plus:31 ve S Sport Plus’ta yayında.  

Objektif ve doğru haber içeriğiyle, iş dünyasında küresel ölçekte yaşanan gelişmeleri Türkiye perspektifinden değerlendirecek olan CNBC-e, tüm dünya finans piyasalarında yaşanan son gelişmeleri kapsamlı rapor ve özel röportajlarla iletecek. Kanal, yerel bakış açısını küresele taşıdığı gibi küresel olayların yerel pazarı nasıl etkilediğini de izleyicisiyle paylaşacak. 

İlbak Holding bünyesinde yer alan CNBC-e, gün boyu sürecek canlı yayın içeriğiyle bölgeye dair finans ve iş dünyası haberlerine yer verirken iç ve dış yapımlardan alınan dizi, yarışma programı gibi farklı ve kaliteli eğlence içeriklerini izleyicilerle buluşturacak. Kanalın yayın içeriği, Abu Dhabi, Londra, New York ve Singapur dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki CNBC bürolarının uluslararası yayınlarıyla desteklenecek. 

Bayram tatilinde rota belli oldu!

CNBC-e yayında... | Son 24 saatin gündemi

Bayram tatili yaklaşırken planlar da giderek netlik kazanıyor. Peki bu tatilde kimler yola çıkıyor kimler şehirde? arabam.com’un paylaştığı araştırma sonuçlarına göre katılımcıların yüzde 36’sı “Bu bayramda ne yapacaksınız” sorusunu “memleket ziyareti” şeklinde yanıtlıyor. Otel tatili yapacak olanların oranı yüzde 9 iken, kamp tatili yapacağını söyleyenlerin oranı yüzde 3 olarak verilere yansıyor. Yüzde 5’lik kesim bayramda çalışacağını belirtirken katılımcıların yüzde 47’si ise şehirde kalacağını, uzun yol yapmayacağını söylüyor. Haberle ilgili detaylara göz atmak için TIKLAYIN.

“Dijital Tüketici Trendleri Araştırması” bize neler söylüyor?

CNBC-e yayında... | Son 24 saatin gündemi

Her yıl küresel olarak tüketicilerin dijital alışkanlıklarının ve yaklaşımlarının nabzını tutan Deloitte, 2023 yılı Dijital Tüketici Trendleri Araştırması’nı yayınladı. Türkiye’nin de içinde yer aldığı 20 farklı ülkede 27 bin kişiyle gerçekleştirilen araştırma, dijital ürün ve servislere ilişkin kullanım alışkanlıkları, deneyimi ve satın alma eğilimlerini ortaya koyarken pek çok çarpıcı içgörü sunuyor. Raporun çıktılarına ve Deloitte Türkiye Teknoloji ve Dönüşüm Hizmetleri Lideri Hakan Göl‘ün değerlendirmelerine daha yakından göz atmak için TIKLAYIN.

CNBC-e 10 Haziran’da yayın hayatına başlıyor

CNBC-e yayında... | Son 24 saatin gündemi

Türk televizyon tarihine farklı yayın formatı ve Türkçe altyazılı içeriğiyle iz bırakan CNBC-e yeniden ekranlara dönüyor. 10 Haziran’dan itibaren yayın hayatına başlayacak olan CNBC-e, haber programlarıyla iş dünyasında küresel ölçekte yaşanan gelişmeleri Türkiye perspektifinden değerlendirecek. Haberle ilgili detaylara göz atmak için TIKLAYIN.

Heinz ve KitKat’dan çılgın iş birliği: “KitKatChup”

CNBC-e yayında... | Son 24 saatin gündemi

Kuşkusuz ketçap birçok yiyecekle iyi eşleşebilir, ancak çikolatanın bu yiyeceklerden biri olduğunu söylemek zor. TikTok’ta viral olan Kit Kat-ketçap kombinasyonu trendini fırsat bilen Heinz ve Kit Kat, çılgın bir iş birliğine imza atarak bu önyargıyı yıkmayı hedefliyor.

Her iki marka da sosyal medya hesaplarında çikolata ve ketçabın ilginç kombinasyonunu denediği videolar yayınladı. Hatta daha da ileri giderek “KitKat’Chup” yani “ketçaplı çikolata” adını verdikleri bir çikolata hazırladılar. Kampanyanın görseli, Kraft Heinz’ın yaratıcı ajansı The Kitchen tarafından hazırlandı ve “Cesaret edebilir miydiniz?” notuyla paylaşıldı.

featured
1 “Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için başvuru süreci devam ediyor...
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için başvuru süreci devam ediyor…
2 E-ticarette fahiş fiyatlara erişim engeli
E-ticarette fahiş fiyatlara erişim engeli
3 Her ev artık birer hikâye: İlham kaynağı ise IKEA
Her ev artık birer hikâye: İlham kaynağı ise IKEA
4 Rekabet Kurulu, Sahibinden soruşturmasını taahhütlerle sonlandırdı
Rekabet Kurulu, Sahibinden soruşturmasını taahhütlerle sonlandırdı
5 Brandverse Awards başvuruları başladı!
Brandverse Awards başvuruları başladı!
Güncel Haberler
Haftanın marka ajans iş birlikleri (16-22 Ocak)
Haftanın marka ajans iş birlikleri (16-22 Ocak)
Gençlerin yüzde 83’ü bilişime eşit erişimi eğitimde temel hak olarak görüyor
Gençlerin yüzde 83’ü bilişime eşit erişimi eğitimde temel hak olarak görüyor
Bağımsız medya hem okur hem de gelir kaybediyor! Olağan şüpheliler: Google, Facebook ve X...
Bağımsız medya hem okur hem de gelir kaybediyor! Olağan şüpheliler: Google, Facebook ve X…
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Mahkemeden Papara kararı: Faaliyetler devam edecek
Haberler
Mahkemeden Papara kararı: Faaliyetler devam edecek
İrem Alimoğlu
17 Aralık 2025
Gmail’de son yılların en büyük güncellemesi: Üç yapay zeka özelliği ücretsiz hale geldi
Haberler
Gmail’de son yılların en büyük güncellemesi: Üç yapay zeka özelliği ücretsiz hale geldi
İrem Alimoğlu
2 hafta önce
Dijital hizmet vergisinde kademeli indirim
Haberler
Dijital hizmet vergisinde kademeli indirim
Nafizcan Önder
4 hafta önce
Duygudan otoriteye: Eylül ayının en başarılı reklam filmleri
Haberler
Duygudan otoriteye: Eylül ayının en başarılı reklam filmleri
Nafizcan Önder
23 Kasım 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.