14 Ağustos Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

E-ticaret masaya yatılıyor

Marketing Türkiye
20 Nisan 2014
2 dk okuma

TOBB izniyle gerçekleşen ilk ve tek e-ticaret organizasyonu olma özelliği taşıyan “3. E-Ticaret Konferansı ve Fuarı” 15 Mayıs’ta sektör temsilcilerini bir araya getiriyor. Bu yılki ana teması “perakende sektörüne yönelik e-ticaret stratejileri” olan konferans, Türkiye’den ve yurt dışından yön veren isimleri çeşitli sunum ve paneller buluşturacak. Konferansta, dijital stratejiler geliştirme konusunda önemli bilgiler aktaracak olan Paul Smith ve kendine has sunumuyla sektöre dair önemli bilgileri katılımcılarla paylaşan Serdar Kuzuloğlu konferans konuşmacıları arasında yer alacak. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan E-Ticaret Konferansı ve Fuarı, sektör açısından Türkiye’deki ve dünyadaki son trendleri ortaya koymayı hedefliyor.

PR Smith CEO’su Paul Smith konferans konuşmacıları arasında yer aldığı organizasyon Türkiye ve yurtdışından sektörün önde gelen isimleri katılımcılarla buluşturacak. Çok ve uzun süre çalışan yoğun pazarlama ekipleri için, dijital pazarlama stratejisi olmadan ne kadar çalışsalar da sonuç alınmasının çok zor olduğunu belirten Paul Smith, rekabette eksik olan tutarlı bir dijital pazarlama stratejinin nasıl geliştirilmesi gerektiğine yönelik bilgiler aktaracak.

Dünya çapındaki bir başarı hikâyesi olan Net-A-Porter’ın, kurucu ortağı ve Avustralya’nın perakende alanındaki en güçlü kadınlarından biri olarak anılan Megan Quinn, 3. Eticaret Konferansı ve Fuarı kapsamında ilk kez Türkiye’deki sektör temsilcileriyle buluşuyor. Net-A-Porter’ın, kurucularından biri ve kreatif direktörü olarak edinmiş olduğu vizyon ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak olan Quinn, bu uluslararası üne sahip ve oyun değiştiren girişimle birlikte,  “21. Yüzyılda e-Ticarette Mükemmelliğin nasıl elde edileceğine” dair tecrübelerini aktaracak.

Konferansın bir diğer konuşmacısı olan Evenby CEO’su Valerie Dagand Moxhet ise hem tüketici hem de girişimci olarak kadınların e-ticaretin geleceğine etkisine dair çok önemli bilgiler paylaşacak.

E-ticaret ve dijital ekonominin geldiği noktanın ve gelişimi için yapılması gerekenlerin analiz edileceği fuar ve konferansla, sektör ve ilgili alanlarda faaliyet gösteren kurumların temsilcilerinin bir araya getirilmesi, görüş alışverişinde bulunarak, ürün ve hizmetlerini tanıtabilecekleri bir platform sağlanması amaçlanıyor. BKM’nin katkıları, Asseco SEE, Biznet, Call Center Hotel, CCC, Encore, İHS Telekom, PayU ve Turkcell’in desteğiyle düzenlenen konferansın gündem başlıkları arasında,online alışverişlerin hatırı sayılır bir bölümünü oluşturan perakende sektöründeki en son e-ticaret trendleri, yasal düzenlemeler, omni channel uygulamaları, datanın kazanca dönüştürülmesi, sosyal medya, ödeme sistemleri, müşteri hizmetleri gibi farklı konular da yer alacak. 

1 Apple 20. yıla özel iPhone 20 modelini tanıtmaya hazırlanıyor
Apple 20. yıla özel iPhone 20 modelini tanıtmaya hazırlanıyor
2 Yapay zeka hangi mutfak ve sofra markalarını öneriyor?
Yapay zeka hangi mutfak ve sofra markalarını öneriyor?
3 Türkiye’de her 9 şirketten yalnızca biri sürdürülebilir değer yaratıyor!
Türkiye’de her 9 şirketten yalnızca biri sürdürülebilir değer yaratıyor!
4 Yapay zekanın istihdam faturası kadınlara mı çıkacak?
Yapay zekanın istihdam faturası kadınlara mı çıkacak?
5 Türkiye’nin hizmet takvimi belli oldu: Klima montajı aramaları beş yılda yüzde 109 arttı
Türkiye’nin hizmet takvimi belli oldu: Klima montajı aramaları beş yılda yüzde 109 arttı
Güncel Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (8-14 Ağustos)
İş dünyasında haftanın atamaları (8-14 Ağustos)
Türkiye'nin yaratıcı sektörü Ad Black Sea 2026'da uluslararası sahneye çıkıyor
Türkiye’nin yaratıcı sektörü Ad Black Sea 2026’da uluslararası sahneye çıkıyor
RTÜK’ten Netflix, HBO Max, Prime Video ve Disney+’a ceza
RTÜK’ten Netflix, HBO Max, Prime Video ve Disney+’a ceza
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Kozmetik sektörünün süper gücü: Kore
Haberler
Kozmetik sektörünün süper gücü: Kore
Sena Tufan
3 hafta önce
Dünya Kupası tahmininde yeni aktörler: Ekonomistler kimi işaret ediyor?
Haberler
Dünya Kupası tahmininde yeni aktörler: Ekonomistler kimi işaret ediyor?
Nafizcan Önder
8 Haziran 2026
Google’dan akıllı saatlere insülin direnci takibi
Haberler
Google’dan akıllı saatlere insülin direnci takibi
Marketing Türkiye
11 saat önce
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (10-16 Temmuz)
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (10-16 Temmuz)
Sena Tufan
4 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.