
Didem Namver, Effie Europe final jürisinde görev alacak
Pazarlama ve reklam dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Effie Europe’ta bu yıl Türkiye’yi temsil edecek ikinci isim PepsiCo Turkey Marketing Director Didem Namver oldu. Namver, Medina Turgul DDB’nin Chief Strategy Officer’ı Berkant Avcı ile birlikte 2025 yılı Effie Europe final jürisinde yer alacak.
Namver, LinkedIn üzerinden yaptığı paylaşımda, Avrupa’nın en etkili pazarlama ve iletişim kampanyalarının değerlendirileceği bu platformda görev almanın kendisi için özel bir anlam taşıdığını vurguladı.
Paylaşımında, “Yıllardır pazarlama dünyasının farklı platformlarında jüri üyeliği ve jüri başkanlığı yapma şansı buldum; her biri benim için ayrı bir öğrenme ve ilham kaynağı oldu. Bu yıl Effie Awards Europe jürisinde yer almak ise gerçekten özel bir onur,” diyen Namver, EACA (European Association of Communications Agencies) tarafından düzenlenen bu prestijli ödül programında, strateji, yaratıcılık ve etkiyi aynı potada eritmiş kampanyaları 25 farklı ülkeden saygın sektör liderleriyle birlikte değerlendirecek olmaktan büyük heyecan duyduğunu dile getirdi.
Effie Europe Final Jürisinde Berkant Avcı’ya stratejik görev