2 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Deadpool & Wolverine rekorları altüst ediyor | Son 24 saatin gündemi
Haberler

Deadpool & Wolverine rekorları altüst ediyor | Son 24 saatin gündemi

Marketing Türkiye
19 Ağustos 2024
3 dk okuma
Deadpool & Wolverine rekorları altüst ediyor | Son 24 saatin gündemi

Deadpool ve Wolverine henüz vizyona girmeden önce tabiri caizse tüm markalar bu ikonik iki karakteri iletişim çalışmalarına dahil etmek için sıraya girmişti. Heineken’den adidas‘a, Heinz’dan XBox’a pek çok marka ile iş birliğine giden film, vizyona girdiğinden bu yana fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin en sevilen karakterlerinden Deadpool ve Wolverine’in bir araya geldiği yeni film, dünya çapında gişe hasılatında rekor kırdı. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman ikilisinin başrollerini paylaştığı film, sadece üç hafta içinde 1 milyar doları aşarak tüm zamanların en yüksek hasılat elde eden R-rated (18 yaş üstü) filmi oldu.

Daha önce bu rekor Joker filmine aitti. Ancak Deadpool & Wolverine’in büyük başarısıyla birlikte bu unvan el değiştirdi. Film ayrıca açılış haftasında da rekor kırarak, ABD’de 200 milyon doların üzerinde bir hasılat elde etti.

Türkiye, Olimpiyatlarda nerde hata yaptı?

Deadpool & Wolverine rekorları altüst ediyor | Son 24 saatin gündemi

Paris 2024’ü arkamızda bırakırken sokağın ve sosyal medyanın dilinden “Son 48 yılda en başarısız olduğumuz Olimpiyatlar” söylemi düşmedi. Peki, bu büyük hayal kırıklığının ardında yatan sebepler nelerdi? Bu büyük düşüşün sorumlusu kim? Daha da önemlisi bir daha böyle bir sonuç almamak için neler yapılmalı?

Büyük yazar Yakup Kadri Karaosmanoğlu, Yaban’da kıymetli bir soru sorar: “Şimdi, elinde orak, buraya hasada gelmişsin. Ne ektin ki ne biçeceksin?” Olimpiyatlardaki başarısızlığın sebebi işte bu sorunun da yanıtında gizli adeta.

Olimpiyatların ardından geri dönüp baktığımızda muhakkak çıkaracak çok fazla ders var ancak yarına hazırlanmak için de geri sayımın başladığını da unutmamak gerekiyor… Tam da bu nedenle spor medyasının önde gelen kalemlerine Olimpiyatları Team Türkiye adına değerlendirmelerini istedik. Sonuçlar sürpriz miydi? Nerelerde hata yaptık ve dahası bu genç takım için hayal kurmalı mıyız? Yanıtlar için TIKLAYIN!

Louis Vuitton hanedanlığı büyüyor: Jude Bellingham da marka elçisi oldu!

Lüks moda evi Louis Vuitton marka elçileri portföyünü giderek genişletiyor. Yaklaşık üç hafta önce Blackpink’in Lisa’sının “marka elçileri” arasına ekleyen Louis Vuitton son olarak Real Madrid’in genç İngiliz yıldızı Jude Bellingham ile ortaklık kurarak spor dünyasındaki konumunu da sağlamlaştırmak için stratejik bir hamle yaptı .

James Bond’un tahtına yeni aday: LeBron James

LeBron James ve Victoria Justice’in rol aldığı ve Lobos 1707 adlı tekila markası için hazırlanan yeni reklam filmi James Bond filmlerini aratmıyor.

Bir dakikadan uzun süren reklam filminde Sean Connery’nin 1962 yapımı 007 James Bond filminden bir sahneye gönderme yapılıyor. Reklam filminde, NBA yıldızı LeBron James ve şarkıcı/oyuncu Victoria Justice, poker masasında karşı karşıya gelen ve birbirine düşman iki karakter olarak yer alıyor. James, Lobos 1707 Reposado tekila, Elote Likörü ve bir dilim limonla süslenmiş bir kokteyl sipariş ediyor. Ancak reklamdaki ciddi hava, ikilinin eğlenceli diyaloglarıyla değişiyor.

Heinz, istenmeyen turşuları ketçaba dönüştürüyor!

Deadpool & Wolverine rekorları altüst ediyor | Son 24 saatin gündemi

Araştırmalara göre her 4 Hollandalı yetişkinden 1’i turşunun tadını seviyor. Ancak araştırma, Hollandalıların yalnızca 3’te 1’inin hamburgerlerinde turşu olmasını tercih ettiğini ve hamburgerlerini yemeden önce turşuları çıkardıklarını ortaya koyuyor. Turşu sevdikleri ancak hamburgerde neden tercih etmedikleri sorulduğunda ise, sorunun tat değil doku olduğu yanıtı araştırmaya yansıyor.

Heinz tam da bu araştırmadan yola çıkarak, istenmeyen turşuları ketçap ile değiştiren bir otomat hazırladı.

Heinz’ın Rotterdam’da konumlandırılan ketçap otomatı, insanlı bir modelle çalışıyor. Bozuk para yerine bir dilim turşu kabul eden otomat, her bir turşu dilimine karşılık Heinz’ın turşu aramalı ketçabından veriyor.

featured
1 2025'te YouTube'da en çok izlenen kanallar
2025’te YouTube’da en çok izlenen kanallar
2 Anı yakaladığını sanan ama anın ne söylediğini hiç duymayan markalar
Anı yakaladığını sanan ama anın ne söylediğini hiç duymayan markalar
3 Jacquemus’nün ilk marka yüzü, büyükannesi Liline oldu
Jacquemus’nün ilk marka yüzü, büyükannesi Liline oldu
4 Meta’dan abonelik hamlesi: Instagram, Facebook ve WhatsApp için premium dönem
Meta’dan abonelik hamlesi: Instagram, Facebook ve WhatsApp için premium dönem
5 2025’in en sevilen dizileri: Eşref Rüya, Prens’e karşı!
2025’in en sevilen dizileri: Eşref Rüya, Prens’e karşı!
Güncel Haberler
Türkiye’de çalışanlar ince bir buz üstünde: Genel esenlik skoru 100 üzerinden 54,8!
Türkiye’de çalışanlar ince bir buz üstünde: Genel esenlik skoru 100 üzerinden 54,8!
Yapay zeka adaptasyonunda dünya haritası yeniden çiziliyor: Türkiye kaçıncı sırada?
Yapay zeka adaptasyonunda dünya haritası yeniden çiziliyor: Türkiye kaçıncı sırada?
İnsanlık artık “amaç”tan çok “araç”la uğraşıyor!
İnsanlık artık “amaç”tan çok “araç”la uğraşıyor!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Damak’ın Türkiye’den Avrupa’ya uzanan yolculuğu
Haberler
Damak’ın Türkiye’den Avrupa’ya uzanan yolculuğu
Advertorial
9 Aralık 2025
Resmi Gazete'de yayımlandı: Restoranlarda servis, masa ve kuver ücretine son
Haberler
Resmi Gazete’de yayımlandı: Restoranlarda servis, masa ve kuver ücretine son
Sena Tufan
3 gün önce
Vatikan’dan Vogue’a: Papa Leo XIV 2025’in en şık isimleri arasında
Haberler
Vatikan’dan Vogue’a: Papa Leo XIV 2025’in en şık isimleri arasında
Nafizcan Önder
30 Aralık 2025
Perakendede büyüme mağaza sayısıyla değil, “doğru lokasyonla” ölçülüyor
Haberler
Perakendede büyüme mağaza sayısıyla değil, “doğru lokasyonla” ölçülüyor
İrem Alimoğlu
2 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.