13 Mart Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Boyner kahve sektörüne adım attı
Haberler

Boyner kahve sektörüne adım attı

Nafizcan Önder
1 Nisan 2022
2 dk okuma

Avrupa’nın en büyük kahve zinciri Costa Coffee, Türkiye’deki ilk kahve dükkanını Bağdat Caddesi’ndeki Boyner Cadde’de açtı. “Signature Blend”i dünyaca ünlü Mocha Italia harmanı ile hazırlanan, taze süt ile zenginleştirilen kahve çeşitleri ve ikonik kırmızı fincanıyla tanınan Costa Coffee, Boyner mağazalarında kahve severlere yeni bir deneyim sunacak.  

Deneyim odaklı, içinden hayat geçen ve çevresindeki hayatı mağazanın içine taşıyan konseptler yaratmayı amaçlayan ve bu kapsamda ilk adımını Boyner Cadde’yi açarak atan Boyner, Costa Coffee ile müşterilerine sunduğu “akışkan mağazacılık” deneyimini zenginleştirmeyi hedefliyor. Boyner, Costa Coffee’nin kahve alanında uzmanlığını İstanbul genelinde Boyner mağazalarının bulunduğu yeni lokasyonlara taşımaya, yaşam tarzı, deneyim ve alışverişi bir arada sunmaya devam edecek. 

Boyner kahve sektörüne adım attı

“Costa Coffee, Boyner’in deneyim odaklı mağazacılık stratejisine zenginlik katacak”

Costa Coffee’nin açılışında konuşan Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan, Costa Coffee’nin kahve konusundaki uzmanlığına dikkat çekerek; “Boyner ve Costa Coffee birlikteliğini, kendi alanında ustalaşan ve ait oldukları sektörlerde iz bırakmış iki büyük markanın, daha büyük başarılara birlikte koşmasını sağlayacak bir iş birliği olarak görüyoruz. Kahve alanında dünyadaki en prestijli markalardan biri olan Costa Coffee ile aynı hedefe doğru yürümekten dolayı son derece mutluyuz. Costa Coffee’nin, deneyimi odağımıza aldığımız fiziksel mağazacılık stratejimize zenginlik katacağına ve uyumlu bir sinerji oluşturacağına inanıyoruz. Bu yıl içinde Boyner Cadde’nin yanı sıra Akasya ve Viaport AVM ile Pangaltı’da bulunan Boyner’lerde de alışverişe kahve kokusu ve sohbeti eşlik edecek.” dedi.

 “Boyner ile çıktığımız bu yolculuğa harika bir başlangıç yaptık.”

Costa Coffee EMENA (Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika) Genel Müdürü Gordon Mowat, Costa Coffee olarak vizyonlarının dünyaya kahveyi sevdirmek için ilham vermek olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Boyner ile birlikte büyümemize yardımcı olacak, heyecan verici bir ortaklığı hayata geçiriyoruz. Costa Coffee’yi Türkiye gibi kahve kültürü olan ve kahvede seçici davranan insanların yaşadığı, büyük bir potansiyele sahip bir ülkeye getirdiğimiz için çok heyecanlıyız. 50 yılı aşkın deneyimimiz ile hazırladığımız Costa Coffee’ye özel kahve çeşitleri ve lezzetleriyle birlikte Türk damak tadına uygun zengin bir yiyecek menüsünü bir arada sunmaktan dolayı çok mutluyuz. Bugün, burada Boyner ile birlikte çıktığımız bu yolculuğa harika bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Boyner Costa featured
1 Türkiye günde ortalama 3 saat 38 dakika televizyon izliyor: Peki, en çok hangi bölgeler TV izliyor?
Türkiye günde ortalama 3 saat 38 dakika televizyon izliyor: Peki, en çok hangi bölgeler TV izliyor?
2 İş dünyasında “pink-washing” alarmı: Söylem ve eylem uyuşmuyor
İş dünyasında “pink-washing” alarmı: Söylem ve eylem uyuşmuyor
3 Yılın en dikkat çeken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyaları...
Yılın en dikkat çeken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyaları…
4 Eşitlik 2.0: Söylemden eyleme geçenler!
Eşitlik 2.0: Söylemden eyleme geçenler!
5 Teknoloji şirketleri için öne çıkan 10 fırsat...
Teknoloji şirketleri için öne çıkan 10 fırsat…
Güncel Haberler
Duayen reklamcı Alinur Velidedeoğlu yaşamını yitirdi
Duayen reklamcı Alinur Velidedeoğlu yaşamını yitirdi
Brandverse Awards başvuru tarihi uzatıldı!
Brandverse Awards başvuru tarihi uzatıldı!
Enver Aysever 91 gün tutukluluğun ardından tahliye edildi
Enver Aysever 91 gün tutukluluğun ardından tahliye edildi
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

İş dünyası yeni yıldan ne bekliyor?
Haberler
İş dünyası yeni yıldan ne bekliyor?
Marketing Türkiye
3 Ocak 2026
Tesla’da büyüme ivmesi zayıflıyor: Teslimatlar düştü, karlılık sert geriledi
Haberler
Tesla’da büyüme ivmesi zayıflıyor: Teslimatlar düştü, karlılık sert geriledi
Sena Tufan
29 Ocak 2026
Online yemek siparişlerinde yeni dönem: Tüm ücretler açıkça gösterilecek
Haberler
Online yemek siparişlerinde yeni dönem: Tüm ücretler açıkça gösterilecek
Marketing Türkiye
3 gün önce
Çalışanlara göre liderler AI’ın psikolojik etkisini yeterince dikkate almıyor
Haberler
Çalışanlara göre liderler AI’ın psikolojik etkisini yeterince dikkate almıyor
Sena Tufan
24 Ocak 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.