15 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Kale Endüstri Holding 365 Derece'yi seçti
Ajanslar / Konkur

Kale Endüstri Holding 365 Derece’yi seçti

Marketing Türkiye
8 Haziran 2021
2 dk okuma

Geliştirdiği kreatif stratejilerle; yeni nesil tüketiciye ulaşmak isteyen markaların çözüm noktası olan 365 Derece, prestijli iş birliklerine imza atmaya devam ediyor. 365 Derece, Kale Endüstri Holding’e ait ulusal markaların dijital ve konvansiyonel iletişim süreçlerini tam kapsamda ele alırken, 70’ten fazla ülkeye ihracat yapan Kale Kilit’in küresel pazardaki bilinirliğini arttırmak için yeni bir anlayışla farklı çözümler de sunmaya başladı.

Ulusal ve uluslarası birçok markanın stratejik pazarlama hedeflerine yönelik hizmet sağlarken dijital çözümleri merkezde tutan 365 Derece, Kale Endüstri Holding’in tüm operasyon süreçlerine dahil olarak bayi iletişiminden son tüketici iletişimine kadar her alanda markaya katma değer sağlamayı amaçlıyor.

Marka iletişiminde alışılmış çözümlerin ötesinde, postmodern pazarlama dinamiklerine ve yeni nesil iletişim alışkanlıklarına uygun butik çözümler sunan 365 Derece, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanının en prestijli güvenlik çözümü üreticisi Kale Endüstri Holding’in pazarlama iletişimi stratejilerini de bu bağlamda ele alıyor.

Kale Kilit, Kale Çelik Kapı, Kale Çelik Kasa ve Kale Alarm markalarını bünyesinde barındıran, Avrupa’nın en büyük entegre kilit üretimi tesisine sahip Kale Endüstri Holding, 1953’ten bu yana sahiplendiği kalite odaklı hizmet anlayışını dünya çapında tanıtmak üzere tüm iletişim süreçlerini 365 Derece’ye emanet etti.

“58 yıllık marka geleneği taşıyan Kale Holding’in birçok farklı faaliyet alanı bulunuyor. Kilit ürünleri grubunda hem bayi hem son tüketici odaklı çalışmalar yaparken, Alarm, Çelik Kapı ve Çelik Kasa ürünlerimizle tüketicinin yaşam tarzına da dokunmak istiyoruz. 365 Derece’nin çok yönlü ve iş ortağının ihtiyaçlarını merkeze alan çevik yapısı bu açıdan tercih ediliyor. Şu anda dünyayı etkisine almış olan pandemi koşulları, hem konvansiyonel çalışmalarda verimliliğin önemini arttırdı hem de dijitalle erişilebilecek kitleleri çok büyüttü. Alışılmışın dışında, doğru kitlelere doğru söylemlerle erişebilecek farklı iletişimler geliştirmeyi amaçlıyoruz.” açıklamasını yapan 365 Derece kurucu ortağı Yusuf Eren Yalçın, çalışma hedeflerini ise “Kale Endüstri Holding’in yurtiçindeki faaliyet alanlarının hepsinde taşıdığı liderliği daha da ileriye götürecek çalışmalar hazırlıyoruz. Yeni nesil B2B2C iletişim anlayışına ihtiyaç hissedildiğini, dünyada 450’den fazla satış noktası ve 1000’den fazla yapı markette yer alan Kale Endüstri Holding’de de yakından deneyimleme şansına sahip oluyor ve bu doğrultda yerelden globale çok farklı ölçekte çalışmalar sunuyoruz” şeklinde özetledi.

Diyabetli bireylere yeni kişisel asistan: “mySugr”

365 Derece featured Kale Endüstri Holding
1 Beyaz yakalıların yeni krizi: Sessiz çatlama!
Beyaz yakalıların yeni krizi: Sessiz çatlama!
2 Türkiye’de sosyal medya platformlarına erişim sorunu sürüyor
Türkiye’de sosyal medya platformlarına erişim sorunu sürüyor
3 Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi'nde tarih belli oldu: Maaşlardan her ay yüzde 3 kesinti yapılacak
Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi’nde tarih belli oldu: Maaşlardan her ay yüzde 3 kesinti yapılacak
4 Yurt dışı çıkış harcına zam kararı Resmi Gazete'de yayımlandı...
Yurt dışı çıkış harcına zam kararı Resmi Gazete’de yayımlandı…
5 Apple iPhone 17 serisini tanıttı: İşte Türkiye fiyatı ve öne çıkan özellikler...
Apple iPhone 17 serisini tanıttı: İşte Türkiye fiyatı ve öne çıkan özellikler…
Güncel Haberler
Üstad yine durmamış
Üstad yine durmamış
TikTok'ta #PerfumeTok rüzgarı: Koku pazarına Z kuşağı yön veriyor...
TikTok’ta #PerfumeTok rüzgarı: Koku pazarına Z kuşağı yön veriyor…
Ajanslarda yapay zekanın geleceğini "kod" değil, "kültür" belirleyecek...
Ajanslarda yapay zekanın geleceğini “kod” değil, “kültür” belirleyecek…
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Yapay zeka aramayı yeniden şekillendiriyor. Peki, pazarlamacılar ne yapmalı?
Haberler
Yapay zeka aramayı yeniden şekillendiriyor. Peki, pazarlamacılar ne yapmalı?
Nafizcan Önder
4 hafta önce
McDonald's, McDonaldland ile 20 yıl önceye döndü!
Haberler
McDonald’s, McDonaldland ile 20 yıl önceye döndü!
Sena Tufan
6 Ağustos 2025
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-10 Temmuz)
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-10 Temmuz)
Sena Tufan
10 Temmuz 2025
Üstad yine durmamış
Haberler
Üstad yine durmamış
Ali SAYDAM
9 saat önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.