16 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması başvuruları başladı

Marketing Türkiye
22 Nisan 2013
2 dk okuma

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin bu yıl 9. sunu düzenlendiği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması, genç yeteneklerini arıyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin; Ev mobilyaları alanında gelecek vizyonunun geliştirilmesine katkı, Türkiye mobilya endüstrisinin tasarım kalitesini ve çağdaş Türkiye tasarımını simgeleyen ürün kimliğini desteklemek, geleceğin tasarımcı adaylarının mobilya sektörüyle buluşmasını sağlamak ve bu alandaki başarılı tasarımları ödüllendirmek amacıyla düzenlediği yarışmada, yetenekli gençlerin tasarımları birbirleri ile yarışacak.

Yarışmaya; Üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık ve Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölümlerinden 2. , 3. ve 4. sınıf lisans öğrencileri katılabilecek. Yarışmaya katılan öğrencilerin; yarışma başvuru tarihinden 6 ay öncesine kadar, üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık ve Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölüm öğrencisi olduklarını belgelemeleri gerekiyor.

Gençlerin Birbirleri İle Rekabet Edecekleri 6 Kategori

Gençlerin birbirleri ile rekabet edecekleri yarışma kategorileri ise şu şekilde sıralanıyor; Oturma – dinlenme ( Oturma grubu, koltuk, kanepe, dinlenme kanepeleri vb.), Depolama, koruma, Düzenleme ( Yemek odasında bulunan mobilyalar) Tamamlayıcı Mobilya Servis Ünitesi ( Sehpa, Kütüphane, Ayakkabılık, TV Sehpası, Askılık, Telefonluk, Portmanto vb.) Uyuma ( Yatak odasında bulunan mobilyalar) Genç mobilya ( Genç odasında bulunan mobilyalar), Engelliler için Ev Mobilyası Kategorisi.

Başvuru için son tarih: 22 Temmuz 2013

Katılımcılar yarışmaya MOSDER web sayfasından temin edecekleri “Başvuru Formu”nu doldurarak katılabilirler. Yarışmaya katılacak öğrencilerin tasarımlarını, 22 Temmuz saat 16.00’ya kadar MOSDER yarışma sekreterliğine ulaştırmaları gerekiyor.

18 Finaliste 3000’er lira ödül ve sertifika

Birinci aşamada dereceye giren 18 finaliste 3000’er TL ödenecek ve sertifika takdim edilecek. İkinci aşamada ise her bir finalist (eğer projeyi üreten MOSDER üyesi firma tasarımı satın almak isterse) MOSDER üyesi firma ile finalist arasında 1000 euro tasarım bedeli karşılığında sözleşme imzalanacak. Bu sözleşme karşılığında tasarım hakları ilgili finalist tarafından MOSDER üyesi firmaya devredilecek. Prototipi yapılan finalist projelerden her kategoride birinci seçilen tasarımlar yarışmacının adı da belirtilerek IMOB 2014 İstanbul Mobilya Fuarında, MOSDER tarafından veya prototipi yapan firmalar tarafından kendi stantlarında sergilenecek.

Ayrıca ilk 18 ‘e giren finalistlerin tasarımları; Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin yarışmacılara hediyesi olarak, “Adres Patent” firması tarafından ücretsiz “Tasarım Tescili” ile onaylatılacak. 2. Aşama sonucunda her kategoride birinci seçilen tasarımların sahiplerine ek olarak 3000’er TL para ödülü verilecek. Yarışmaya başvurular MOSDER.org.tr adresinden yapılabilir.

1 YouTube Rating Report müziğin ritmini tutuyor: En çok izlenen müzik kanalları
YouTube Rating Report müziğin ritmini tutuyor: En çok izlenen müzik kanalları
2 Düşünmeyi yapay zekaya devredip “sahte uzmanlık” çağına giriyoruz!
Düşünmeyi yapay zekaya devredip “sahte uzmanlık” çağına giriyoruz!
3 Super Bowl'un Zara giyen yıldızı: Bad Bunny
Super Bowl’un Zara giyen yıldızı: Bad Bunny
4 Ekonomide güven sorunu derinleşiyor...
Ekonomide güven sorunu derinleşiyor…
5 ChatGPT'de reklamlı dönem başladı
ChatGPT’de reklamlı dönem başladı
Güncel Haberler
Bundle’da Wordle artık daha iddialı: Challenge özelliği yayında
Bundle’da Wordle artık daha iddialı: Challenge özelliği yayında
TikTok çağında "Tutku"
TikTok çağında “Tutku”
Getir'in kurucularından Mubadala'ya 700 milyon dolarlık dava: "Varlık devri yapılmadı" iddiası
Getir’in kurucularından Mubadala’ya 700 milyon dolarlık dava: “Varlık devri yapılmadı” iddiası
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Halit Ergenç Toyota için kameraların karşısına geçti, izleyenler ikiye ayrıldı
Haberler
Halit Ergenç Toyota için kameraların karşısına geçti, izleyenler ikiye ayrıldı
Marketing Türkiye
4 hafta önce
İş dünyası yeni yıldan ne bekliyor?
Haberler
İş dünyası yeni yıldan ne bekliyor?
Marketing Türkiye
3 Ocak 2026
NK Projeler’den Hande Yener’e “Hande Bizi Sezen’e Götür” davası
Haberler
NK Projeler’den Hande Yener’e “Hande Bizi Sezen’e Götür” davası
Marketing Türkiye
3 hafta önce
Grok krizi derinleşiyor: İki ülkede erişim engeli getirildi
Haberler
Grok krizi derinleşiyor: İki ülkede erişim engeli getirildi
İrem Alimoğlu
12 Ocak 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.