26 Ağustos Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

İPZ’13’e sayılı saatler kaldı

Marketing Türkiye
11 Eylül 2013
2 dk okuma

 

Türkiye’nin en büyük ve en köklü interaktif pazarlama zirvesi İPZ, bu sene  12 Eylül Perşembe günü Swissotel The Bosphorus’ta yerli ve yabancı pazarlama profesyonellerini bir araya getiriyor. Online İtibar Yönetimi’, ‘Bilişim Hukuku’, ‘Medyada Gelenekselden Dijitale Dönüşüm’ konulu panelleri ve ‘Dönüşüm ve Uyum’ teması ile kapılarını açacak İPZ’13, interaktif pazarlamanın tamamladığı evrimi ve ikinci baharını katılımcılarla paylaşacak. İnteraktif, dijital dünya, yakınsama ve teknoloji çağının son harikalarından mobil ile birlikte İPZ’13; zaten interaktif olan pazarlamanın geçirdiği dönüşüm ve uyumu, stratejik kaderini bu unsurlarla belirleyen markalara, şirketlere ve tüm iş dünyasının dikkatine sunacak. Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek İnteraktif Pazarlama Zirvesi’ne yurtdışından ve Türkiye’den çok değerli değerli konuşmacılar davet ettiklerini belirten MMI Türkiye Başkanı Günseli Özen Ocakoğlu ‘Sektör interaktif pazarlama ile bir dönüşüm sürecine girdi; bu sürece uyum sağlayan birçok uluslararası ve ulusal dev marka, öncülüğünü üstlendiği birçok yeniliği sektöre kazandırdı. Geçtiğimiz yıllarda interaktif pazarlamanın geleceğini konuşurken artık bu yıl markaların ‘dönüşüm ve uyum’ süreçleri, uyum aşamasını başarı ile tamamlayan markaları gündemimize taşıyıp İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nin felsefesini masaya yatıyoruz. Bu kapsamda dünyaca ünlü Publicis Group’a bağlı MRY ajansının CMO’su David Berkowitz, ‘Cyborg Tüketici Çağında Pazarlama’ başlıklı bir sunum gerçekleştirerek dijital dünyanın Google Glass gibi projelerle geçirdiği evrimi katılımcılarla paylaşacak. Ayrıca Rusya’dan Lookat Media Kurucu Ortağı Katya Bazilevskaya ve Madvertise Global Tedarikten Sorumlu Başkanı Jana Sievers mobil operatörlerinin, uygulamalarının geleceğinden bahsedecek. ”Pazarlama zaten interaktiftir” sloganı ile yola çıktığımız İPZ’de bu önemli konukları ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Bu özel konuşmacıları ve konuları dinlemek isteyen herkesi 12 Eylül Perşembe günü Swissotel The Bosphorus’a bekliyoruz’ dedi.

 

 

 

İnteraktif pazarlamanın ikinci baharında uluslararası ve ulusal markalar ‘dönüşüm ve uyum’ hikayelerini anlatacak!
Dünya devi markaların ardından yerli ve lokal markalara sıçrayan pazarlama stratejilerindeki dönüşüm ve bu dönüşümün pazarda ayakta kalabilmek adına beraberinde getirdiği uyum; TTNET, Türk Telekom, Avea, PepsiCo, Paro, IBM, Yapı Kredi, Kale Seramik, Local Time, TAV gibi birçok ulusal ve uluslararası markanın hikayeleri ile İnteraktif Pazarlama Zirvesi 2013’te hayat bulacak. Bu yıl zirvenin ana konuşmacısı ise; uluslararası en büyük reklam şirketlerinden Publicis Group’a bağlı MRY ajansının CMO’su David Berkowitz… İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nde ‘Cyborg Tüketici Çağında Pazarlama’ başlıklı bir konuşma gerçekleştirecek Berkowitz, özellikle son dönemin gündem maddelerinden ‘Google Glass’ projesi ve örnekleri ile birlikte dijital mecranın hızla elimizde tuttuğumuz bir olgudan üzerimize giydiğimiz kıyafete ya da taktığımız bir aksesuara dönüşüm sürecini ve adaptasyonunu anlatacak. Ayrıca iş hayatına ve günlük kullanım alanlarına çok hızlı giriş yapan ve günden güne kullanımı oranı artan mobil, İPZ’13’ün öne çıkan konuları arasında yer alıyor. Sektörün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak gerçekleştirilecek ‘Mobilin Geleceği’ oturumlarında; Rusya’dan Lookat Media Kurucu Ortağı Katya Bazilevskaya ve Madvertise Global Tedarikten Sorumlu Başkanı Jana Sievers tarafından mobil operatörlerin geleceğinden, uygulama ekonomisine, mobil ticaretten, mobil cihazların geleceğine kadar sektörü ilgilendiren tüm konuları masaya yatırılacak. 
Markaların ve firmaların pazarlama stratejilerini doğrudan etkileyen unsular, sektördeki dönüşüme uyum gösteren ve gösteremediği için ayakta kalamayan markalar, teknolojik gelişmelerin sektöre katkıları ve sonuçlarının devrim niteliğindeki hangi yeniliklere yer açtığının detayları ile değerlendirileceği zirvenin diğer konuşmacıları arasında; Marka Danışmanı Hakan Senbir, Perform Group Türkiye Genel Müdürü Emre Uğurlu, Movez Genel Müdürü Kurt Onur, Promoqube Ajans Başkanı Korhan Kurt, DBI Genel Müdürü Uğur Şeker ve birçok ulusal ve uluslararası markanın temsilcisi yer alıyor.

 

1 Seda Sayan, eğitim platformunun yüzü oldu: "Kosinüs teoremi bebeğim"
Seda Sayan, eğitim platformunun yüzü oldu: “Kosinüs teoremi bebeğim”
2 Çin’in YouTube’u Bilibili dünyaya açılıyor: Rotasında Türkiye de var
Çin’in YouTube’u Bilibili dünyaya açılıyor: Rotasında Türkiye de var
3 Orta sınıfın yeni lüksleri
Orta sınıfın yeni lüksleri
4 Avrupa’nın en pahalı hava yolu şirketleri belli oldu: Listede THY de var
Avrupa’nın en pahalı hava yolu şirketleri belli oldu: Listede THY de var
5 Great Place To Work® Türkiye, dört sektörün en iyi işverenlerini açıkladı
Great Place To Work® Türkiye, dört sektörün en iyi işverenlerini açıkladı
Güncel Haberler
Fiyatlar arttı, talep geriledi: Özel yurtlarda aylık ücretler 80 bin TL’ye kadar çıktı!
Fiyatlar arttı, talep geriledi: Özel yurtlarda aylık ücretler 80 bin TL’ye kadar çıktı!
The Laughing Cow’dan peynir şeklinde kamyon
The Laughing Cow’dan peynir şeklinde kamyon
Ev temizliğinde rekabet buharlaşıyor!
Ev temizliğinde rekabet buharlaşıyor!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Warner Bros. & Paramount anlaşmasına Türkiye'den koşullu onay
Haberler
Warner Bros. & Paramount anlaşmasına Türkiye’den koşullu onay
Sena Tufan
7 saat önce
Barbie’den Marilyn Monroe’nun 100. yaşına saygı duruşu
Haberler
Barbie’den Marilyn Monroe’nun 100. yaşına saygı duruşu
Nafizcan Önder
6 gün önce
Evler spor salonuna dönüşüyor: Fitness ürünlerine talep yüzde 60 arttı
Haberler
Evler spor salonuna dönüşüyor: Fitness ürünlerine talep yüzde 60 arttı
Marketing Türkiye
4 gün önce
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (10-16 Temmuz)
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (10-16 Temmuz)
Sena Tufan
16 Temmuz 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.