17 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Altın Pusula Ödülleri’ne başvurular başladı
Haberler

Altın Pusula Ödülleri’ne başvurular başladı

Marketing Türkiye
26 Aralık 2018
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği – TÜHİD tarafından bu sene 18.’si gerçekleştirilecek “Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri”ne başvurular başladı. Yarışmaya projeleriyle katılmak isteyen kamu ve özel sektör kuruluşları, STK’lar, eğitim kurumları altinpusula.org sitesinden başvurularını yapabilecek.

TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Karakaş, bu yıl 18.’si gerçekleştirilecek Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’ne ilişkin şöyle konuştu: “Altın Pusula TÜHİD tarafından sektöre kazandırılan, iş dünyası, kamu sektörü ve üniversitelerin de yakından takip ettiği, sürdürülebilirliğini kanıtlamış, etik değerlere önem veren kapsayıcı bir programdır. Her yıl sektörümüzün ulusal ve uluslararası gelişmelerine göre güncellenen bir platforma sahibiz. Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı-UNDP işbirliğiyle, Altın Pusula’ya katılan tüm projeler arasından, topluma, çevreye, ekonomiye değer katan bir projeye de bu yıl sekinci kez UNDP Business for Sustainable Development Goals Ödülü’nü takdim edeceğiz. Altın Pusula’nın 18.’sini düzenliyor olmaktan onur duyuyor ve tüm iletişim projelerini yarışmamıza davet ediyoruz.”

18. Altın Pusula’da büyük ödül, jüri özel ödülü ve kategori ödüllerinin yanı sıra ‘Betûl Mardin Geleceği Şekillendiren Liderler Ödülü’ ve ‘Alâeddin Asna Kurumsal Sorumlulukta Tutarlılık ve Süreklilik Ödülü’ bu yıl dördüncü kez sahiplerini bulacak. Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı – UNDP işbirliğiyle verilen ‘UNDP Business for Sustainable Development Goals Ödülü’ de bu yıl 8. defa “sürdürülebilir kalkınmayı” içeren projelerden birine takdim edilecek. Ayrıca, TÜHİD – KAGİDER işbirliğiyle verilen ‘TÜHİD – KAGİDER 1e1 Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü’ bu yıl üçüncü kez takdim edilecek.

Altın Pusula’ya yeni kategoriler eklendi

Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’ne bu yıl itibariyle En İyi Uygulama Örnekleri ve Süreklilik /Sürdürülebilirlik kategorileri eklendi. Dijital İletişim kategorisinin kapsamı genişletildi. Halkla İlişkiler projelerinin önemli ayaklarından biri olan dijital iletişim kapsamında Celebrity (Ünlü) Kullanımı ve Influencer Kullanımı kategorileri eklendi. Ayrıca Kurumsal Sorumluluk ve Sponsorluk İletişimi alt kategorilerine Turizm ve Tarım kategorileri eklendi.

Genç iletişimciler kategorisine, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde okuyan lisans, yüksek lisans ve meslek yüksekokul öğrencileri “Türkiye’nin Turizm İletişimi” konulu projeleri ile bireysel veya ekip olarak katılıyor.

18. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri bu yıl 21 kategoride değerlendirilecek. Başlıklar şöyle olacak;

Kurumsal İletişim, Gündem Yönetimi, Kurum İçi İletişim, Pazarlama İletişimi ve Bütünleşik Pazarlama Projeleri, Kriz İletişimi, Etkinlik Yönetimi, Kurumsal Sorumluluk, Dijital İletişim, En İyi Uygulama Örnekleri, Süreklilik/Sürdürülebilirlik, Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu Kuruluşları, Sponsorluk İletişimi, Finansal Hizmetler ve Yatırımcı İlişkileri, Kurumsal Raporlar, Kurumsal Yayınlar, Medya İlişkileri, Uluslararası Proje/Kampanya, Türkiye Markası Kategorisi, Kategori Dışı Projeler, Genç İletişimciler.

1 Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-17 Eylül)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-17 Eylül)
2 L'Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
L’Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
3 Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
4 Google’ın reklam sistemine yeni kurallar geliyor
Google’ın reklam sistemine yeni kurallar geliyor
5 Yıldız Holding’in “Senenin Yıldızları Ödülleri” 18’inci kez sahiplerini buldu
Yıldız Holding’in “Senenin Yıldızları Ödülleri” 18’inci kez sahiplerini buldu
Güncel Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-17 Eylül)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-17 Eylül)
L'Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
L’Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

"Karmaşanın ritmi" Marketing Türkiye Temmuz-Ağustos sayısında!
Haberler
“Karmaşanın ritmi” Marketing Türkiye Temmuz-Ağustos sayısında!
Nafizcan Önder
10 Temmuz 2026
Özgür Özel: "Yeni partinin logosunu yarışmayla belirleyebiliriz"
Haberler
Özgür Özel: “Yeni partinin logosunu yarışmayla belirleyebiliriz”
Marketing Türkiye
28 Temmuz 2026
Google’dan akıllı saatlere insülin direnci takibi
Haberler
Google’dan akıllı saatlere insülin direnci takibi
Marketing Türkiye
14 Ağustos 2026
YouTube’da para kazanmak zorlaşıyor: Gelir sınırı iki katına çıkıyor
Haberler
YouTube’da para kazanmak zorlaşıyor: Gelir sınırı iki katına çıkıyor
Marketing Türkiye
11 Ağustos 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.