17 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Garanti ve Turkcell işbirliğiyle KOBİ’lere dijital dönüşüm

Marketing Türkiye
29 Mart 2013
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

Garanti Bankası ve Turkcell, KOBİ’lere, dijital dünyadaki öncelikli ihtiyaçlarını karşılayarak rekabette yeni imkânlar sunuyor. Garanti müşterisi olan KOBİ’ler, fırsatlar dahilinde Turkcell’in Türkiye’deki veri merkezlerinde; bilgi saklamayı güvenli hale getiren “Akıllı Bulut’a Yedekleme”, dijital pazarlamayla yeni müşteri kazanımı ve satış artışına destek olan “Toplu SMS”, e-posta adresi ve web sitesiyle kurumsal kimlik kazanmalarını sağlayan “Akıllı Dükkan”, saha yönetimi ve yakıt optimizasyonuyla operasyonel verimliliği arttıran “Akıllı Araç” ürünlerine yüzde 30’a varan indirimlerle sahip olabiliyor. Ürünlere 30 Mart Cumartesi gününden itibaren Garanti.com.tr/turkcellkobipaketleri adresinden ulaşılabilecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, “Dijital dönüşüm, günümüzün küresel rekabet ortamında KOBİ’lerin ‘olmazsa olmaz’ları arasında. Ancak yapılan araştırmalar, Türkiye’de KOBİ’lerin teknolojinin sunduğu fırsatlardan yeterince faydalanamadığını gösteriyor. Biz de Garanti Bankası olarak, teknolojideki son gelişmelere paralel yenilikçi ürün ve hizmetler tasarlıyor, ürettiğimiz çok sayıda proje ve farklı işbirlikleriyle, KOBİ’lerin dijital dönüşümüne destek veriyoruz. Turkcell’le hayata geçirdiğimiz işbirliği de bu yaklaşımın son örneklerinden biri. Bu işbirliği sayesinde müşterimiz olan KOBİ’ler, zaman ve maliyetten tasarruf ederek verimliliklerini artıracak. Turkcell’in dijital dünyaya geçişte anahtar rolü oynayacak güçlü ürünlerine Garanti aracılığıyla çok daha hesaplı bir şekilde ulaşabilecek. Farklı ürün, çözüm ve işbirliklerimizle ‘KOBİ’lerin dijital danışmanı Garanti’ olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv ise “Ekonomimizin temel direği olan KOBİ’lerin işlerine teknolojinin gücünü taşımaları için gerekli koşulları sağlamayı Turkcell’in en önemli görevlerinden biri olarak görüyoruz. İşine teknolojinin gücünü katan her bir KOBİ, yalnızca piyasadaki zorlu rekabette bir adım öne çıkmakla kalmıyor, aynı zamanda Türkiye ekonomisinin istikrarına da katkıda bulunuyor. KOBİ’leri teknolojiyle destekleyerek rekabette fırsat eşitliği elde etmelerini sağlamanın yolu ise onlara doğru kanallardan ulaşabilmekten geçiyor. Garanti Bankası ile yaptığımız işbirliği bu açıdan çok değerli. Turkcell teknolojisini Garanti müşterisi KOBİ’lere daha da avantajlı koşullarda sunuyor, verilerini Türkiye’de saklamanın güveniyle işlerini büyütecek servis ve çözümlerimizle destekliyoruz. Bu işbirliğinin kazananı KOBİ’ler olacak. Turkcell-Garanti iş birliği sayesinde KOBİ’lerimiz teknolojinin desteğiyle kurumsallaşarak işlerini büyütecek ve verimlilik sağlayacak.” dedi.

1 Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-17 Eylül)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-17 Eylül)
2 L'Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
L’Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
3 Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
4 Google’ın reklam sistemine yeni kurallar geliyor
Google’ın reklam sistemine yeni kurallar geliyor
5 Yıldız Holding’in “Senenin Yıldızları Ödülleri” 18’inci kez sahiplerini buldu
Yıldız Holding’in “Senenin Yıldızları Ödülleri” 18’inci kez sahiplerini buldu
Güncel Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-17 Eylül)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (4-17 Eylül)
L'Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
L’Oréal Türkiye’den ABD’ye yönetici transferi
Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
Canva’da veri ihlali: Türkiye’de 424 kuruluşun verileri etkilendi
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Yönetim kurulları riskleri görüyor, ancak yeterince zaman ayırmıyor
Haberler
Yönetim kurulları riskleri görüyor, ancak yeterince zaman ayırmıyor
Gülben Dikmen
31 Temmuz 2026
Zara'nın "ölüm pantolonu" sosyal medyada gündem oldu
Haberler
Zara’nın “ölüm pantolonu” sosyal medyada gündem oldu
Sena Tufan
17 Temmuz 2026
Samsung, “kitap gibi açılan” Galaxy Z Fold8’i tanıttı
Haberler
Samsung, “kitap gibi açılan” Galaxy Z Fold8’i tanıttı
Marketing Türkiye
23 Temmuz 2026
Alkollü içki mevzuatında yeni dönem: 7584 sayılı kanun bize ne söylüyor?
Haberler
Alkollü içki mevzuatında yeni dönem: 7584 sayılı kanun bize ne söylüyor?
Marketing Türkiye
5 Ağustos 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.