14 Mart Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Uluslararası girişimciler ve yatırımcılar akıllı şehirlerin geleceğini tartışacak
Haberler

Uluslararası girişimciler ve yatırımcılar akıllı şehirlerin geleceğini tartışacak

Marketing Türkiye
24 Kasım 2017
2 dk okuma

Uluslararası girişimciler, yatırımcılar ve CEO’lar akıllı şehirlerin geleceği için İstanbul’da buluşuyor.

Bilimi, teknolojiyi ve girişimciliği bir araya getirerek geleceğe yön veren çözümler yaratan kar amacı gütmeyen global inisiyatif Hello Tomorrow, Zorlu Holding, Zorlu Enerji ve Kale Grubu ana sponsorluğunda geleceğin şehirlerini konuşmak üzere özel bir etkinlik gerçekleştiriyor. 5 Aralık tarihinde Zorlu PSM’de “The Future of Smart Cities – Akıllı Şehirlerin Geleceği” temasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte “akıllı mobilite”, “Nesnelerin İnterneti – IoT & Dijitalizasyon” ve “enerji verimliliği” konuşulacak.
Geçtiğimiz yıl Türkiye’de ilk kez “The Future of Energy – Enerjinin Geleceği” isimli etkinlikte 700’ü aşkın girişimci, yatırımcı ve iş – sanayi dünyasının liderlerini bir araya getiren Hello Tomorrow Türkiye’nin en önemli amacı Türkiye’yi teknoloji tüketen değil, teknolojiyi üreten bir ekonomiye dönüştürecek girişimciler yetiştirmek.
Bu girişimcileri Türkiye’de büyüyerek yeni iş fırsatları ile karşılaşmalarına destek olmak için çeşitli çalışmalar yürüten Hello Tomorrow Türkiye; Los Angeles, New York, Londra, Paris, Kopenhag, Tel Aviv ve Dubai gibi dünyanın dört bir yanından gelecek vaat eden inovatörleri de bu seneki ikinci etkinlikle Türkiye’de ağırlıyor.
Hello Tomorrow Türkiye’nin 5 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan etkinliğine T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün de katılması beklenirken; etkinlikteki açılış konuşmalarını sırasıyla Hello Tomorrow Türkiye Kurucu Başkanı Timur Topalgökçeli, Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Sn. Charles Fries ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik gerçekleştirecek.

Geleceği bilim ve teknoloji ile dönüştürmek için ilham vermeyi hedefleyen etkinliğin detaylı programı ve biletleri için https://hellotomorrowturkey.typeform.com/to/B6Jhoa sayfası ziyaret edilebiliyor.

Hello Tomorrow hakkında:
Hello Tomorrow, bilimi, teknolojiyi ve girişimciliği bir araya getirerek geleceğe yön verecek çözümler yaratan, kar amacı gütmeyen global bir inisiyatiftir. Girişimcileri, bilim insanlarını ve yatırımcıları aynı çatı altında buluşturarak endüstriyel ve sosyal problemlerin, dünyayı değiştirecek inovasyonlar ile çözüme kavuşmasını sağlama misyonu ile hareket eden Hello Tomorrow geliştmekte olan projeleri ticarileştiren ve bunların pazarda büyük bir etki yaratmasını sağlayacak yarışmalar düzenlemektedir. Ayrıca alanında uzman beyinleri, yarını inşa etmek amacıyla aynı çatı altında bir araya getiren uluslararası konferanslar organize ederken, bölgesel problemlere ışık tutan dünya çapında etkinlikler gerçekleştirmektedir. Global seviyede, Michael Bloomberg, Emmanuel Macron ve NASA’nın eski yöneticilerinden Daniel Goldin gibi alanında öncü kişiler tarafından şahsi olarak desteklenmektedir. Bilimi ve yüksek teknolojiyi katma değer oluşturma zincirinin merkezine yerleştirerek, teknoloji girişimcileri ekosisteminin gelişmesini hızlandıran Hello Tomorrow, teknolojik inovasyonlar için disiplinler ve kuşaklar arası bir ekosistem oluşturmaktadır. Dünyanın her bir yanından gelecek vadeden inovasyonları etki odaklı çözümlere dönüştürme misyonuna sahip Hello Tomorrow’un sloganı: “Daha iyi bir geleceği bilim ile gerçek kılmak için!”dir.

1 Türkiye günde ortalama 3 saat 38 dakika televizyon izliyor: Peki, en çok hangi bölgeler TV izliyor?
Türkiye günde ortalama 3 saat 38 dakika televizyon izliyor: Peki, en çok hangi bölgeler TV izliyor?
2 Yılın en dikkat çeken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyaları...
Yılın en dikkat çeken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyaları…
3 Teknoloji şirketleri için öne çıkan 10 fırsat...
Teknoloji şirketleri için öne çıkan 10 fırsat…
4 Brandverse Awards başvuru tarihi uzatıldı!
Brandverse Awards başvuru tarihi uzatıldı!
5 Türkiye’de obezite algısı: Her 3 kişiden 2’si “kişisel tercih” diyor
Türkiye’de obezite algısı: Her 3 kişiden 2’si “kişisel tercih” diyor
Güncel Haberler
Türkiye’de finans davranışlarında öne çıkan 5 kritik içgörü
Türkiye’de finans davranışlarında öne çıkan 5 kritik içgörü
Akaryakıt zammı ikinci elde dizel araç ilanlarını artırdı
Akaryakıt zammı ikinci elde dizel araç ilanlarını artırdı
"Abonelik–iptal" döngüsü artık bilinçli bir tüketim modeli! Peki neden?
“Abonelik–iptal” döngüsü artık bilinçli bir tüketim modeli! Peki neden?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Yılın İnovatif Ürünleri başvuruları yarın sona eriyor!
Haberler
Yılın İnovatif Ürünleri başvuruları yarın sona eriyor!
Sena Tufan
5 Şubat 2026
Ali Atay: Yetersiz insan olmak bana komik geliyor
Haberler
Ali Atay: Yetersiz insan olmak bana komik geliyor
Marketing Türkiye
3 hafta önce
Faruk Atasoy hayatını kaybetti
Haberler
Faruk Atasoy hayatını kaybetti
Marketing Türkiye
31 Ocak 2026
Doğru brief vermeyi biliyor musunuz? Emin misiniz!
Haberler
Doğru brief vermeyi biliyor musunuz? Emin misiniz!
Nafizcan Önder
2 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.