18 Mart Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Evyap’tan geleceğe yatırım: “Kendine İyi Bak Gençlik” programı başladı
Haberler

Evyap’tan geleceğe yatırım: “Kendine İyi Bak Gençlik” programı başladı

Nafizcan Önder
12 Mayıs 2025
2 dk okuma

100. yılını kutlamaya hazırlanan Evyap, gençlerin ekonomik, sosyal ve ruhsal zorluklarına çözüm sunmak amacıyla Ahbap Derneği iş birliğiyle “Kendine İyi Bak Gençlik” adlı kapsamlı bir sosyal sorumluluk programı başlattı. Ar-Ge departmanının öncülüğünde geliştirilen bu program, üniversite öğrencilerine yönelik hijyen ürünleri desteğinden psikolojik danışmanlığa, kültürel etkinlik erişiminden sağlıklı yaşam danışmanlığına kadar çok boyutlu katkılar sunuyor. Program kapsamında, üniversite öğrencilerine düzenli kişisel bakım paketleri ulaştırılırken; HiDoctor platformu üzerinden ücretsiz psikolojik destek, beslenme ve spor danışmanlığı hizmetleri sağlanıyor. Ayrıca Biletinial iş birliğiyle öğrencilere her ay 1000 TL’lik kültür-sanat bileti tanımlanarak sinema, tiyatro ve konser gibi etkinliklere katılım fırsatı sunuluyor.

Ar-Ge departmanının öncülüğünde geliştirilen programın lansmanı, Vadi İstanbul Radisson Otel’de düzenlenen etkinlikle kamuoyuna tanıtıldı. Etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen gazeteci ve akademisyen Fatoş Karahasan’ın yönetiminde gerçekleşen panelde; Ahbap Derneği Başkanı ve sanatçı Haluk Levent, Evyap Kişisel Bakım Kategorisi Genel Müdürü Özlem Esen, HiDoctor CEO’su Ahmet Bal, Biletinial İcra Kurulu Üyesi Murat Erim ve Trend Group Yönetici Ortağı Nurhan Keeler bir araya geldi. Panelde gençlerin günümüzde karşılaştığı çok yönlü zorluklar ele alındı.

    Evyap’ın kuruluş protokolündeki sosyal fayda taahhüdünden ilhamla geliştirilen proje, üniversite öğrencilerine ekonomik destekten psikolojik danışmanlığa, kültürel etkinliklerden kişisel hijyen ürünlerine kadar geniş bir yelpazede destek sunuyor. TOG 2024 araştırmasından elde edilen veriler doğrultusunda şekillendirilen proje, gençlerin en temel ihtiyaçlarına yönelik somut çözümler üretiyor.

    Gençlerin bütünsel iyilik hali hedefleniyor

    Evyap’tan geleceğe yatırım: “Kendine İyi Bak Gençlik” programı başladı

    Program kapsamında, 2024-2025 eğitim öğretim yılı boyunca Ahbap Derneği aracılığıyla belirlenen 100 üniversite öğrencisine iki ayda bir kişisel bakım paketleri ulaştırılıyor. Ayrıca, HiDoctor platformu üzerinden sunulan online psikolojik destek, beslenme ve spor danışmanlığı hizmetleriyle öğrencilerin ruhsal ve fiziksel sağlıkları da destekleniyor.

    Evyap Kişisel Bakım Kategorisi Genel Müdürü Özlem Esen, “Amacımız, gençlerin sadece temel ihtiyaçlarını karşılamak değil, onları ruhsal ve fiziksel açıdan da güçlendirmek. Böylece hayata daha sağlam adımlarla ilerlemelerine katkı sağlıyoruz,” diyerek programın felsefesini özetledi.

    Evyap Ar-Ge Hijyen Grup Müdürü Nimet Uzun Kalender ise programın sosyal bileşenlerine dikkat çekerek, “Biletinial iş birliğiyle her öğrenciye aylık 1000 TL değerinde kültür-sanat bileti sağlıyoruz. Sinema, tiyatro ve konser gibi etkinliklerle gençlerin sosyal bağlarını güçlendirmelerini destekliyoruz,” dedi.

    “Gençler yalnız değil”

    Evyap’tan geleceğe yatırım: “Kendine İyi Bak Gençlik” programı başladı

    Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent ise, projenin gençlerin yalnız olmadığını hissetmeleri açısından çok değerli olduğunu vurguladı: “Bu proje yalnızca ekonomik değil, psikolojik ve sosyal açıdan da gençlerin yanında duruyor. Eğitimini yarıda bırakan binlerce gence umut oluyor.”

    Programdan faydalanan öğrenciler ise desteklerin yalnızca maddi değil, psikolojik açıdan da yaşamlarında büyük fark yarattığını belirtti. “Bu destek sayesinde hem kendime daha iyi bakabiliyor hem de eğitimime devam edebiliyorum,” ifadeleri gençlerin projenin etkisini nasıl hissettiklerini gözler önüne serdi.

    Trend Group Yönetici Ortağı Nurhan Keeler, programın etkisinin nicel ve nitel yöntemlerle ölçüldüğünü belirterek, “Geçici yardım değil, sürdürülebilir dönüşüm hedefliyoruz. Programdan faydalanan öğrencilerin hayatındaki değişimi somut verilerle izliyoruz,” dedi.

    Ahbap evyap featured
    1 Brandverse Awards başvuru tarihi uzatıldı!
    Brandverse Awards başvuru tarihi uzatıldı!
    2 Alkol düzenlemesi Meclis'te: Dolaylı tanıtım, her türlü işaret, yazı ve görsel yasaklanacak
    Alkol düzenlemesi Meclis’te: Dolaylı tanıtım, her türlü işaret, yazı ve görsel yasaklanacak
    3 Duayen reklamcı Alinur Velidedeoğlu yaşamını yitirdi
    Duayen reklamcı Alinur Velidedeoğlu yaşamını yitirdi
    4 Sephora piste çıktı, F1 Academy'nin sponsoru oldu
    Sephora piste çıktı, F1 Academy’nin sponsoru oldu
    5 RVD yeni yönetimini seçti...
    RVD yeni yönetimini seçti…
    Güncel Haberler
    10. yılında Brandverse 2026 jürisini gururla sunarız
    10. yılında Brandverse 2026 jürisini gururla sunarız
    Deloitte, Marketing Türkiye için analiz etti: Orta Doğu'da 4 farklı senaryo tek bir raporda!
    Deloitte, Marketing Türkiye için analiz etti: Orta Doğu’da 4 farklı senaryo tek bir raporda!
    Tarihin akışını değiştiren zaferin yıl dönümünde markalardan saygı duruşu...
    Tarihin akışını değiştiren zaferin yıl dönümünde markalardan saygı duruşu…
    Sosyal Medya
    • FACEBOOK
    • TWITTER
    • LINKEDIN
    • INSTAGRAM
    • YOUTUBE

    İlgili Haberler

    Yemek kartları ayın ikinci haftasından sonra cüzdandan çıkmıyor!
    Haberler
    Yemek kartları ayın ikinci haftasından sonra cüzdandan çıkmıyor!
    Nafizcan Önder
    10 Ocak 2026
    “Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için son başvuru tarihi 31 Ocak!
    Haberler
    “Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için son başvuru tarihi 31 Ocak!
    Sena Tufan
    14 Ocak 2026
    Yapay zeka çağında "insan dokunuşu"
    Haberler
    Yapay zeka çağında “insan dokunuşu”
    Nafizcan Önder
    2 hafta önce
    Şubat ayında sosyal medyanın zirvesine yerleşen markalar
    Haberler
    Şubat ayında sosyal medyanın zirvesine yerleşen markalar
    Nafizcan Önder
    1 hafta önce
    • Yarışmalar
    • Temsilcilikler
    • Etkinlikler
    • Yayınlar
    Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
    Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
    Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
    Yayınlar

    Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
    Şişli/İstanbul

    [email protected]
    0 (212) 211 11 12

    • Haberler
    • Yazarlar
    • Söyleşiler
    • Yaratıcı İşler
    • Etkinlikler
    • Kariyer
    • Üye Girişi
    • Kayıt Ol
    • Hakkımızda
    • Künye ve İletişim
    • KVKK Açık Rıza Beyanı
    • Mesafeli Satış Sözleşmesi
    • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

    ©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

    Abone Ol
    • Haberler
      • Ajanslar / Konkur
      • Atamalar
      • Dijital
      • KSS
      • Haberler
      • Insights
      • Trend
      • Marketing Türkiye 101
      • Türkiye’nin Gündemi
    • Yaratıcı İşler
    • Dergiler
    • Etkinlikler
    • Söyleşiler
    • Kariyer
    • Yazarlar
    • Araştırma

    © 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

    Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.