3 Mayıs Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
32. İnsan Odağında Yönetim Kongresi için geri sayım başladı!
Haberler

32. İnsan Odağında Yönetim Kongresi için geri sayım başladı!

Sena Tufan
22 Ağustos 2024
2 dk okuma

PERYÖN’ün (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği) bu yıl 32’ncisini düzenleyeceği İnsan Odağında Yönetim Kongresi, “PİT Stop” temasıyla, 5-6 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

“Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma hayatına liderlik etmek” vizyonuyla 50 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren PERYÖN’ün düzenlediği “32. İnsan Odağında Yönetim Kongresi” için geri sayım başladı. Bu yıl 5-6 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek kongrenin ana teması; “Psikoloji”, “İnsan” ve “Teknoloji” alt başlıklarını işaret eden şekilde “PİT Stop” o<larak belirlendi.

Kongrede iki gün boyunca bugünün ve geleceğin iş dünyasının ve insan kaynaklarının en önemli başlıkları, alanında uzman konuşmacıların konuk olduğu oturumlarla ele alınacak.

Sürdürülebilirlik ve HRTech Sahneleri

Avrupa’nın alanında en büyük organizasyonu olan İnsan Odağında Yönetim Kongresi’ne Türkiye’den pek çok uzman ismin yanı sıra yabancı konuşmacılar da katılacak.

Merakla beklenen kongre programında ayrıca, ilk gün kapsayıcılık, çeşitlilik, eşitlik, çevresel sürdürülebilirlik gibi konuların işleneceği Sürdürülebilirlik Sahnesi ve ikinci gün ise İK teknolojileri alanındaki son gelişmelerin paylaşılacağı HRTech Sahnesi yer alacak. Kongrede aynı zamanda iki gün boyunca İK alanında ürün, hizmet üreten veya iyi uygulamalar geliştiren firmaların standları ile yer alacakları fuar alanı da katılımcıları ağırlayacak.

“Yenilenmek için buluşalım”

32. İnsan Odağında Yönetim Kongresi için geri sayım başladı!
Ebru Taşcı Firuzbay

PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Taşcı Firuzbay, kongreyle ilgili şu açıklamada bulundu:

“Bu yıl 32’ncisini gerçekleştireceğimiz kongremiz yine İK profesyonellerinin, çalışma yaşamının tüm paydaşlarının ve liderlerin bir araya geldiği yılın en büyük buluşması olacak. Geçen yıl 1500’ü aşkın katılımcının yoğun ilgisiyle gerçekleştirdiğimiz kongremizde bu yıl çalışma hayatının ve İK’nın en önemli başlıkları arasında yer alan ‘Psikoloji’, ‘İnsan’ ve ‘Teknoloji’ye odaklanacağız. İş dünyasının kıyasıya bir yarışa benzeyen yapısı içerisinde İK ekipleri bugün kurumlarında giderek daha da kuvvetlenen bir stratejik yönetim liderliği rolüne sahipler. ‘PİT Stop’ ana temamızla hem bunun altını çiziyor hem de tüm katılımcıları yenilenmek, birlikte gelişmek, ilham almak üzere ‘PİT Stop’ta buluşmaya davet ediyoruz.”

6 Eylül’e kadar erken kayıt avantajı

İki gün boyunca insan kaynağı yönetiminin ve çalışma hayatının en öncelikli gündemlerinin konuşulacağı kongrede; kapsayıcılık, sürdürülebilirlik, çeşitlilik, çalışan bağlılığı, insan odaklılık, dijitalleşme, yapay zekâ, etik, yeni çalışma trendleri, ücret yönetimi, ekonomik gelişmeler, yetenekleri elde tutmak ve bu gibi daha pek çok başlıktaki iyi uygulamalar konuşulacak.

Ufuk açan konuşmacılar, heyecan verici başlıklar ve sürprizler eşliğinde gerçekleşecek kongre; Ana Sponsorlar Garanti BBVA, Kariyer.net, Pluxee; Platin Sponsorlar HanSpaces, Mechsoft; Gold Sponsor Meditopia; Sürdürülebilirlik Sahnesi Ana Sponsoru Borusan Holding, HRTech Sahnesi Ana Sponsoru EnerjiSa Enerji, HRTech Sponsorları Bilin Yazılım, Mechsoft, One New One ve Vidobu’nun destekleri ile gerçekleştiriliyor.

6 Eylül tarihine kadar erken kayıt indiriminden yararlanılabilen kongre hakkında ayrıntılı bilgi ve kayıt için:

https://www.peryonkongre.com/

featured PERYÖN
1 Teknoloji devleri için “haber vergisi” dönemi başlıyor
Teknoloji devleri için “haber vergisi” dönemi başlıyor
2 Dyson araştırdı: Türkiye’de temizlik psikolojik bir ihtiyaç...
Dyson araştırdı: Türkiye’de temizlik psikolojik bir ihtiyaç…
3 "Şeytan Marka Giyer 2" vizyona girmeden pazarlama dünyasını nasıl fethetti?
“Şeytan Marka Giyer 2” vizyona girmeden pazarlama dünyasını nasıl fethetti?
4 Zamlara rağmen otomobilde ilk tercih değişmiyor
Zamlara rağmen otomobilde ilk tercih değişmiyor
5 Araştırma: Formula 1’in geliş haberi Türk halkında nasıl karşılık buldu?
Araştırma: Formula 1’in geliş haberi Türk halkında nasıl karşılık buldu?
Güncel Haberler
Markalar için "F1 Haritası": 5 izleyici tipi, 10 stratejik hamle
Markalar için “F1 Haritası”: 5 izleyici tipi, 10 stratejik hamle
Seyahat sektöründe talep artarken pazar bölünecek!
Seyahat sektöründe talep artarken pazar bölünecek!
Küresel iş gücünde güven erozyonu: Çalışanların yüzde 60’ı iş arayışında
Küresel iş gücünde güven erozyonu: Çalışanların yüzde 60’ı iş arayışında
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Arabanızın içinde tuvalet olsun ister miydiniz?
Haberler
Arabanızın içinde tuvalet olsun ister miydiniz?
Marketing Türkiye
3 hafta önce
24 yıllık hasretin ardından "sonunda geldik!"
Haberler
24 yıllık hasretin ardından “sonunda geldik!”
Nafizcan Önder
1 Nisan 2026
Küresel CEO Araştırması: Türk CEO'ların en büyük endişesi hız ve güven
Haberler
Küresel CEO Araştırması: Türk CEO’ların en büyük endişesi hız ve güven
Marketing Türkiye
3 hafta önce
Zamlara rağmen otomobilde ilk tercih değişmiyor
Haberler
Zamlara rağmen otomobilde ilk tercih değişmiyor
Gülben Dikmen
7 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.