18 Ağustos Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Reklamcılar Derneği ve TEV gelecek için el ele
Haberler

Reklamcılar Derneği ve TEV gelecek için el ele

Nafizcan Önder
6 Haziran 2023
2 dk okuma

Reklamcılar Derneği, afetten etkilenen gençlerin eğitimlerini sürdürebilmeleri için Türk Eğitim Vakfı ile bir araya gelerek bir burs fonu oluşturdu. Bu iş birliği kapsamında afet bölgesindeki 10 iletişim fakültesi öğrencisine dört sene boyunca burs imkânı yaratılırken, 30 öğrenci için gönüllü mentorluk programı da devreye alındı.

Reklamcılar Derneği, afetten etkilenen gençlerin eğitiminin sürekliliğini sağlamak için harekete geçti. Bu amaçla TEV ile bir araya gelen Reklamcılar Derneği, hem bir burs fonu hem de gönüllü bir mentorluk programı oluşturdu. “Reklamcılar Derneği Burs Fonu” adı altında oluşturulan fon ile depremden etkilenmiş, iletişim fakültesinde okuyan 10 öğrenciye dört yıl boyunca burs verilecek.

Reklamcılar Derneği, burs fonunun yanı sıra öğrencilerin kariyer gelişimleri ve profesyonel hayata geçişi için önemli bir basamak olacak mentorluk projesini de hayata geçiriyor. Akıllı eşleşme algoritmasıyla çalışan ve TEV Mezunları tarafından geliştirilen Mentorink platformu kullanılarak, Reklamcılar Derneği’ne üye olan farklı reklam ajanslarındaki iletişim profesyonellerinden oluşan gönüllü 30 mentor ve TEV bursiyeri 30 öğrenci bir araya geliyor. Ayrıca depremden etkilenen iletişim fakültesi öğrencisi olan TEV bursiyerlerine üye ajanslarda staj önceliği verilecek bir program da hayata geçirilecek.

“Desteğimizde uzmanlığımızı kullanıyoruz”

Reklamcılar Derneği ve TEV gelecek için el ele
Banun Erkıran Çıtak
Reklamcılar Derneği Başkanı

Burs fonu ve Mentorink programıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Reklamcılar Derneği Başkanı Banun Erkıran Çıtak: “Dernek olarak afetten etkilenen üniversite öğrencilerine fayda sağlamaktan, onların eğitimlerini sürdürebilmelerine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. TEV ile bir araya gelerek imza attığımız bu projenin en anlamlı yanlarından biri desteğimizin maddiyatla sınırlı kalmaması ve uzmanlığımızı kullanmamız. İletişim fakültesi öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine katkıda bulunmak adına mentorluk sürecini başlattık.

Sektör profesyonellerinden oluşan gönüllülerimiz gençlerle sürekli yakın temasta olacaklar. Öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine katkıda bulunmak ve çalışma hayatına ısınmalarını sağlamak için staj imkânı sağlamayı da önemsiyoruz. Son olarak Reklamcılar Derneği üyelerinin ve reklam, pazarlama sektörünün de katkıları ile bu fonu büyütmeyi ve sürdürülebilir kılmayı hedefliyoruz.” dedi.

“Gençlerimiz geleceğimizin teminatı”

Reklamcılar Derneği ve TEV gelecek için el ele
Banu Taşkın
TEV Genel Müdürü

TEV Genel Müdürü Banu Taşkın ise; “Türk Eğitim Vakfı olarak gençlerimizi geleceğin teminatı olarak görüyor ve bu nedenle eğitimde fırsat eşitliği konusuna özel olarak odaklanıyoruz. Öğrencilerimize yalnızca maddi destek sağlamanın ötesine geçmeyi; onların iyi bir eğitim almalarını, bilinçli ve donanımlı bireyler olmalarını sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi önemsiyoruz. Kurumsal iş birliklerinde dikkat ettiğimiz konuların başında, öğrencilerimizin geleceğe dair ihtiyaçlarını da anlayabilmek ve onları tüm eğitim yolculuklarında destekleyebilmek geliyor.

Reklamcılar Derneği gibi değerli kurumlarla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu gibi projeler sayesinde bursiyerlerimizin sadece bugünkü ihtiyacı karşılanmıyor; mentorluk çalışmalarıyla onlara rehberlik ve rol modellik desteği veriliyor, sunulan staj imkânları ise çalışma hayatında onlara önemli kapılar açabilecek deneyimleri kazanmalarını sağlıyor. Oluşturdukları burs fonu ile afetzede öğrencilerimize çok yönlü ve sürdürülebilir bir destek sunan Reklamcılar Derneği’ne, öğrencilerimizin hayat yolunu aydınlatmadaki katkıları için bir kez daha şükranlarımızı sunarız.” dedi.

featured TEV
1 Spor medyasının YouTube karnesi YouTube Rating Report’ta!
Spor medyasının YouTube karnesi YouTube Rating Report’ta!
2 Bir parça mutluluk: Türkiye’nin çikolata tercihleri
Bir parça mutluluk: Türkiye’nin çikolata tercihleri
3 Z kuşağı seçimini yaptı: İşte dünyanın en iyi şehirleri...
Z kuşağı seçimini yaptı: İşte dünyanın en iyi şehirleri…
4 TIME, ilk kez “Yılın Kızları” listesini açıkladı: Türkiye’den Defne Özcan dünyaya ilham veriyor
TIME, ilk kez “Yılın Kızları” listesini açıkladı: Türkiye’den Defne Özcan dünyaya ilham veriyor
5 L’Oréal’in OnlyFans yıldızıyla iş birliği tartışma yarattı
L’Oréal’in OnlyFans yıldızıyla iş birliği tartışma yarattı
Güncel Haberler
Krispy Kreme’den "Seçmen Şapka" sürprizi: Tatlı bir ısırıkla Hogwarts evinizi bulun...
Krispy Kreme’den “Seçmen Şapka” sürprizi: Tatlı bir ısırıkla Hogwarts evinizi bulun…
Türkiye'nin sosyoekonomik haritası açıklandı! Sadece küçük bir kesim zirvede...
Türkiye’nin sosyoekonomik haritası açıklandı! Sadece küçük bir kesim zirvede…
Japonya'daki Türk turist sayısı yüzde 77,3 arttı! Peki, nereden çıktı bu Japonya sevdası?
Japonya’daki Türk turist sayısı yüzde 77,3 arttı! Peki, nereden çıktı bu Japonya sevdası?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Kriptoya açılan kapı: Burgan Bank ON Dijital’den ücretsiz TL transferi dönemi!
Haberler
Kriptoya açılan kapı: Burgan Bank ON Dijital’den ücretsiz TL transferi dönemi!
Advertorial
4 hafta önce
Kanal farklı, senaryo aynı: İzleyici televizyon dizilerinden soğuyor!
Haberler
Kanal farklı, senaryo aynı: İzleyici televizyon dizilerinden soğuyor!
Nafizcan Önder
19 Temmuz 2025
Türkiye'deki elektrikli otomobil sayısı iki yılda 13 kat arttı!
Haberler
Türkiye’deki elektrikli otomobil sayısı iki yılda 13 kat arttı!
İrem Alimoğlu
6 Haziran 2025
adidas, Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi futbol topu sponsoru oldu
Haberler
adidas, Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi futbol topu sponsoru oldu
İrem Alimoğlu
4 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.