25 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
nn hayat emeklilik

NN Hayat ve Emeklilik’ten yeni slogan: “Gelecek Yakında, NN Yanınızda”

Marketing Türkiye
1 Aralık 2023
2 dk okuma

NN Hayat ve Emeklilik, müşterilerinin geleceklerine ve hayallerine giden yolda onlara desteğini, yeni sloganı “Gelecek Yakında, NN Yanınızda” ile sürdürüyor.

Dünyanın köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group çatısı altında faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, daha fazla hayata dokunmayı amaçladığı yeni bir döneme adım atıyor. Müşterilerinin hayat yolculuklarına eşlik ederken, onların hayal ettikleri gibi bir geleceğe kavuşmaları için yanlarında olan NN Hayat ve Emeklilik, yeni dönemdeki iletişim süreçlerini “Gelecek Yakında, NN Yanınızda” sloganıyla sürdürüyor.

NN Hayat ve Emeklilik'ten yeni slogan: “Gelecek Yakında, NN Yanınızda”
Yeşim Arı, NN Hayat ve Emeklilik Pazarlama Müdürü

İhtiyaç ve beklentiler doğrultusunda dönüşüyoruz

NN Hayat ve Emeklilik Pazarlama Müdürü Yeşim Arı, dijitalleşme ve teknoloji çağının beraberinde getirdiği ihtiyaç ve beklentilere yanıt vererek, dönüşüm yolculuklarını sürdüreceklerini dile getiriyor. Yeni slogan ve marka konumlandırmasıyla ilgili bilgi veren Yeşim Arı, “Her birimizin yolculuğu farklı olsa da, özellikle son yıllarda tüm dünyada yaşanan beklenmedik gelişmeler, bizleri aynı amaçta buluşturuyor: ‘Sevdiklerimizle birlikte, güvenli ve huzurlu bir gelecek inşa etmek.’ Bu amaç doğrultusunda, müşterilerimiz hayalleri ve hedeflerine emin adımlarla ilerlerken, onların yanlarında olduğumuzu daha güçlü bir şekilde hissettirmek istiyoruz. Bu yüzden de müşterilerimizin attığı her adımda ‘Gelecek Yakında, NN Yanınızda’ diyoruz” diyor.

Finansal çözümlerimizle destekliyoruz

NN Hayat ve Emeklilik’in sürekli geliştirdiği uzun vadeli finansal çözümlerle müşterilerine farklı bir deneyim yaşatmak istediklerini belirten Yeşim Arı, şöyle devam ediyor: “Müşterilerimizin tasarruflarını büyütmek ve doğru yatırımlara yönlendirmek, bizim en büyük misyonumuz. Bu doğrultuda dönemin ruhuna uygun ürün ve çözümler geliştirirken sunduğumuz kampanyalarla da müşterilerimize daha fazla dokunuyoruz. Dijitalleşen dünya ile oluşan beklentileri ve mesajları doğru okuyarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve onların en değer verdiği varlıklarını korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Mentorluk desteğiyle gençlerin geleceğine katkı sağlıyoruz

NN Hayat ve Emeklilik’in topluma katkı sunma yaklaşımıyla öne çıkan bir şirket olduğuna dikkat çeken Yeşim Arı, şöyle devam ediyor: “NN Türkiye yurtdışında 10 farklı ülkede hizmet sağlayan büyük bir ailenin parçası, dolayısıyla NN Group’un topluluk olarak benimsediği değerler kapsamında, kadınlara çalışma eşitliği sunmak ve toplumdan kazandığımızı topluma geri vermek, en önemsediğimiz konular arasında yer alıyor. Bu misyon doğrultusunda 6 Şubat depremleri sonrasında bölgedeki üniversite öğrencilerinin eğitimlerine destek olabilmek için harekete geçtik. Ahbap iş birliği ile hayata geçirdiğimiz NN Yanınızda Deprem Bölgesi Burs Projesi ile gençlerin gelecekte kariyerlerine güçlü bireyler olarak devam etmelerini hedefledik. Proje kapsamında sağladığımız burs katkısının yanında, gönüllü NN mentorları ve öğrencilerimizi bir araya getirerek, onlara kariyerlerine yönelik tavsiyelerde bulunarak mentorluk sağlayacağız. Tüm bunlara ek olarak öğrencilerimize teknolojik cihaz desteği sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz. Bu proje ile deprem bölgesindeki gençlerimizi yalnız bırakmamak bizim en öncelikli odağımız olacak. Maddi ve manevi onların yanında olduğumuzu hissettirebilmek ve geleceklerine yönelik katkıda bulunabilmek bizim için çok kıymetli. NN Hayat ve Emeklilik olarak Türkiye’de hem bireysel emeklilik hem de sağlık ve hayat sigortacılığı alanında müşterilerimizin geleceğine katkı sağlamak için çalışırken, ülkemizin en değerli varlığı ve geleceği olan gençlerimize yatırım yapmayı sürdüreceğiz.”

featured NN Hayat ve Emeklilik Yeşim Arı
1 Ali Atay: Yetersiz insan olmak bana komik geliyor
Ali Atay: Yetersiz insan olmak bana komik geliyor
2 Yapay zekanın gözüne girme rehberi
Yapay zekanın gözüne girme rehberi
3 Terk edilmiş maymuna IKEA kucak açtı
Terk edilmiş maymuna IKEA kucak açtı
4 Google'ın yeni telefonu Pixel 10a tanıtıldı
Google’ın yeni telefonu Pixel 10a tanıtıldı
5 Türk oyun şirketi 1 milyar doları aşan değerlemeyle satıldı
Türk oyun şirketi 1 milyar doları aşan değerlemeyle satıldı
Güncel Haberler
Algoritmadan sepete: AI ticarete hazır mısınız?
Algoritmadan sepete: AI ticarete hazır mısınız?
Doğru brief vermeyi biliyor musunuz? Emin misiniz!
Doğru brief vermeyi biliyor musunuz? Emin misiniz!
Robot süpürgelerde güvenlik açığı tartışması büyüyor: Binlerce evin kamera ve mikrofonlarına erişim sağlandı
Robot süpürgelerde güvenlik açığı tartışması büyüyor: Binlerce evin kamera ve mikrofonlarına erişim sağlandı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Küresel iflaslarda artış beklentisi: Büyük ölçekli şirketler de kaçamıyor!
Haberler
Küresel iflaslarda artış beklentisi: Büyük ölçekli şirketler de kaçamıyor!
Gülben Dikmen
2 hafta önce
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için son başvuru tarihi 31 Ocak!
Haberler
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için son başvuru tarihi 31 Ocak!
Sena Tufan
14 Ocak 2026
GSM'de 5G yarışı "ceza yarışına" dönüşür mü?
Haberler
GSM’de 5G yarışı “ceza yarışına” dönüşür mü?
Nafizcan Önder
29 Aralık 2025
Chanel, New York metrosunu podyuma çevirdi
Haberler
Chanel, New York metrosunu podyuma çevirdi
Sena Tufan
8 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.