17 Mart Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
“İyi ki doğdun Atam”

“İyi ki doğdun Atam”

Marketing Türkiye
18 Mayıs 2021
2 dk okuma

Akbank, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu güne özel hazırlanan reklam filmi ve online yapılacak bir dizi etkinlikle kutluyor. 18 Mayıs’ta Akbank’ın YouTube kanalında yayınlanacak “Gençler İçin Çağdaş Sanat Buluşması”  sohbet toplantısı ile başlayacak bu etkinlikler, 21 Mayıs’ta online etkinlik platformu JoJo’da yapılacak Akbank Gençlik Konseri ile devam edecek.

Akbank, Türkiye’nin geleceği olan gençlerin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu güne özel hazırlanan reklam filmi ve online yapılacak bir dizi etkinlikle kutluyor.

1936’da, hayatında ilk kez kendisine doğum günü sorulduğunda, “Doğum günüm 19 Mayıs” diyen Atamızın beyanından yola çıkarak hazırlanan ve ilk kez 17 Mayıs akşamı yayınlanan reklam filminde Akbank, Atatürk’e verilecek en güzel doğum günü hediyesinin onun gençliğine iyi bakmak olduğuna vurgu yapıyor. Reklam filminde bankanın, Ocak ayında  lansmanı yapılan ve binlerce gence yapay zekâdan ileri düzey analitiğe, robotikten tasarım odaklı düşünmeye kadar pek çok alanda yetkinlikler kazandıracak eğitimler sunmayı hedefleyen Akbank Gençlik Akademisi’yle, gençlerin her zaman yanında olmayı sürdüreceği de ifade ediliyor.

Online etkinlikler,  18 Mayıs’ta Akbank’ın YouTube kanalında yayınlanacak Gençler için Çağdaş Sanat Buluşması ile başlıyor.  Marcus Graf moderasyonunda Contemporary Istanbul Genç Danışma Kurulu’ndan konuşmacıların da yer alacağı sohbette gençler için çağdaş sanat piyasasından genç koleksiyonerliğe,  çağdaş sanat alanında yetenek yönetiminden çağdaş sanatın görünürlülüğüne kadar pek çok konuda bilgi paylaşımı yapılacak.

19 Mayıs’ta Akbank’ın Instagram sayfasında yayınlanacak  ‘İşin içinden çıkanlar’ canlı yayınında ise Yalçın Pembecioğlu, üniversite öğrencisi olan Seray Öztürk ve Ekin Al’ı ağırlayacak.  Yine aynı gün ‘Bugüne hazır mısınız?’ podcast serisinde ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel kayıt yayında olacak.  Akbank Akademi Müdürü Selda Özçalık’ın, iş hayatında değişen yetkinliklerden bahsedeceği podcast Akbank’ın Apple Podcast, Spotify ve Google Podcast hesaplarından dinlenebilecek.

21 Mayıs’ta ise online etkinlik platformu JoJo’da yapılacak Akbank Gençlik Konseri’nde Dolu Kadehi Ters Tut ve Sedef Sebüktekin sahne alarak gençlere keyifli bir akşam yaşatacak. Konser  ücretsiz olarak akbank.jojo.live web adresi üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı akbank
1 Brandverse Awards başvuru tarihi uzatıldı!
Brandverse Awards başvuru tarihi uzatıldı!
2 YouTube Rating Report: En çok izlenen ekonomi kanalları
YouTube Rating Report: En çok izlenen ekonomi kanalları
3 Google'ın yapay zeka aracı "Pomelli" Türkiye'de kullanıma açıldı
Google’ın yapay zeka aracı “Pomelli” Türkiye’de kullanıma açıldı
4 The TECH Summit’ten bir ilk: 3 günlük zirvenin tüm içeriği okunabilir ve izlenebilir formatta raporladı…
The TECH Summit’ten bir ilk: 3 günlük zirvenin tüm içeriği okunabilir ve izlenebilir formatta raporladı…
5 İyi yaşam artık yeni değer sistemi!
İyi yaşam artık yeni değer sistemi!
Güncel Haberler
Orta Doğu’daki gerilimler Marketing Türkiye C Level Club’da tartışıldı: Hangi sektörler nasıl etkilenecek?
Orta Doğu’daki gerilimler Marketing Türkiye C Level Club’da tartışıldı: Hangi sektörler nasıl etkilenecek?
Şubatta da düşüş sürdü: Markalı perakendeye indirim çare olmadı
Şubatta da düşüş sürdü: Markalı perakendeye indirim çare olmadı
Acı kaybımız...
Acı kaybımız…
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Son aşamaya gelindi: Doğum izni uzatılıyor!
Haberler
Son aşamaya gelindi: Doğum izni uzatılıyor!
Gülben Dikmen
4 Şubat 2026
Türk halkı parasını nasıl değerlendiriyor?
Haberler
Türk halkı parasını nasıl değerlendiriyor?
Sena Tufan
2 hafta önce
Sosyal medyanın “panzehiri” Tangle sahneye çıkıyor
Haberler
Sosyal medyanın “panzehiri” Tangle sahneye çıkıyor
Nafizcan Önder
5 Ocak 2026
Dev şirketler rekor hızla CEO değiştiriyor!
Haberler
Dev şirketler rekor hızla CEO değiştiriyor!
Gülben Dikmen
4 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.