18 Mayıs Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Zenith, yeni global marka vizyonunu ve kimliğini tanıttı
Haberler

Zenith, yeni global marka vizyonunu ve kimliğini tanıttı

Marketing Türkiye
12 Mayıs 2017
2 dk okuma

Zenith, 11 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirdiği lansmanda yenilenen marka kimliği ve platformlarıyla desteklediği yeni global yaklaşımını tanıttı. Zenith’in Global Marka Başkanı Vittorio Bonori liderliğinde gerçekleştirilen lansman, ROI Ajansı’nın 2002 yılında gerçekleşen konumlanmasından sonraki en önemli gelişme olarak kabul ediliyor. Bu özel yapılanmayla birlikte, Zenith müşterileri için daha karlı bir büyüme sağlayacak şekilde pazar dönüşümünde etkin rol oynamayı hedefliyor.

Lansmanda tanıtılan ROI+ adını verdikleri bu yeni yaklaşım, karşılaşılan zorlu iletişim sorunlarını gelişmiş iletişim modelleriyle çözmek üzerine tasarlandı. Zenith’in bu yeni modeli, öncelikle müşteri için üç temel fayda sağlıyor. Birincisi, gerçekleşecek iş dönüşümüyle birlikte yatırımların daha fazla geri dönüşünü sağlayacak (ROI) yeni stratejilerin oluşmasına imkan sağlamak. İkinci olarak, tüketici yolculuğuna daha fazla odaklanarak kişiselleştirilmiş iletişimi geniş çerçevede tasarlamak. Ve üçüncüsü, machine learning gibi pazarı yöneten otomasyonlarla satış verimliliğini maksimize etmek.

Zenith’in yeni yaklaşımı, ajansın marka kimliğinin tümüyle yenilenmesiyle hayata geçirildi. Zenith ROI Ajansı’nı konumlarken, yeni bir vizyondan yola çıktı: “Zenith olarak; yeni fırsatları keşfetmek, zorlu iletişim sorunlarına çözüm üretmek ve çalıştığımız markaları büyütmek için, veriyi, teknolojiyi ve güçlü uzmanlıkları bir araya getirerek harmanlıyoruz.” Yeni ajans konumlamasıyla beraber Zenith’in “zirve” logosu bir çerçeve oluşturacak şekilde yeniden tasarlandı ve Zenith’in tüm dünyadaki marka kimliğine parlak ve farklılaştırıcı özellik katacak yeni renkler, fontlar ve fotoğraflarla birlikte destekledi.

Global internet sitesi – www.zenithmedia.com –  global marka değişim programı kapsamında tamamen yenilendi. Reklam harcama tahminlerinde global lider olan Zenith, bünyesindeki veri ve analizleri web sitesinde “Global Intelligence” adını verdiği interaktif bir bölümde herkesin hizmetine sunuyor. Zenith’in bu yeni global yaklaşımı ve marka değişimi, Zenith’in dünyadaki pazar liderleriyle (Amerika, İngiltere, Almanya ve Çin) yakından çalışan Global Liderlik Takımı ile geliştirildi. Zenith aynı zamanda bu önemli değişim programı için çeşitli dijital, tasarım ve danışmanlık ekipleriyle ortak olarak çalıştı.

Zenith Global Marka Başkanı Vittorio Bonori, “Biz, müşterilerimiz için bir dönüşüm vizyonu hayal ediyoruz ve bu vizyon da teknolojiyi ve inovasyonu içinde barındıracak yeni bir iş yapış biçimini gerektiriyor. Zenith’in yeni stratejik vizyonunun ve marka kimliğinin, markamızın ayırt edici ROI konumlanmasını daha da güçlendirerek, bizi diğer rakiplerimizden ayıracağına inanıyorum.” dedi.

1 KFC ve Pizza Hut, Türkiye pazarına geri dönüyor
KFC ve Pizza Hut, Türkiye pazarına geri dönüyor
2 Google 10 yıl sonra logosunu değiştirdi
Google 10 yıl sonra logosunu değiştirdi
3 YouTube'un zirvesine "kamp kuranlar" belli oldu
YouTube’un zirvesine “kamp kuranlar” belli oldu
4 Türkiye’nin kültür-sanat anatomisi...
Türkiye’nin kültür-sanat anatomisi…
5 Lacoste, ikonlarıyla "oynuyor"
Lacoste, ikonlarıyla “oynuyor”
Güncel Haberler
19 Mayıs ruhunu yansıtan kampanyalar
19 Mayıs ruhunu yansıtan kampanyalar
Reklam dünyası "tükenmişlik sendromu"nun pençesinde!
Reklam dünyası “tükenmişlik sendromu”nun pençesinde!
Kültür-sanat sürdürülebilirliğin eylem aracıdır
Kültür-sanat sürdürülebilirliğin eylem aracıdır
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Liderler için yapay zeka stratejisinde izlenmesi gereken dokuz adım!
Haberler
Liderler için yapay zeka stratejisinde izlenmesi gereken dokuz adım!
İrem Alimoğlu
8 Mart 2025
Markaların sosyal sorumlulukta "samimiyet" sınavı: Sosyal fayda mı, gösteriş mi?
Haberler
Markaların sosyal sorumlulukta “samimiyet” sınavı: Sosyal fayda mı, gösteriş mi?
İrem Alimoğlu
2 hafta önce
Marketing Türkiye Mayıs sayısı yayında: Boykot ediyorum, öyleyse varım!
Haberler
Marketing Türkiye Mayıs sayısı yayında: Boykot ediyorum, öyleyse varım!
Nafizcan Önder
3 hafta önce
Sektör iğneyi "önce kendine" mi batırsa?
Haberler
Sektör iğneyi “önce kendine” mi batırsa?
Ali SAYDAM
1 Nisan 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.