2 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Yapı Kredi'nin sürdürülebilirliğe atılan "adım"ları 1 milyona ulaştı!
Haberler

Yapı Kredi’nin sürdürülebilirliğe atılan “adım”ları 1 milyona ulaştı!

Nafizcan Önder
23 Eylül 2024
2 dk okuma

Yapı Kredi’nin, sürdürülebilirlik kültürünü aşılamak ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek için hataya geçirdiği Yapı Kredi Sürdürülebilir Tercih Programı’nın (STEP) üye sayısı 1 milyonu aştı. “Bir tercih çok şey değiştirir” diyerek hayata geçirdiği Step ile kullanıcıların sürdürülebilirlik dönüşümlerine eşlik ediyor. Öyle ki proje hayata geçirildiğinden bu yana 10 binden fazla ağaç kurtarıldı bile!

Yapı Kredi, Step ile ülkemizdeki sürdürülebilirlik bilincinin oluşturulmasını ve bu alanda güçlü, sağlam temelli bir ekosistem yaratılmasını destekliyor. Yapı Kredi Mobil üzerinden, ücretsiz bir şekilde Step’e üye olan Yapı Kredi müşterileri, yaptıkları sürdürülebilir tercihlerle puan kazanabiliyor ve bu puanları Step’e dahil olan STK’ların projelerine bağışlayabiliyor. Böylece, sürdürülebilir dönüşüm yolunda atılan küçük ama etkili adımlar büyüyerek, toplumsal faydaya dönüşüyor.

Step sayesinde 10 binden fazla ağaç kurtarıldı

Yapı Kredi'nin sürdürülebilirliğe atılan "adım"ları 1 milyona ulaştı!
Arda Öztaşkın
Yapı Kredi Kurumsal İletişim Direktörü

Yapı Kredi Step ile küçük tercihlerin büyük farklar yarattığını ifade eden Yapı Kredi Kurumsal İletişim Direktörü Arda Öztaşkın, şöyle konuştu: “Sürdürülebilir bir dönüşüm için bireysel çabanın çok önemli olduğuna inanıyoruz. Step ile sürdürülebilirlik yolculuklarına nasıl başlayacaklarını bilmeyen büyük bir kitleye rehberlik etmek için geçtiğimiz yıl yola çıkmıştık. Bankamızın 80 yılını kutladığımız bu yıl ise sürdürülebilirlik vizyonumuzu yansıtan Step ile 1 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştık.

Step ile bireyleri sürdürülebilir tercihlere yönlendirirken, aynı zamanda iletişim kanallarımızı aktif bir şekilde kullanarak bu konuda toplumsal farkındalığı da pekiştiriyoruz. Bu kapsamda Yapı Kredi olarak, Step üyelerimizi yalnızca bilgilendirmiyoruz, aynı zamanda onların tercihleriyle büyük bir dönüşümün parçası olmalarına katkıda bulunuyoruz. Step üyeleri dijital ekstreye geçerek, alışverişlerinde dijital slip alarak, ATM’lerde e-bilgi fişi kullanarak 118 milyondan fazla kâğıt tasarrufu sağladı ve 10 binden fazla ağacı kurtardı. Bununla birlikte kullanıcılarımız Step markalarından alışveriş yaparak, toplu taşıma kullanarak, sürdürülebilir temalı finansal ürünler tercih ederek kazandıkları Step puanlar ile ayrıca STK’ların sürdürülebilirlik odaklı projelerine düzenli kaynak sağladı.”

“1 milyonu aşkın üye ile ülkemizdeki sürdürülebilirlik kültürünü ileri taşıyoruz”

Yapı Kredi Step ile sürdürülebilirlik alanında dönüşüme nereden başlayacağını bilmeyen müşterilere rehberlik ettiklerini ifade eden Arda Öztaşkın, şunları söyledi: “Kültürel olarak sahip olduğumuz sürdürülebilirliğe yönelik değerleri eyleme dökecek motivasyonu sağlamak konusunda sorumluluk alıyoruz. Bu doğrultuda Step, Yapı Kredi Mobil’deki yerini aldıktan sonra aslında kullanıcılarımızın da bu dönüşümün bir parçası olmaya ne kadar istekli olduklarını da fark ettik. Dönüşüm ile ilgili soru işaretleri olan kullanıcılarımıza, Yapı Kredi Step ile sürdürülebilirlik yolculuklarına ışık tutuyoruz. Böylece her bir kullanıcıyı, sürdürülebilirlik ekosistemimizde yer alan aktif paydaşlara dönüştürüyoruz. Geldiğimiz noktada 1 milyonu aşkın Step üyelerimiz sayesinde geleceğe de umutla bakıyoruz. Yapı Kredi olarak, 80 yıldır olduğu gibi gelecek yıllarda da dünyamız, ülkemiz ve gelecek nesiller için sorumluluk almayı sürdüreceğiz.”

Arda Öztaşkın featured STEP Yapı Kredi
1 2025'te YouTube'da en çok izlenen kanallar
2025’te YouTube’da en çok izlenen kanallar
2 Anı yakaladığını sanan ama anın ne söylediğini hiç duymayan markalar
Anı yakaladığını sanan ama anın ne söylediğini hiç duymayan markalar
3 Meta’dan abonelik hamlesi: Instagram, Facebook ve WhatsApp için premium dönem
Meta’dan abonelik hamlesi: Instagram, Facebook ve WhatsApp için premium dönem
4 2025’in en sevilen dizileri: Eşref Rüya, Prens’e karşı!
2025’in en sevilen dizileri: Eşref Rüya, Prens’e karşı!
5 “Beckham Maddesi” tatilcilerin yeni sigortası oldu
“Beckham Maddesi” tatilcilerin yeni sigortası oldu
Güncel Haberler
Büyümenin formülü net: Hane penetrasyonunu artırmak...
Büyümenin formülü net: Hane penetrasyonunu artırmak…
The ONE Awards’ta kazananlar bu akşam ödüllerine kavuşuyor
The ONE Awards’ta kazananlar bu akşam ödüllerine kavuşuyor
Yılın İnovatif Ürünleri'nde başvuru tarihi 6 Şubat'a uzatıldı!
Yılın İnovatif Ürünleri’nde başvuru tarihi 6 Şubat’a uzatıldı!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Marketing Türkiye C Level Club üyeleri, yeni yıla gelenekselleşen Mado kahvaltısıyla "Merhaba" dedi
Haberler
Marketing Türkiye C Level Club üyeleri, yeni yıla gelenekselleşen Mado kahvaltısıyla “Merhaba” dedi
Sena Tufan
4 hafta önce
Robot süpürge satışları yüzde 52, epilasyon cihazı satışları yüzde 55 arttı!
Haberler
Robot süpürge satışları yüzde 52, epilasyon cihazı satışları yüzde 55 arttı!
İrem Alimoğlu
3 hafta önce
Grammy sahnesine protestolar damga vurdu
Haberler
Grammy sahnesine protestolar damga vurdu
Nafizcan Önder
3 saat önce
Miu Miu'dan 25 bin liralık UNO destesi!
Haberler
Miu Miu’dan 25 bin liralık UNO destesi!
Sena Tufan
18 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.