5 Temmuz Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
“Turizmin geleceği dijitalde! Peki, ya siz neredesiniz?”
Haberler

“Turizmin geleceği dijitalde! Peki, ya siz neredesiniz?”

Marketing Türkiye
2 Ekim 2018
3 dk okuma

Türkiye’nin ilk ve tek turizm sektörüne ait dijital odaklı satış ve pazarlama etkinliği olan Antalya Dijital Zirvesi, CRM Group şirketlerinden CRM Medya tarafından 10 Ekim Çarşamba günü 3. kez Antalya Su Otel’de gerçekleşecek. Reklam, medya, pazarlama, satış ve iletişim dünyasının tüm paydaşlarını turizm sektörüyle buluşturan 3. Antalya Dijital Zirvesi’nde binin üzerinde katılımcı yer alacak.

 Türkiye’nin cari açığını kapatma konusunda önemli bir rol üstlenen sektörlerin başında gelen turizmde, yepyeni bir dönem başlıyor: Dijital dönüşüm. Türkiye’de ilk defa turizmde dijital dönüşümün konuşulmasına imkan tanıyan ve turizmde gelir artışına önemli bir katkı sunmayı hedefleyen CRM Medya, 10 Ekim Çarşamba günü Antalya Su Otel’de, Antalya Dijital Zirvesi’ni düzenleyecek. Türkiye’nin ekonomik, uluslararası, sosyal ve diplomatik gücü olan turizm sektörünün dijital dünyaya yansımasını ortaya koymak üzere bu yıl 3. kez düzenlenecek zirvede, 12 konuşmacı yer alacak. Otel sahibi-otel müdürü, otel satış pazarlama müdürü, seyahat acentalarından üst düzey yönetici gibi binin üzerinde katılımcının yer alacağı zirvede, 8 saat boyunca konferans, panel ve eğitimler gerçekleşecek. Moderatörlüğünü ünlü Yazar ve Seslendirme Sanatçısı Yekta Kopan’ın gerçekleştireceği zirvenin bu seneki ana teması: “Digitalization – Dijital dönüşüm ve turizme etkileri” olacak.

ILO_0862

“Turizmin geleceği dijitalde! Peki, ya siz neredesiniz?” sorusuna yanıt bulunacağı zirvede, ayrıca turizm sektöründe dijital pazarlama kanalları kullanılarak nasıl satış yapılabileceğinin detayları masaya yatırılacak. Alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte, son zamanlarda ekonomiye dair yaptığı yorumlarla büyük ses getiren Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, “Ekonomi, Finans, Teknoloji ve Siz” konuşmasında “Karşılaştırmalı Türk Ekonomisi – Geçmişi Şimdisi Geleceği, Ticaret Savaşları Amerika Çin Savaşı, Şehirler, Ülkeler, Teknolojiler Öncesi Şimdisi Sonrası, Otomasyon, Yapay Zeka, Biyoteknoloji, Uzay ve Sizin Geleceğiniz” konularına değinecek.

ILO_1004

Bilişim ve teknoloji alanındaki çalışmalarıyla tanınan ve sektörün duayen isimlerinden Gazeteci Serdar Kuzuloğlu ise “Fırtına Yaklaşırken: Dijitalleşen Dünyada Turizm Sektörüne Bakış” başlığıyla bilişim sektöründeki son gelişmelerin turizm sektöründeki etkilerini dinleyicilerle paylaşacak. Turizm sektörünün öncü isimlerinden Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır ise zirve kapsamında düzenlenecek panelde; turizmde 100 milyon turist, 100 milyar Dolar hedefinin dijital dönüşümle nasıl mümkün olacağını anlatacak.

CRM Group Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer
CRM Group Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer

Dijital dönüşüm ve turizme etkilerinin kapsamlı bir şekilde ele alınacağı zirve hakkında açıklamalarda bulunan CRM Group Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, “Tüm sektörler giderek dijital dünyanın içerisinde yer almaya başladılar. Artık dünya sanayi 4.0 kavramına geçmiş durumda. Türkiye de turizm sektöründe 4.0’a geçmeli! Turizmde dijitalizasyon şart! Eğer turizmde bu ivmeyi sağlayabilirsek hem Türkiye’nin marka değerini arttırabiliriz hem de daha yüksek gelirli, A plus hizmet almak isteyen hedef kitleleri Türkiye’ye çekebiliriz. Dijital dönüşümü sağlayan her işletme marka değerini artıracağı gibi ülkemizin dünyadaki turizm marka algısını oluşturacaktır.” dedi. Neredekal.com Founder CEO Özkan Hacıoğlu, Ekonomi Programcısı Hande Berktan, AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yağcı, Kilit Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kilit, Ligatus Ülke Müdürü Emre Faks, MedyaNet Reklam Satış Direktörü Metin Güleç, Admatik Reklam Grup Başkanı Savaş Yılmazer olmak üzere kendi alanlarının uzman isimleri üst düzey konuşmacılar da sunumlarıyla zirvede yerini alacak. Tüm turizm sektörü profesyonellerinin katılımının ücretsiz olduğu Antalya Dijital Zirvesi #3 ve önceki zirveler hakkında detaylı bilgi almak, online davetiye ve kayıt için http://antalyadijitalzirvesi.com/ adresini takip edebilir, [email protected] adresine elektronik posta gönderebilir, 0242 254 00 84 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.

1 Beyaz yakalının sessiz çığlığı: "Tükenmişlik"ten kaçış var mı?
Beyaz yakalının sessiz çığlığı: “Tükenmişlik”ten kaçış var mı?
2 Bentley, 100 yılı aşkın tarihindeki en büyük logo değişikliğini yaptı
Bentley, 100 yılı aşkın tarihindeki en büyük logo değişikliğini yaptı
3 Starbucks’ı Çin’de tahtından indiren Luckin Coffee, şimdi ABD pazarında
Starbucks’ı Çin’de tahtından indiren Luckin Coffee, şimdi ABD pazarında
4 İkinci el otomobil pazarının Z raporu...
İkinci el otomobil pazarının Z raporu…
5 Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil...
Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil…
Güncel Haberler
Özge Akçizmeci yazdı: "Bu yıl Cannes Lions’tan neler öğrendik?"
Özge Akçizmeci yazdı: “Bu yıl Cannes Lions’tan neler öğrendik?”
Konut talebinde bayram etkisi: Satılıkta düşüş, kiralıkta artış
Konut talebinde bayram etkisi: Satılıkta düşüş, kiralıkta artış
Yaratıcılığın rotası yeniden oluşturuluyor!
Yaratıcılığın rotası yeniden oluşturuluyor!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Lacoste, ikonlarıyla "oynuyor"
Haberler
Lacoste, ikonlarıyla “oynuyor”
Sena Tufan
12 Mayıs 2025
Zeren Group Holding, Alfemo’yu satın aldı...
Haberler
Zeren Group Holding, Alfemo’yu satın aldı…
Marketing Türkiye
1 gün önce
BYD Seal, reklamları "solladı"
Haberler
BYD Seal, reklamları “solladı”
Sena Tufan
26 Mayıs 2025
Evcil hayvanlar için açılan kapılar, iş dünyasında bambaşka bir dönüşümü beraberinde getiriyor
Haberler
Evcil hayvanlar için açılan kapılar, iş dünyasında bambaşka bir dönüşümü beraberinde getiriyor
Advertorial
1 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.