1 Ocak Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Tablet Seminerler’e 500 bin TL’lik melek yatırım

Marketing Türkiye
11 Mart 2013
2 dk okuma

Yetişkin eğitiminin perakendeleşmesi ve geniş kitlelere ulaşması hedefiyle M-GEN’in de kurucusu ve sahibi Fütürist Ufuk Tarhan tasarlanan; Türkiye’nin ilk gençlik ajansını kuran Emrah Kaya’nın sahip olduğu Youtholding bünyesinde gelişen Tablet Seminerler melek yatırım aldı.

Keiretsu Forum İstanbul aracılığıyla bir araya gelen Hasan Aslanoba, Ufuk Tarhan ve Emrah Kaya, Tablet Seminerler Eğitim Hizmetleri A.Ş.’yi kurarak ortak oldu. Ufuk Tarhan, Tablet Seminerler’in Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak atandı.

Ufuk Tarhan, Tablet Seminerler’in ortaya çıkış nedenini ve karşıladığı ihtiyacı şöyle anlattı:
“Hızla değişen dünyanın en önemli sorunu; yeteneklerini ve becerilerini sürekli geliştirip, çeşitlendiren, çeşitlendirmek zorunda olan insan… Klasik eğitim olanakları, okullar; yetişkin insanların ve kurumların giderek artan eğitim alma, öğrenme ihtiyaçlarını karşılamakta içerik ve erişim açısından yetersiz ve pahalı kalıyor. Yetişkin insanların iş için gelişim ihtiyaçlarına karşılık verebilecek, serbestçe ve hem ekonomik hem zamansal açıdan uygun koşullarda, erişebilecekleri yapılar yok veya çok sınırlı. Pek çok uzman, yönder ve deneyimli, yetenekli insan, daralan iş olanakları, zorlaşan uzun işte tutunma koşulları gibi nedenlerle paralel kariyer ya da yeni kariyer oluşturma ihtiyaç ve zorunluluğunu yaşıyor. Firmalar ise çalışanlarına sağladıkları eğitim olanaklarının hem maliyet, hem içerik hem de geri dönüşleri açısından mutlu değil. Daha farklı içerik, daha kısa daha yalın ve ekonomik çözüm arayışları var.

Tablet Seminerler, işte tüm bu ihtiyaçların tamamına ve daha fazlasına yanıt vermek üzere kurulmuş bir platform. Adını koyarken ilaç tabletlerinden esinlendik; ‘hayati ipuçlarının bir uzmanla yalınlaştırılarak etkin kullanıma sunulduğu paylaşım ortamları’ yaratmayı hedefledik. Tablet Seminerler, insanları seminer, sohbet, workshop, uygulama ortamında buluşturuyor. Tablet Seminerler’e katılmak; süre, maliyet ve kayıt/katılım açısından, sinemaya ya da konsere gitmek kadar ekonomik ve kolay. Tablet Seminerler’in esnek modeller sunan Reçeteli ve Markalı versiyonları da var; tek tek ya da toplu olarak hediye edilebiliyor. İnsanların öğrenmenin yanı sıra yüz yüze görüşme, networking, aklına takılanları rahatlıkla sorabilme, esinlenme gibi ihtiyaçlarını sağlayan insan-insana etkileşim-gelişim ortamı sağlıyor. Kurulan yeni yapıda buna online da eklenecek ve içerikler hibrit sunulacak.”

Tablet Seminerler’e tüm seçim, kayıt ve ödeme işlemleri internet üzerinden yapılıyor. Katılımcılara ayrıca eğitim sonunda katılım belgesi veriliyor.

1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 adidas, Minecraft evrenini yılbaşı koleksiyonuna taşıdı
adidas, Minecraft evrenini yılbaşı koleksiyonuna taşıdı
3 Avrupa'da 2026 maaş tahminleri: En yüksek zamları alacak ülkeler hangileri?
Avrupa’da 2026 maaş tahminleri: En yüksek zamları alacak ülkeler hangileri?
4 Karaca İngiltere’de küresel markalara meydan okuyor!
Karaca İngiltere’de küresel markalara meydan okuyor!
5 Çalışan yalnızlığı derinleşiyor!
Çalışan yalnızlığı derinleşiyor!
Güncel Haberler
Türkiye'nin en "istikrarlı" markaları!
Türkiye’nin en “istikrarlı” markaları!
2025 yılında en çok satılan kitaplar belli oldu
2025 yılında en çok satılan kitaplar belli oldu
Yeni yıl planlarında "deneyim" öne çıkıyor
Yeni yıl planlarında “deneyim” öne çıkıyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Karaca İngiltere’de küresel markalara meydan okuyor!
Köşe Yazıları
Karaca İngiltere’de küresel markalara meydan okuyor!
Günseli ÖZEN
6 gün önce
23. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri sahiplerini buldu
Haberler
23. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri sahiplerini buldu
İrem Alimoğlu
4 hafta önce
Publicis, yüz yıllık yolculuğunu “pes etmeyen aslan” ile kutluyor
Haberler
Publicis, yüz yıllık yolculuğunu “pes etmeyen aslan” ile kutluyor
Nafizcan Önder
3 hafta önce
Gap ve Summer Fridays’ten "iyi hissetme" odaklı ilk giyim iş birliği
Haberler
Gap ve Summer Fridays’ten “iyi hissetme” odaklı ilk giyim iş birliği
İrem Alimoğlu
3 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.