18 Kasım Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Signify’da global yapı değişikliği
Haberler

Signify’da global yapı değişikliği

Marketing Türkiye
17 Temmuz 2020
2 dk okuma

Signify, Afrika Pazarını Orta Doğu, Türkiye ve Pakistan ile birleştirerek (METAP), üst yapılanmasında değişiklikler gerçekleştirdi. 

Aydınlatma markası  Signify, Ortadoğu, Türkiye ve Pakistan’dan (METP) oluşan global organizasyonel yapısını değiştirerek, Afrika pazarını da bu ülkeler arasına dahil etti. Signify, yeni yapılanma ile Afrika kıtasında sürdürülebilir bir şekilde büyümeyi hedefliyor.

Organizasyon değişikliği ile Signify Ortadoğu, Türkiye, Afrika ve Pakistan Bölge Başkanı ve Ceo’su Göktuğ Gür, Ortadoğu, Türkiye, Afrika ve Pakistan (METAP) Bölge Başkanı ve Ceo’su olarak bölgesini Dubai’den yönetmeye devam edecek.

Yine bu değişiklikler doğrultusunda Maghreb bölgesinin (Fas, Tunus, Cezayir ve Libya) de Türkiye ile birleştirilmesine karar verildi. Signify’ın Türkiye Ülke Müdürü Eran Görgen de bundan böyle Türkiye ve Maghreb bölgelerinden sorumlu olacak.

Göktuğ Gür Kimdir?

Signify’da global yapı değişikliğiYıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olan Göktuğ Gür, Yüksek lisansını İşletme üzerine, Marmara Üniversitesi ve Maine Üniversitesi’nde tamamladı. 22 yıldır sürdürdüğü profesyonel çalışma hayatı boyunca, enerji sektöründe imza attığı pazarlama ve çözüme yönelik projeler aracılığıyla, Türkiye’yi de içine alan Akdeniz, Orta Asya ve Orta Doğu bölgelerinde uzmanlaştı.  İş hayatına bir dış ticaret firmasında başlayan Gür, 1996-2013 yılları arasında global ölçekte uzmanlaşmış bir şirkette pek çok yönetim pozisyonunda görev aldı. 2013-2016 yılları arasında Sağlık Hizmetleri, Aydınlatma ve Tüketici Ürünleri sektörlerini barındıran Türk Philips’in Üst Yöneticiliğini (CEO) üstlenen Göktuğ Gür, 1 Şubat 2016 tarihi itibariyle Philips Lighting Türkiye CEO’su olarak atandı. Philips Aydınlatmanın 2018 yılında Signify tarafından satın alınmasıyla birlikte Signify Ortadoğu, Türkiye ve Pakistan Bölge Başkanı ve CEO’luğu görevini üstlenen Göktuğ Gür, yeni dönemde Signify Ortadoğu, Türkiye, Afrika ve Pakistan Bölge Başkanı ve Ceo’su olarak görev yapacak.

Eran Görgen Kimdir?

Signify’da global yapı değişikliği2001 yılında Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Eran Görgen, yüksek lisansını aynı üniversitede Mühendislik Yönetimi üzerine tamamladı. Kariyerine 2000 yılında Philips Türkiye’de’da başlayan Görgen, daha sonra Polonya, Romanya, Macaristan, Slovakya ve Hollanda’da da satış ve pazarlama alanında pek çok başarılı projelere imza attı. Uzun yıllar Philips Aydınlatma Orta ve Doğu Avrupa Pazarlama Direktörüğü ve ardından Philips Aydınlatma Türkiye Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. 2018 yılı itibariyle Philips Aydınlatma’nın Signify’a devrolması ile birlikte Signify Türkiye Genel Müdürü olarak görevini sürdürdü.  Önümüzdeki süreçte Eran Görgen, Signify Türkiye ve Maghreb (Fas, Tunus, Cezayir ve Libya) bölgelerinden sorumlu CEO olarak görevine devam edecek.

1 Sosyal medyanın etkileşimi en yüksek influencer’ları!
Sosyal medyanın etkileşimi en yüksek influencer’ları!
2 NOW TV’de yeni gelişme: Türk Patent ve Marka Kurumu tescili iptal etti!
NOW TV’de yeni gelişme: Türk Patent ve Marka Kurumu tescili iptal etti!
3 TELE1’den ayrılan ekipten yeni girişim: TELE2 Haber yola çıkıyor
TELE1’den ayrılan ekipten yeni girişim: TELE2 Haber yola çıkıyor
4 Türkiye'nin en sevilen temizlik markaları...
Türkiye’nin en sevilen temizlik markaları…
5 Apple, moda ile teknolojiyi "iPhone Pocket" da buluşturdu
Apple, moda ile teknolojiyi “iPhone Pocket” da buluşturdu
Güncel Haberler
Passo, yenilenen platformu ve e-ticaret hizmeti ile kullanıcı deneyimini genişletiyor
Passo, yenilenen platformu ve e-ticaret hizmeti ile kullanıcı deneyimini genişletiyor
Nadir hastalık farkındalığında dijital inovasyon: Alexion’a “Sağlıkta Farkındalık” Ödülü
Nadir hastalık farkındalığında dijital inovasyon: Alexion’a “Sağlıkta Farkındalık” Ödülü
Türkiye’nin en itibarlı iş ortakları B2B Excellence Awards’da ödüllendirilecek
Türkiye’nin en itibarlı iş ortakları B2B Excellence Awards’da ödüllendirilecek
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Instagram’dan gençlere yeni ifade alanı: Ruh hallerine göre değişen 6 yeni ikon!
Haberler
Instagram’dan gençlere yeni ifade alanı: Ruh hallerine göre değişen 6 yeni ikon!
Nafizcan Önder
4 hafta önce
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (26 Eylül-2 Ekim)
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (26 Eylül-2 Ekim)
Sena Tufan
2 Ekim 2025
Ayhancan Güven, DTM’de tarih yazdı!
Haberler
Ayhancan Güven, DTM’de tarih yazdı!
Nafizcan Önder
6 Ekim 2025
La Lorraine'in Türkiye & Orta Doğu Bölge Başkan Yardımcısı Neslihan Nigiz Ulak oldu
Haberler
La Lorraine’in Türkiye & Orta Doğu Bölge Başkan Yardımcısı Neslihan Nigiz Ulak oldu
Marketing Türkiye
16 Eylül 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.