9 Mart Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Reklamverenler Derneği, 30. yıldönümünde “Yarınları Yakalıyor”
Haberler

Reklamverenler Derneği, 30. yıldönümünde “Yarınları Yakalıyor”

Seda Başpınar
9 Eylül 2022
2 dk okuma

Reklamverenler Derneği’nin 30. Kuruluş Yıldönümünde yayımlanan “RVD ile Yarınları Yakalamak” kitabı, sektörün dinamik dönüşümüne ve geleceğine ışık tutuyor.

29 Temmuz 1992’de reklam sektörün önde gelen isimleri tarafından, sorumlu reklamcılık anlayışıyla sektörü sağlıklı büyütmek adına kurulan Reklamverenler Derneği (RVD), tam otuz yıldır sektörün birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi ve gelişmesi için tüm paydaşları kapsama misyonu ile yaptığı çalışmaları, bu kitap ile okuyuculara aktarıyor.

Reklamverenler Derneği’nin son on dört yılına liderlik eden Başkan Ahmet Pura’nın rehberliğinde hazırlanan bu kitap, RVD’nin otuz yıldır reklamcılık sektörü için kurduğu hayallerin nasıl hayata geçtiğini somut örneklerle sunarken, aynı zamanda geleceğin reklam ve iletişim dünyasına dair öngörüleri de içeren önemli bir başvuru kaynağı niteliğini taşıyor. RVD’nin sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda, geri dönüştürülmüş kâğıda basılan bu özel kitap, Konak Medya tarafından Ayşe Başçı’nın editörlüğü ile hazırlandı.

RVD, Türkiye reklam tarihine ışık tutan yirmibeşinci yıl kitabından sonra, bu kez reklam sektörünün geleceğine dair izdüşümler taşıyan otuzuncu yıl kitabının ardından geleneği bozmadan, kırkıncı yılda da sektöre yeni bir referans kitap sunmayı hedefliyor.

Kitaba röportajları ile destek veren isimler şöyle; Ahmet Pura (RVD Yönetim Kurulu Başkanı), Alkan Eraltan (2020-2022 Dönemi RVD Yönetim Kurulu Üyesi), Avni Dilber (T.C. Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü), Ayhan Tezcan (ARVAK Yönetim Kurulu Üyesi), Aysel Aydın (RVD Yönetim Kurulu Üyesi), Ayşen Akalın (RVD Başkan Yardımcısı, IAB Yönetim Kurulu Başkanı), Banun Erkıran Çıtak (RD Yönetim Kurulu Başkanı), Caner Tunaman (2001-2003 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı), Didem Namver (MMA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı), Dilhan Kolko (RVD Genel Koordinatörü), Ergun Ermutlu (RVD Denetleme Kurulu Üyesi), Esra Şengülen Ünsür (2019-2021 Dönemi İDA Yönetim Kurulu Başkanı), Gökhan Akça (2020-2022 Dönemi RVD Başkan Yardımcısı), İlhan Uzundurukan (RİAK Yönetim Kurulu Başkanı), Sinem Sandıkçı Gökçen (RVD Yönetim Kurulu Üyesi), Stephan Loerke (WFA CEO’su), Suat Sözen (2020-2022 Dönemi RVD Yönetim Kurulu Üyesi) , Şerifenur Taşkıran (RVD Disiplin Kurulu Üyesi), Toloy Tanrıdağlı (RVD Saymanı), Venüs Özdemir (2020-2022 Dönemi RVD Yönetim Kurulu Üyesi), Verda Duysak (RVD Yönetim Kurulu Üyesi) , Volkan İkiler (2021 Dönemi RD Yönetim Kurulu Başkanı), Yeşim Koçyiğit (RVD Başkan Yardımcısı)  ve Zeynep Sungu (RVD Başkan Yardımcısı).

Aranan reklamcıya ulaşılamıyor: Yetenek kıtlığı bir krizden fazlası

featured
1 Şubat ayının en çok izlenen gazetecileri
Şubat ayının en çok izlenen gazetecileri
2 Ekonomiye pati değdi: Pet ürünleri pazarı büyüyor...
Ekonomiye pati değdi: Pet ürünleri pazarı büyüyor…
3 Yılın trendi: Topluluk yönetimi
Yılın trendi: Topluluk yönetimi
4 Türkiye şiddete seyirci kalıyor: 94 TV dizisi incelendi, yüzde 86’sında kadına şiddet var...
Türkiye şiddete seyirci kalıyor: 94 TV dizisi incelendi, yüzde 86’sında kadına şiddet var…
5 OpenAI tartışmalı anlaşmayı revize ediyor
OpenAI tartışmalı anlaşmayı revize ediyor
Güncel Haberler
Bir fincandan daha fazlası: Türk kahvesinin yaşayan hikayesi
Bir fincandan daha fazlası: Türk kahvesinin yaşayan hikayesi
Avantgarde Refined, Lüks ve deneyim odaklı turizmi Kapadokya’ya taşıdı…
Avantgarde Refined, Lüks ve deneyim odaklı turizmi Kapadokya’ya taşıdı…
Dijital dünyanın en iyileri "Sosyal Medya ve Dijital Bölümü"nde yarışıyor!
Dijital dünyanın en iyileri “Sosyal Medya ve Dijital Bölümü”nde yarışıyor!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

İş dünyasında haftanın atamaları (17 -23 Ocak)
Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (17 -23 Ocak)
Nafizcan Önder
23 Ocak 2026
"AI ruleti" bitti, şimdi sistematik dönüşüm zamanı!
Haberler
“AI ruleti” bitti, şimdi sistematik dönüşüm zamanı!
Nafizcan Önder
31 Ocak 2026
Pop kültür ölümle buluştu! Spotify x Liquid Death'ten kremasyon vazosu görünümlü hoparlör
Haberler
Pop kültür ölümle buluştu! Spotify x Liquid Death’ten kremasyon vazosu görünümlü hoparlör
Sena Tufan
2 hafta önce
Ünlü modacı Valentino Garavani hayatını kaybetti
Haberler
Ünlü modacı Valentino Garavani hayatını kaybetti
Sena Tufan
20 Ocak 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.