25 Mart Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
genç sporcular için oyuna devam
Haberler

Genç sporculara cesaret aşılayan “Oyuna Devam” projesi başlıyor!

Marketing Türkiye
27 Eylül 2021
2 dk okuma

P&G’nin kadın bakım markası Orkid, genç kızların özgüvenli bir şekilde spora devam edebilmesi amacıyla hayata geçirdiği “Oyuna Devam” projesiyle, ortak noktası spor olan ve farklı sektörlerde pek çok başarı kazanmış kadını bir araya getirerek genç kızların sporla olan bağlarını güçlendirmeyi amaçlıyor. Proje kapsamında satın alınacak her Orkid paketiyle, Türkiye’nin farklı bölgelerinde 20 ilde sporla uğraşan on binlerce genç kıza ulaşılarak spor malzemesi desteği gerçekleştirilecek.

40 yılı aşkın süredir kadınların ve genç kızların özgüvenli şekilde hayatlarına devam etmelerini destekleyen Orkid bu kez, genç kızlarımızın spor hayatına devam etmeleri, sporla olan bağlarını kuvvetlendirmeleri için “Oyuna Devam” projesini başlatıyor. Marka, proje kapsamında ortak noktası spor olan başarılı kadınları bir araya getirerek, genç kızlara sporla olan bağlarını kuvvetlendirecek mesajlar paylaşıyor.

Cesaret elçileri kız öğrencilere sesleniyor

  • Genç sporculara cesaret aşılayan "Oyuna Devam" projesi başlıyor!

“Oyuna Devam” projesi için bir araya gelen; başarılı oyuncu Bige Önal, Türkiye’nin en genç kadın ralli şampiyonu Burcu Burkut Erenkul ve aynı zamanda matematik öğretmenliği de yapan triatlet İpek Öztosun kız öğrenciler ile cesaret mesajlarını paylaşıyor. Kamera karşısına geçen cesaret elçilerinin ortak noktası ise gençlik yıllarında sporla olan yakın ilişkilerinin hayattaki kazanımlarına olumlu etkileri ve genç kızları spora devam etmeleri konusunda cesaretlendirmeleri oluyor.

“Oyuna Devam” edememek, kızların özgüvenlerini de etkiliyor

Orkid’in İpsos ile Türkiye genelinde gerçekleştirdiği araştırmaya göre; ergenlik döneminde spor yapan kadınların yüzde 77’si, sporun bugün oldukları kişi olmalarına yardımcı olduğunu belirtiyor. Ergenlik döneminde spor yapan kadınlar, sporun fiziki zindeliklerine ek olarak, özgüven, zihinsel dayanıklılık ve takım çalışması becerilerini geliştirdiğini vurguluyor. Buna rağmen, okul ve sınavlara odaklanma ihtiyacı hissetmek, maddi zorluklar ve aile, arkadaşlarından yeterli desteği görememe gibi sebeplerle genç kızların 5’te 1’i hiç spor yapmıyor.

Proje hakkında konuşan P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya CMO ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Onur Yaprak ‘’Kadınların ve genç kızların güçlenmesi ve daha özgüvenli olmasını destekleyen bir marka olarak, geçtiğimiz yıllarda başlattığımız ‘Okula Devam’ projemiz gibi eğitim hayatının yanı sıra spor hayatının da ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Sadece eğitim anlamında değil, sosyal ve çevresel anlamda da spor hayatının kesintisiz olabilmesi büyük önem taşıyor. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki; spor yapmak, kızların özgüven ve önemli yaşam becerileri kazanmalarına yardımcı oluyor. Genç kızlarımızı spora teşvik etmek için uzun süredir devam eden misyonumuzla, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile bir araya gelerek ‘Oyuna Devam’ kampanyamızla kız çocuklarının spora devam etmelerine yönelik gerekli spor malzemelerinin sağlanması konusunda destek olacağız. Biz de genç kızların özgüvenli birer birey olarak yetişebilmeleri için hayata geçirdiğimiz Oyuna Devam projesi ile hem bu konuyla ilgili farkındalık yaratmak, hem de destek kampanyamızla kızların spor hayatlarına devam edebilmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu da ‘’Oyuna Devam’’ kampanyasını destekleyecek

Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımının Cesaret Sponsoru olan Orkid, geçtiğimiz dönemde spor ile uğraşan genç kızların yanında olmak adına yürüttüğü kampanya çerçevesinde Türkiye Voleybol Federasyonu’na yaptığı yardımlarla Ankara Voleybol Lisesi’nde okuyan genç kızlara destek olmuştu. Genç kızlara gösterdiği desteği her alanda devam ettiren Orkid, bu kez ‘’Oyuna Devam’’ kampanyasıyla Türkiye’nin dört bir yanında on binlerce genç kıza ulaşmayı hedefliyor. Marka genç kızları sporla tanıştırmak ve yetiştirmek amacı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Dünya bu sporcuları konuşuyor…

featured
1 Liderlerin yüzde 70’ine göre büyük dönüşüm programlarına İK liderlik edecek
Liderlerin yüzde 70’ine göre büyük dönüşüm programlarına İK liderlik edecek
2 Deloitte, Marketing Türkiye için analiz etti: Orta Doğu'da 4 farklı senaryo tek bir raporda!
Deloitte, Marketing Türkiye için analiz etti: Orta Doğu’da 4 farklı senaryo tek bir raporda!
3 Stratejiden önce değer: H. Çağatay Özdoğru Master Talks’ta anlattı…
Stratejiden önce değer: H. Çağatay Özdoğru Master Talks’ta anlattı…
4 İlham veren markalar
İlham veren markalar
5 Savaşın Türk ihracatçısına faturası belli oldu: 12 günde yüzde 39 düşüş yaşandı!
Savaşın Türk ihracatçısına faturası belli oldu: 12 günde yüzde 39 düşüş yaşandı!
Güncel Haberler
Stratejiden önce değer: H. Çağatay Özdoğru Master Talks’ta anlattı…
Stratejiden önce değer: H. Çağatay Özdoğru Master Talks’ta anlattı…
Restoran ve kafelerde yeni dönem: Ayrıntılı menü geliyor...
Restoran ve kafelerde yeni dönem: Ayrıntılı menü geliyor…
Apple Maps’e "reklam" geliyor
Apple Maps’e “reklam” geliyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

İş arayanların dikkatine: İşte istihdam beklentisi en yüksek sektörler
Haberler
İş arayanların dikkatine: İşte istihdam beklentisi en yüksek sektörler
Marketing Türkiye
4 gün önce
Sahadan sokağa: adidas, ABD'nin 1994 ikonik denim formasını yeniden yorumladı
Haberler
Sahadan sokağa: adidas, ABD’nin 1994 ikonik denim formasını yeniden yorumladı
Nafizcan Önder
2 hafta önce
Modada E-ticaretin Geleceği Raporu: "Rakiplerin bakmadığı yerlere odaklanın"
Haberler
Modada E-ticaretin Geleceği Raporu: “Rakiplerin bakmadığı yerlere odaklanın”
Nafizcan Önder
7 Şubat 2026
Sevgililer Günü'nde hediye seçerken, maddi değer değil "beni tanıyor hissi" öne çıkıyor
Haberler
Sevgililer Günü’nde hediye seçerken, maddi değer değil “beni tanıyor hissi” öne çıkıyor
Sena Tufan
14 Şubat 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.