Nestlé 1927 Ailesinin yeni üyesi: Nestlé 1927 Gold Çikolata
Yaratıcı yiyecek ve içecek çözümleriyle ev dışı tüketim sektörünün güçlü iş birimi Nestlé Professional Türkiye, “profesyonel mutfaklara özel” çikolata ailesine yeni bir üye ekledi. Yoğun karamelize lezzeti, eşsiz karamel rengi, ideal akışkan kıvamıyla yeni Nestlé 1927 Gold Çikolata, tatlı portföyünü genişletmek isteyen şef ve işletmecilerle buluşuyor.
Nestlé Professional Türkiye, global ve yerel pazar trendlerini yakından takip ederek, yenilikçi ve lezzetli çözümler sunmaya devam ediyor. Son dönemlerde trend olan ve tüketiciler tarafından sıklıkla tercih edilen karamelli tatlılara farklı bir dokunuş katacak Nestlé 1927 Gold Çikolata, pasta çeşitleri, sufle, ekler, donut, kurabiye, dondurma gibi geniş bir yelpazede kullanıma sunulmak üzere Nestlé Professional portföyündeki yerini aldı. Nestlé 1927 Gold Çikolata, Nestlé Professional’ın düzenlediği Tatlı Trendleri 2023 global webinar’ında da öne çıkan karamelli tatlılara özgün bir imza atma şansını da sunuyor. Ürün, esnekliği sayesinde soğuk mermer uygulamasında sağladığı ideal performansı, uzun süre konçlanmasıyla yakaladığı akışkan kıvam ve yoğun karamelize lezzeti ile dikkat çekiyor. Sunduğu farklı çözümlerle Nestlé 1927 ailesi, “Lezzet Ustalarının İmza Çikolatası” olarak anılıyor.
“Nestlé 1927 Gold Çikolata, Lezzet Ustalarının İmza Çikolatası”
Nestlé Professional Türkiye Genel Müdürü Lorenzo Viganò, Nestlé 1927 Gold Çikolata’nın yeme içme sektörü için ilham kaynağı olacağını vurgulayarak, “Sektör profesyonelleri için fark yaratan ürünler geliştirmeye devam ediyor ve çikolata ailemizin yeni üyesi; lezzet ustalarının imza çikolatası Nestlé 1927 Gold Çikolata’yı pazara sunmaktan mutluluk duyuyoruz.
Nestlé 1927 Gold Çikolata’nın, özel tatlar yaratmada ilham kaynağı olacak bir ürün olmasını hedefliyoruz. Nestlé Professional Türkiye olarak, inovasyon, kalite, müşteri odaklılık prensiplerimiz ve yepyeni ürünlerimizle, çikolata sektöründe güçlü varlığımızı pekiştirmeye devam edeceğiz” diyor.
Nestlé Professional Türkiye Yiyecekler İş Birimi Müdürü Sena Tüfekçi ise Nestlé 1927 Gold Çikolata ile portföyü genişletme fikirlerine ve ürünü ayrıştıran özelliklere değinerek, “Sürekli gelişen yeme içme sektöründe, restoranlar ve şefler müşterilerinin taleplerine yönelik yeni lezzetler ve çözümler üretiyor.
Nestlé Professional Türkiye olarak, araştırmalarımız ile sektörün ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Gastronomi trendlerindeki yeni lezzet arayışı ile tüketicilerin ve şeflerin karamelli tatlı ilgisinden yola çıkarak, Nestlé 1927 Gold Çikolata’yı Nestlé 1927 ailesine dahil ettik. Nestlé 1927 Gold Çikolata, tatlılarda çeşitli karamel yoğunluklarına kolayca entegre edilebilirken, her reçeteye uyum sağlaması ile şeflere yeni lezzetler oluşturmalarında da ürün çözümü oluyor” diyor.