15 Mart Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

KPMG Uluslararası Vaka Analizi Yarışması sonuçlandı

Marketing Türkiye
24 Nisan 2013
2 dk okuma

KPMG Global tarafından İspanya’da bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen KPMG Uluslararası Vaka Analizi Yarışması (KICC) 2-5 Nisan 2013 tarihlerinde Madrid’de düzenlendi. 23 ülkeden 92 öğrenci; gerçekçi iş senaryolarına çözümler geliştirmek üzere yarıştıkları bir platformda bir araya geldiler. KPMG yöneticileriyle öğrencileri bir araya getiren, hem öğretici hem de eğlenceli bir program olan yarışmanın Türkiye elemelerini başarıyla tamamlayan Bilkent Üniversitesi’nden katılan Bilkenters ekibi, Madrid’de diğer ülkelerden gelen takımlarla 3 gün boyunca yarıştı.

Türkiye’yi temsil eden Bilkenters ekibinin ilk vaka çalışması telekomünikasyon sektöründeki önemli rakibin sektördeki konumlanmasına yönelik oldu. Ekibin ikinci vaka çalışması ise İspanya’da bir bankanın yatırım konuları hakkında gerçekleşti. Organizasyon sonunda, final sunumları KMPG’nin hizmet verdiği müşterilerinden olan İspanya’nın en büyük bankası “Banco Santander”de yapıldı. Öğrenciler bu sayede profesyonel iş süreçlerini deneyimleme şansı yakaladılar. İK profesyonellerinin de aralarında bulunduğu 18 kişilik jüri tarafından değerlendirilen ve proje sunumlarının ardından finale kalan 5 ülke (Avustralya, Norveç, Hindistan, Danimarka, İrlanda) arasından Avustralya’dan katılan ekip birinci oldu. Birinci olan ekip, iki haftalık ABD’de Boston’da girişimcilik alanında eğitim ödülünü almaya hak kazandı.

KPMG Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Seden Kundakçıoğlu yaptığı açıklamada, “KPMG Türkiye olarak, Vaka Analizi Yarışması gibi organizasyonların daha sık yapılması için gerekli çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz. Türkiye’deki üniversitelerde denetim, vergi ve danışmanlık alanlarında kariyer hedefi olan öğrencilerin bu çalışmalardaki yatkınlık ve yetkinliklerinin geliştirilmesinin sektörümüz için oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

KPMG Uluslararası Vaka Analizi Yarışması, KPMG Global tarafından tasarlanarak KPMG üye firmaları tarafından uygulanıyor. Öğrencilere işletme konulu vaka çalışması yazma, analiz ve sunum becerilerini geliştirme fırsatı sunuluyor. Yarışmaya katılan öğrenciler KPMG üye firmasının kültürünü tanıyarak KPMG’de çalışmanın onlara getireceği artı olanakları öğrenme şansına sahip oluyor. Öğrenciler aynı zamanda heyecanlı ve zorlayıcı bir yarışma ortamında, uluslararası bir şirketin iş ortamını simüle ederek, yaptıkları çalışma sonucunda deneyimli profesyonellerden geri bildirim alıyorlar.

1 Türkiye günde ortalama 3 saat 38 dakika televizyon izliyor: Peki, en çok hangi bölgeler TV izliyor?
Türkiye günde ortalama 3 saat 38 dakika televizyon izliyor: Peki, en çok hangi bölgeler TV izliyor?
2 Brandverse Awards başvuru tarihi uzatıldı!
Brandverse Awards başvuru tarihi uzatıldı!
3 YouTube Rating Report: En çok izlenen ekonomi kanalları
YouTube Rating Report: En çok izlenen ekonomi kanalları
4 Google'ın yapay zeka aracı "Pomelli" Türkiye'de kullanıma açıldı
Google’ın yapay zeka aracı “Pomelli” Türkiye’de kullanıma açıldı
5 Şubat ayında sosyal medyanın zirvesine yerleşen markalar
Şubat ayında sosyal medyanın zirvesine yerleşen markalar
Güncel Haberler
Sürdürülebilirlikte "niyet"ten "hedef"e geçiş çağı başladı
Sürdürülebilirlikte “niyet”ten “hedef”e geçiş çağı başladı
Türkiye’de üretken yapay zeka kullanım oranı ne?
Türkiye’de üretken yapay zeka kullanım oranı ne?
Aynı ofis, farklı deneyimler: Kadın çalışanlar nasıl bir iş yeri deneyimi yaşıyor?
Aynı ofis, farklı deneyimler: Kadın çalışanlar nasıl bir iş yeri deneyimi yaşıyor?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

6 katlı hamburgeri yemeden 8 katlıyı vermeyen “Zmash Burger”e Ticaret Bakanlığı’ndan inceleme!
Haberler
6 katlı hamburgeri yemeden 8 katlıyı vermeyen “Zmash Burger”e Ticaret Bakanlığı’ndan inceleme!
Sena Tufan
29 Ocak 2026
Amazon 16 bin çalışanını daha işten çıkarıyor
Haberler
Amazon 16 bin çalışanını daha işten çıkarıyor
Nafizcan Önder
29 Ocak 2026
Brandverse Awards başvuruları başladı!
Haberler
Brandverse Awards başvuruları başladı!
Sena Tufan
22 Ocak 2026
"Full odak" artık lüks: Çalışanların yüzde 80'i 1 saat bile kesintisiz çalışamıyor
Haberler
“Full odak” artık lüks: Çalışanların yüzde 80’i 1 saat bile kesintisiz çalışamıyor
İrem Alimoğlu
18 Ocak 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.