21 Nisan Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Korona Kahramanları Vefa Fonu'na destek büyüyor
Haberler

Korona Kahramanları Vefa Fonu’na destek büyüyor

Nafizcan Önder
16 Ağustos 2020
2 dk okuma

NIVEA, COVID-19 salgınında büyük bir özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarını desteklemeye yönelik faaliyetlerine devam ediyor. NIVEA Türkiye bu kapsamda Watsons Türkiye ile birlikte, Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) koronavirüse yakalanıp hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının çocukları başta olmak üzere, tüm korona kahramanlarının çocuklarına destek olmak amacıyla başlattığı projeye katkı sunuyor.

Proje kapsamında Ağustos ve Eylül ayları boyunca Watsons mağazalarından ve watsons.com.tr’den satın alınan NIVEA ürünleriyle, TEV’in Korona Kahramanlarına Vefa Fonu’na yapılacak bağışa katkı sağlanıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren NIVEA Beiersdorf Türkiye Genel Müdürü Mustafa Birhan Hazer, “Salgınla mücadelede üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz ve özellikle sağlık çalışanlarını desteklemeye yönelik projeler hayata geçirmeye önem veriyoruz. Bu kapsamda iş ortaklarımızdan Watsons Türkiye ile birlikte, ülkemizin saygın ve önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV), korona salgınında annesini ya da babasını kaybeden çocukların eğitim fırsatını da kaybetmemeleri için hayata geçirdiği projede yer almak istedik. İhtiyaç sahibi çocuklarımızın eğitimlerinin aksamaması en büyük temennimiz ve projede yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yakaladığımız birlik ve dayanışma ruhu sayesinde bu zorlu günleri de arkamızda bırakacağımıza inancım sonsuz.” dedi. Hazer, daha önce de salgınla mücadelede ön saflarda görev alan sağlık çalışanlarının yoğun dezenfektan kullanımından kaynaklı oluşabilecek cilt hasarlarını gidermelerine yardımcı olmak amacıyla NIVEA krem bağışında bulunduklarını da sözlerine ekledi.

Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş proje kampsamında yaptığı açıklamasında, “Bu değerli mücadelede hayatlarını kaybeden kahramanların çocukları tüm topluma emanet. Watsons Türkiye olarak içerisinde bulunduğumuz bu zor günleri emanetlerimize sahip çıkarak büyük bir dayanışma içerisinde geride bırakacağımıza inancımız sonsuz. Çocuklarımızın geleceğine ışık tutacak bu anlamlı projenin bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Salgın döneminde virüse yakalanarak vefat eden başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm bireylerin çocuklarının eğitim hayatlarına devam etmeleri için bu fonu kurduklarını ifade eden Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Yıldız Günay ise “NIVEA Türkiye ve Watsons Türkiye’nin katkılarıyla ihtiyaç sahibi daha çok çocuğun eğitim hayatına devam etmesini sağlayacağız. Bu değerli katkılarından ötürü kendilerine teşekkür ediyor, bu tür desteklerin katlanarak çoğalmasını diliyoruz.” dedi.

Covid-19 Mete Yurddaş Mustafa Birhan Hazer NIVEA Türk Eğitim Vakfı Watsons Türkiye Yıldız Günay
1 Okul saldırılarının ardından reklamverenler ekrandaki şiddete karşı ses yükseltiyor: Şiddet varsa reklam yok!
Okul saldırılarının ardından reklamverenler ekrandaki şiddete karşı ses yükseltiyor: Şiddet varsa reklam yok!
2 Beyaz yakalılar için "iyi bir günün" anatomisi
Beyaz yakalılar için “iyi bir günün” anatomisi
3 YouTube Rating Report: En çok izlenen Türkçe yayın yapan yabancı haber kanalları
YouTube Rating Report: En çok izlenen Türkçe yayın yapan yabancı haber kanalları
4 Tüketiciyi yanıltan reklamlara Reklam Kurulu'ndan 49,8 milyon TL ceza
Tüketiciyi yanıltan reklamlara Reklam Kurulu’ndan 49,8 milyon TL ceza
5 Coachella 2026: Festivali deneyim ekosistemine dönüştüren markalar
Coachella 2026: Festivali deneyim ekosistemine dönüştüren markalar
Güncel Haberler
Savaş, elektrikli araçlara geçişi hızlandırdı
Savaş, elektrikli araçlara geçişi hızlandırdı
Apple’da yeni dönem: Tim Cook koltuğunu John Ternus’a bırakıyor
Apple’da yeni dönem: Tim Cook koltuğunu John Ternus’a bırakıyor
Starbucks’tan Şeytan Marka Giyer 2 için özel menü
Starbucks’tan Şeytan Marka Giyer 2 için özel menü
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Google’ın "AI Modu" haber sitelerinin sonunu getirebilir!
Haberler
Google’ın “AI Modu” haber sitelerinin sonunu getirebilir!
Marketing Türkiye
21 Mart 2026
Ünlü yatırımcı Julien Bek, "1 trilyon dolarlık şirket" yaratmanın sırrını açıkladı...
Haberler
Ünlü yatırımcı Julien Bek, “1 trilyon dolarlık şirket” yaratmanın sırrını açıkladı…
Sena Tufan
9 Mart 2026
Ölümden sonra da çevrim içi olmak: Meta’dan dijital ölümsüzlük patenti
Haberler
Ölümden sonra da çevrim içi olmak: Meta’dan dijital ölümsüzlük patenti
Nafizcan Önder
13 Şubat 2026
Basın İlan Kurumu’ndan yeni destek: Basın mensuplarına sağlanan borç ve yardımlar arttırıldı
Haberler
Basın İlan Kurumu’ndan yeni destek: Basın mensuplarına sağlanan borç ve yardımlar arttırıldı
Marketing Türkiye
18 Şubat 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.