24 Aralık Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Korona Kahramanları Vefa Fonu'na destek büyüyor
Haberler

Korona Kahramanları Vefa Fonu’na destek büyüyor

Nafizcan Önder
16 Ağustos 2020
2 dk okuma

NIVEA, COVID-19 salgınında büyük bir özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarını desteklemeye yönelik faaliyetlerine devam ediyor. NIVEA Türkiye bu kapsamda Watsons Türkiye ile birlikte, Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) koronavirüse yakalanıp hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının çocukları başta olmak üzere, tüm korona kahramanlarının çocuklarına destek olmak amacıyla başlattığı projeye katkı sunuyor.

Proje kapsamında Ağustos ve Eylül ayları boyunca Watsons mağazalarından ve watsons.com.tr’den satın alınan NIVEA ürünleriyle, TEV’in Korona Kahramanlarına Vefa Fonu’na yapılacak bağışa katkı sağlanıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren NIVEA Beiersdorf Türkiye Genel Müdürü Mustafa Birhan Hazer, “Salgınla mücadelede üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz ve özellikle sağlık çalışanlarını desteklemeye yönelik projeler hayata geçirmeye önem veriyoruz. Bu kapsamda iş ortaklarımızdan Watsons Türkiye ile birlikte, ülkemizin saygın ve önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV), korona salgınında annesini ya da babasını kaybeden çocukların eğitim fırsatını da kaybetmemeleri için hayata geçirdiği projede yer almak istedik. İhtiyaç sahibi çocuklarımızın eğitimlerinin aksamaması en büyük temennimiz ve projede yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yakaladığımız birlik ve dayanışma ruhu sayesinde bu zorlu günleri de arkamızda bırakacağımıza inancım sonsuz.” dedi. Hazer, daha önce de salgınla mücadelede ön saflarda görev alan sağlık çalışanlarının yoğun dezenfektan kullanımından kaynaklı oluşabilecek cilt hasarlarını gidermelerine yardımcı olmak amacıyla NIVEA krem bağışında bulunduklarını da sözlerine ekledi.

Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş proje kampsamında yaptığı açıklamasında, “Bu değerli mücadelede hayatlarını kaybeden kahramanların çocukları tüm topluma emanet. Watsons Türkiye olarak içerisinde bulunduğumuz bu zor günleri emanetlerimize sahip çıkarak büyük bir dayanışma içerisinde geride bırakacağımıza inancımız sonsuz. Çocuklarımızın geleceğine ışık tutacak bu anlamlı projenin bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Salgın döneminde virüse yakalanarak vefat eden başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm bireylerin çocuklarının eğitim hayatlarına devam etmeleri için bu fonu kurduklarını ifade eden Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Yıldız Günay ise “NIVEA Türkiye ve Watsons Türkiye’nin katkılarıyla ihtiyaç sahibi daha çok çocuğun eğitim hayatına devam etmesini sağlayacağız. Bu değerli katkılarından ötürü kendilerine teşekkür ediyor, bu tür desteklerin katlanarak çoğalmasını diliyoruz.” dedi.

Covid-19 Mete Yurddaş Mustafa Birhan Hazer NIVEA Türk Eğitim Vakfı Watsons Türkiye Yıldız Günay
1 Warner Bros. Paramount'un 108 milyar dolarlık teklifine rağmen Netflix’i seçti
Warner Bros. Paramount’un 108 milyar dolarlık teklifine rağmen Netflix’i seçti
2 2025 şehir hayatının "en"leri belli oldu!
2025 şehir hayatının “en”leri belli oldu!
3 Hepsiburada, 2030’a kadar 120 bin girişimci kadını e-ticarete kazandıracak
Hepsiburada, 2030’a kadar 120 bin girişimci kadını e-ticarete kazandıracak
4 Miu Miu'dan 25 bin liralık UNO destesi!
Miu Miu’dan 25 bin liralık UNO destesi!
5 Yayıncılıkta tarihi bir kırılma: Oscar ödülleri YouTube’a taşınıyor...
Yayıncılıkta tarihi bir kırılma: Oscar ödülleri YouTube’a taşınıyor…
Güncel Haberler
The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
Şirketlerin yüzde 78’i 2026'da tek ücret artışı planlıyor
Şirketlerin yüzde 78’i 2026’da tek ücret artışı planlıyor
Göçün yeni gerçekliği: Türkiye’de yaşayan yabancılar ne düşünüyor, nasıl tüketiyor?
Göçün yeni gerçekliği: Türkiye’de yaşayan yabancılar ne düşünüyor, nasıl tüketiyor?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Lahmacun Endeksi Ekim sonuçları açıklandı: Fiyatlar artıyor ama daha yavaş!
Haberler
Lahmacun Endeksi Ekim sonuçları açıklandı: Fiyatlar artıyor ama daha yavaş!
İrem Alimoğlu
5 Kasım 2025
Yılın en iyi 50 girişimi belli oldu!
Haberler
Yılın en iyi 50 girişimi belli oldu!
İrem Alimoğlu
10 Kasım 2025
Apple hisseleri, iPhone 17 satışlarıyla rekor kırdı
Haberler
Apple hisseleri, iPhone 17 satışlarıyla rekor kırdı
İrem Alimoğlu
21 Ekim 2025
E-spor arenasında sürpriz gelişme: İlk Olimpik E-Spor Oyunları iptal edildi
Haberler
E-spor arenasında sürpriz gelişme: İlk Olimpik E-Spor Oyunları iptal edildi
Nafizcan Önder
3 Kasım 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.