16 Kasım Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
İş insanlarının yeni tanışma platformu "12dakika.com" yayında...
Haberler

İş insanlarının yeni tanışma platformu “12dakika.com” yayında…

Marketing Türkiye
9 Aralık 2020
2 dk okuma

Türkiye’nin ilk dijital tanışma etkinliği “12dakika.com”, sektör profesyonellerini, girişimcileri, yatırımcıları, eğitmenleri, yeni iş insanlarıyla tanıştırmaya hazırlanıyor. İşini ve ufkunu geliştirmek isteyenleri yani özetle dünyanın dört bir yanına dağılmış Türk iş dünyasını bir araya getirmeyi hedefleyen platform etkinliklerini her ayın 12’sinde gerçekleştirecek.

Türkiye’nin iş odaklı ilk dijital tanışma etkinliği 12dakika.com ilk buluşmasını yapmaya hazırlanıyor. Yeni fikirler edinmek ve yeni iş insanları tanımak adına oluşturulan iş dünyası girişimi olarak hayata geçen 12dakika.com, pandemi nedeniyle yapılamayan iş odaklı fiziksel tanışmaların yerini alacak.

Ziya Kızıltan ve Ömürden Sezgin’in öncülüğünde hayata geçen 12dakika.com, ilk buluşmasına 12 Aralık 2020 Cumartesi günü saat 12:12’de başlayacak ve 12 saat boyunca devam edecek. Şu an itibariyle 2.500’ün üzerinde iş insanın profillerini oluşturduğu, 1.900’ün üzerinde 12 dakikalık tanışma toplantılarının organize edildiği etkinliğe 24 ülke ve 155 şehirden katılım olacak.

İlk buluşmada 5 binden fazla katılımcıyı bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirten Ziya Kızıltan ve Ömürden Sezgin, “Avrupa’da yapılan bir araştırmaya göre, insanların etkinliklere katılmasının en büyük nedeni, yüzde 83 ile başkalarıyla tanışabilmek ve yeni iş ilişkileri kurabilmek. Konferans ve kongrelerdeki konuşmaları dijitale taşıdık ama tanışmaları taşıyamadık. İşte Türk iş dünyasına bu pandemi döneminde enerji ve hareket katacak 12 dakika fikri böyle ortaya çıktı” açıklamasında bulundu.

12 dakikalık bir iş randevusu

Platforma dâhil olan herkes birbirinin profilini inceleyebiliyor. Kimlerle, hangi konularda görüşmek istendiği profilde belirtilebiliyor. Etkinlik tarihinden önce karşılıklı profil incelemeleri ve platform üzerinden yazışmalar yapılabiliyor. Taranan profiller arasından seçilen kişilere mesaj yazılarak 12 dakikalık görüntülü görüşme daveti gönderilebiliyor. Kabul edilen görüşmeler takvimdeki en uygun 12 dakikalık aralığa yerleşiyor. Görüşme anında 12 dakikadan geri sayım başlıyor. Süre bittiğinde ise bu toplantı odası otomatik olarak kapanıyor.

Ziya Kızıltan ve Ömür Sezgin, “Özellikle hatırlatmak isteriz ki, 12.12 günü sadece toplantılar olacak, bunun için öncesinde hatta hemen şimdi profil oluşturup iş insanlarının takvimleri dolmadan davetleri atmak gerekiyor. Bu yeni konseptin ana farkı bu. Ana amacımız yüksek sayıda insanın katılımı ve iş ilişkileri kurması çünkü her toplantıda çıkacak iş değerini ortalama 10.000 TL olarak düşündüğümüzde iş dünyasına 100 milyon TL’lik bir hareketlilik getirmeyi planlıyoruz. Asıl bizi heyecanlandıran, bu konsepti Türk iş insanları ile dünyayı tanıştırabilecek bir yapıya sokmak ki ona da hızla başlayacağız. O zaman şu ankinin 10 katı değerinde bir hareketlilik getirme, ürün ve hizmet ihracatını artırabilme gücümüz oluşacak ” diye belirtiyorlar.

“12.12 İş Odaklı Dijital Tanışma Günü”

Fiziksel olarak gerçekleştirilen konferanslardaki “birebir tanışmaları”  dijitale taşımak isteyen girişim, ilk etkinliğini tüm iş insanlarının deneyimleyebilmesi adına genele açık ve ücretsiz olarak düzenliyor. Her ayın 12’sinde farklı temalarda hayata geçirilmesi planlanan bu dijital etkinliklerin ikincisi de 12 Ocak 2020 tarihinde “E-ticaret ve E-ihracat” konusuna odaklanacak.

12 Aralık tarihinde başlayacak olan ve 12.12 tarihini “İş Odaklı Dijital Tanışma Günü” ilan eden www.12dakika.com platformunda 2.500’e yakın profil oluşturulmuş ve 1.500’ün üzerinde toplantı planlanmış durumda. Hedeflerinin 5000’in üzerinde katılımcı sayısına ulaşarak 10.000’in üzerinde birebir iş görüşmesinin yapılmasını sağlamak olduğunu dile getiren Ziya Kızıltan ve Ömürden Sezgin, bu sayede Türk iş dünyasına ve ekonomiye 100 milyon TL’lik bir hareket getirmek istediklerini kaydetti.

12 dakika 12dakika.com E-ihracat e-ticaret
1 The Tech Summit 2025: Yapay zeka ile güçlendirilmiş gelecek nasıl olacak?
The Tech Summit 2025: Yapay zeka ile güçlendirilmiş gelecek nasıl olacak?
2 Mavi yaka çalışan profili değişiyor: Üniversiteli oranı yükselişte
Mavi yaka çalışan profili değişiyor: Üniversiteli oranı yükselişte
3 Z kuşağı için "uzaktan çalışmak" yüksek maaştan daha değerli
Z kuşağı için “uzaktan çalışmak” yüksek maaştan daha değerli
4 Restoranlardan dijital platformlara rest: “Komisyon oranlarına çözüm bulunmazsa kendi platformumuzu kurarız!”
Restoranlardan dijital platformlara rest: “Komisyon oranlarına çözüm bulunmazsa kendi platformumuzu kurarız!”
5 Coca-Cola’dan beş yıl sonra gelen yeni yıl lezzeti: Holiday Creamy Vanilla
Coca-Cola’dan beş yıl sonra gelen yeni yıl lezzeti: Holiday Creamy Vanilla
Güncel Haberler
Tüketiciler "sürdürülebilir restoranlara" yüzde 11 daha fazla ödemeye hazır
Tüketiciler “sürdürülebilir restoranlara” yüzde 11 daha fazla ödemeye hazır
İçerik üreticiliği saygın bir kariyer olarak kabul görüyor
İçerik üreticiliği saygın bir kariyer olarak kabul görüyor
2026’da gündem "kültür bütçesi" olmalı!
2026’da gündem “kültür bütçesi” olmalı!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Toprak Razgatlıoğlu üçüncü kez dünya şampiyonu!
Haberler
Toprak Razgatlıoğlu üçüncü kez dünya şampiyonu!
Nafizcan Önder
4 hafta önce
Türk genci işin rotasını değiştiriyor: Artık kâr değil, fayda peşindeler...
Haberler
Türk genci işin rotasını değiştiriyor: Artık kâr değil, fayda peşindeler…
İrem Alimoğlu
3 hafta önce
6 Türk devi TIME’ın “Dünyanın En İyi Şirketleri 2025” listesinde!
Haberler
6 Türk devi TIME’ın “Dünyanın En İyi Şirketleri 2025” listesinde!
Nafizcan Önder
11 Eylül 2025
Kim Kardashian'ın markası SKIMS, Türkiye pazarına girdi
Haberler
Kim Kardashian’ın markası SKIMS, Türkiye pazarına girdi
Sena Tufan
5 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.