4 Temmuz Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

İPZ’12 devletin zirvesini ağırlayacak!

Marketing Türkiye
14 Eylül 2012
2 dk okuma

 

Bu yıl 19-20 Eylül tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nde ekonominin, teknolojinin ve interaktifin en başındaki isimler “İnteraktif Ekonomiyle Büyüyen Türkiye”yi konuşacaklar. Bu bağlamda zirvenin açılış konuşmasını Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı yapacak.  Zirvenin ilk gününde Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer,  Bilim ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu’nun ardından bir konuşma yapacak olan Bakan Yazıcı, özellikle son yıllarda hızlı bir büyüme trendi gösteren e-ticaret sektörüne ilişkin yapılan düzenlemelere, sektördeki temel sorunlara ve çözüm için atılan adımlara ilişkin bilgileri paylaşacak. Bakanın konuşması sonrasında sektör temsilcileriyle bir araya gelerek soruları yanıtlaması bekleniyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da katılımının beklendiği İPZ’de ekonomi ve interaktivitenin yarattığı sinerji de konuşulacak.
Eşi bulunmaz bir fırsat
Bakan Hayati Yazıcı, İPZ öncesi Marketing Türkiye’ye yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı olarak hukuki ve teknik altyapısıyla sağlıklı ve güvenli biçimde büyüyen bir e-ticaret ortamı oluşturmak yönünde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz. Bu noktada, kamu kuruluşlarının yanı sıra özel sektöre de önemli görevler düşmektedir. İnternet ve elektronik ticaret gibi hızla gelişen sektörlerde, gelişimi sürdürülebilir kılmanın ilk ve en önemli şartı, bilgi ve deneyimin paylaşılmasıdır. İnteraktif pazarlama sektöründe bilgi paylaşımının önünü açan ve binlerce sektör profesyonelini bir araya getiren İnteraktif Pazarlama Zirvesi’ni, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı olarak desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu konferans ve zirveler dünyadaki farklı interaktif pazarlama tekniklerinin paylaşılması, geliştirilmesi ve yeni fikirlerin ortaya çıkması açısından değerlendirildiğinde eşi bulunmaz fırsatlar sunan platformlardır. Yedincisi düzenlenen Zirvenin ilgili tüm kesimler ve ülkemiz açısından hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ediyorum.”
İnternetsiz bir yaşam düşünülemez
Zirvede söz alacak diğer bir isim olan gününde Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer ise zirve hakkında şunları söyledi: “Yüz yüze iletişim, insanoğlu için aslında hiç bir zaman önemini kaybetmedi. İsterse araya en gelişmiş teknolojinin sunduğu olanaklar girsin, mesajımızı ilettiğimiz hedefimiz ile doğrudan iletişim kurmanın önemi, hiç bir zaman azalmadı. Bilgi ve iletişim teknolojileri, kurduğumuz iletişimde etkinliğimizi artırabilmek için kullanabileceğimiz en etkili araçlardan birisi sadece. Ben bu açıdan, interaktif Pazarlama Zirvelerini çok önemsiyorum. Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörü bu gün artık yaşamımızın her alanına çok yoğun bir şekilde girdi. İnternetsiz bir yaşamı ne kamu sektörü, ne özel sektör ne de bireyler artık düşünemezler bile. Ticarette de internet her geçen gün daha fazla kullanılmaya başlandı. Türkiye’de geçtiğimiz yıl e-ticaret hacmi 23 milyar Türk Lirası hacmine ulaştı. Tüm bunlar, bir yandan da elektronik ortamın güvenliğinin yani siber güvenliğin önemini daha fazla kavramamız için yalnızca birkaç örnek. Bilginin güvenliğini sağlamak, güvenli bilgiler sunmak, ister bu bilgiler kamusal işlerimizle ilgili, ister finansal işlerimizle ilgili, isterse eğlence amaçlı olsun; siber ortamda güvenliğinin sağlanmış olması hayati önem taşımaktadır. Bu açıdan, İnteraktif Pazarlama Zirvesinde, katılımcıların ilgilerini, interaktiviteyi sağlayan ortamın siber güvenliğinin önemine de yoğunlaştırmalarının gerekli olduğuna inanıyorum.”
Bu haberin videosunu izlemek için tıklayınız. 

 

1 UV kalkanı artık günlük rutin: L’Oréal Paris’ten dört mevsim güneş koruması
UV kalkanı artık günlük rutin: L’Oréal Paris’ten dört mevsim güneş koruması
2 Genç kuşak çalışanların gözünden en iyi iş yerleri!
Genç kuşak çalışanların gözünden en iyi iş yerleri!
3 Bir dönem bitiyor: Anna Wintour, 37 yıl sonra Vogue Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılıyor
Bir dönem bitiyor: Anna Wintour, 37 yıl sonra Vogue Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılıyor
4 Türk popunun Minik Serçesi’nden 5 yıl sonra gelen albüm: “Paşa Gönül Şarkıları”
Türk popunun Minik Serçesi’nden 5 yıl sonra gelen albüm: “Paşa Gönül Şarkıları”
5 İş dünyasında haftanın atamaları (20-26 Haziran)
İş dünyasında haftanın atamaları (20-26 Haziran)
Güncel Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (20 Haziran-3 Temmuz)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (20 Haziran-3 Temmuz)
“Ex’ininkini getir, yenisini götür”
“Ex’ininkini getir, yenisini götür”
Patronlar Dünyası artık yazılı basında da var!
Patronlar Dünyası artık yazılı basında da var!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Çalışanlar artık geleneksel hediyeler istemiyor!
Haberler
Çalışanlar artık geleneksel hediyeler istemiyor!
Nafizcan Önder
25 Mayıs 2025
Cannes Lions 2025'in ilk Grand Prix'leri sahiplerini buldu...
Haberler
Cannes Lions 2025’in ilk Grand Prix’leri sahiplerini buldu…
Sena Tufan
2 hafta önce
TikTok LIVE Ajansı olmanın tam zamanı!
Haberler
TikTok LIVE Ajansı olmanın tam zamanı!
Advertorial
3 hafta önce
Bundle kullanıcıları Marketing Türkiye okumayı seviyor!
Haberler
Bundle kullanıcıları Marketing Türkiye okumayı seviyor!
Sena Tufan
22 Mayıs 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.