19 Ocak Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
iPhone 16 beklentilerin altında kaldı, üretim yavaşladı! | Son 24 saatin gündemi
Haberler

iPhone 16 beklentilerin altında kaldı, üretim yavaşladı! | Son 24 saatin gündemi

Marketing Türkiye
2 Ekim 2024
3 dk okuma
iPhone 16 beklentilerin altında kaldı, üretim yavaşladı! | Son 24 saatin gündemi

Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 16, piyasaya çıktığı ilk günlerde beklenen ilgiyi görmedi.

iPhone 16’nın tanıtımında öne çıkan yapay zeka özellikleri ve yeni düğmeler, kullanıcıları yeterince heyecanlandıramadı. Barclays’ın yaptığı bir analize göre, iPhone 16’nın satışları, bir önceki model olan iPhone 15’in gerisinde kaldı.

Bunun bir sonucu olarak Apple’ın iPhone 16’nın üretimini yavaşlatması bekleniyor. Bu içgörünün ardındaki en güçlü sebeplerden biri, Apple’ın Tayvanlı bir tedarikçiden alacağı yarı iletken parça siparişini azaltması. Bu durum, iPhone 16’nın yıllık satışlarında yaklaşık yüzde 15’lik bir düşüşe neden olabileceği anlamına geliyor.

Güven markası nasıl yaratılır? Yanıt Marketing Türkiye Ekim sayısında…

iPhone 16 beklentilerin altında kaldı, üretim yavaşladı! | Son 24 saatin gündemi

İnsan ilişkilerinden pazarlama evrenine uzanan ortak değerlerin başında geliyor “güven”. Öyle ki yarının hayali kurulurken “güvenin” dışında kalan her şey teferruat olarak kalıyor. Hal böyleyken Marketing Türkiye de Ekim sayısında The ONE Awards’un 10 yıllık verileri ışığında itibardan güvene uzanan bir yol haritası çıkardı ve “Güven markası nasıl yaratılır?” sorusuna yanıt aradı.

Tüketicinin ekonomik karantinasından viral ürün rehberine, Marketing 6.0’dan “aşçı”ların “şef” olma yolculuğuna, her biri yeni ufuklar açan dosyalarının yanı sıra LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş’den Zeynep Bastık’a dek keyifli söyleşileriyle Marketing Türkiye Ekim sayısı yayında!

Marketing Türkiye’nin yeni sayısına D&R’lardan ulaşabilir, Dijital Abonelik ile Marketing Türkiye web sitesi üzerinden ve Türk Telekom e-Dergi uygulaması aracılığıyla okuyabilirsiniz.

Keyifli okumalar…

Televizyon reklamcılığında yeni dönem: “Tıklanabilir Reklam”

iPhone 16 beklentilerin altında kaldı, üretim yavaşladı! | Son 24 saatin gündemi

TheAdTV, Titan OS altyapısını kullanarak Türk reklamcılığında çığır açacak bir uygulamaya imza attı. MG Media’nın medya planlaması ile ilk uygulamanın TAB Gıda için yapıldığı sistemde izleyiciler, Philips akıllı televizyonların ana sayfasındaki tıklanabilir reklam görseline yerleştirilen QR kodu okutarak Tıkla Gelsin® üzerinden Chicken Big King Menü siparişi verdi.

Yayın kuşağındaki reklamlardan bağımsız olarak televizyon açıldığında ve kumandadan HOME tuşuna her basıldığında, ekranın ana sayfasında gösterilen reklamla Chicken Big King Menü iletişimi yapıldı.
Ana sayfada reklamı görüntüleyen izleyiciler, görsel üzerindeki “Sipariş Ver” butonuna tıklayıp QR kodu okutarak Tıkla Gelsin üzerinden Chicken Big King Menü siparişi verdi.

Türkiye’den girişimler Londra’da Big Bang Demo Day’de yatırımcılarla buluştu

iPhone 16 beklentilerin altında kaldı, üretim yavaşladı! | Son 24 saatin gündemi

Teknoloji girişimlerinin uluslararası hub’lar aracılığıyla globalleşme adımlarını hızlandırması için yeni bir yolculuğa başlayan İTÜ ARI Teknokent, Big Bang Startup Challenge’ın globaldeki ilk etkinliği olan Big Bang Londra Demo Day’i, T.C. Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş’ın da katılımıyla 26 Eylül’de gerçekleştirildi. 2 Eylül’de 25 girişimin Hazırlık Kampı’na alınmasıyla başlayan ve süreci başarıyla tamamlayarak Londra’ya gitmeye hak kazanan 15 girişim, 60’dan fazla global yatırımcılarla bir araya geldi.

Detayları incelemek için TIKLAYIN!

Beyonce, Levi’s için ikonik “Launderette” kampanyasını yeniden canlandırdı

Beyoncé, Levi’s REIIMAGINE kampanyasının ilk ürünü olarak markanın ikonik reklamına yeni bir soluk getiriyor.

Kampanyanın ilk filminde, Beyoncé, Levi’s’ın en unutulmaz reklamlarından biri olan ve 1985’te çekilen “Launderette”in modern bir versiyonunu canlandırıyor. Ünlü yönetmen Melina Matsoukas’ın yönetmenliğini üstlendiği bu yeniden yorumlama, Beyoncé’un yeni ve büyük beğeni toplayan Cowboy Carter albümünde yer alan LEVII’S JEANS şarkısından ilham alıyor.

REIIMAGINE kampanyası bir dizi bölümden oluşacak. Her bölüm, Levi’s’ın en unutulmaz reklamlarından bazılarına yeni bir soluk getirecek ve kamera arkasında ünlü yönetmen Melina Matsoukas yer alacak.

featured
1 “Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için başvuru süreci devam ediyor...
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için başvuru süreci devam ediyor…
2 Yurt dışında viral olan, mağazalarda kavga çıkaran Starbucks Bearista Cup, Türkiye'ye geliyor
Yurt dışında viral olan, mağazalarda kavga çıkaran Starbucks Bearista Cup, Türkiye’ye geliyor
3 Sosyal medyanın etkileşimi en yüksek influencer’ları!
Sosyal medyanın etkileşimi en yüksek influencer’ları!
4 Deneyim ambalajla başlar!
Deneyim ambalajla başlar!
5 Yapay zekanın yeni çağı: 2026 ile birlikte yazılım, iş dünyası ve insan rolü yeniden tanımlanıyor
Yapay zekanın yeni çağı: 2026 ile birlikte yazılım, iş dünyası ve insan rolü yeniden tanımlanıyor
Güncel Haberler
Seyahat planları Dünya'yı aştı! Ay’da tatil için rezervasyonlar başladı...
Seyahat planları Dünya’yı aştı! Ay’da tatil için rezervasyonlar başladı…
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için başvuru süreci devam ediyor...
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için başvuru süreci devam ediyor…
Halit Ergenç Toyota için kameraların karşısına geçti, izleyenler ikiye ayrıldı
Halit Ergenç Toyota için kameraların karşısına geçti, izleyenler ikiye ayrıldı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

ON Dijital’e global ödül: "Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası" seçildi
Haberler
ON Dijital’e global ödül: “Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası” seçildi
Advertorial
10 Aralık 2025
Mama pazarı hızla büyüyor: Kedi sahipleri daha sık, köpek sahipleri daha çok alıyor!
Haberler
Mama pazarı hızla büyüyor: Kedi sahipleri daha sık, köpek sahipleri daha çok alıyor!
İrem Alimoğlu
8 Kasım 2025
Kadın liderlerin yüzde 62’si ayrımcılıkla karşı karşıya!
Haberler
Kadın liderlerin yüzde 62’si ayrımcılıkla karşı karşıya!
Nafizcan Önder
22 Kasım 2025
Yılın “modern pazarlama projeleri” ödüllendirildi
Haberler
Yılın “modern pazarlama projeleri” ödüllendirildi
Marketing Türkiye
17 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.