22 Kasım Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Peryön 50. yılını kutluyor
Haberler

İnsan Yönetimi Kongresi kapılarını halka açıyor

Gizem Yıldız
20 Aralık 2021
2 dk okuma

PERYÖN- Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin 29. kez düzenleyeceği PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi bu yıl 22 Aralık’ta gerçekleşiyor. Kongre, PERYÖN’ün 50’inci yıl kutlamaları kapsamında bu yıl bir ilke imza atılarak ücretsiz ve herkese açık olacak. 29. PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, BloombergHT.com üzerinden 22 Aralık 2021’de canlı yayında genel katılıma açık olacak. 

Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma yaşamına liderlik etmek vizyonu ile faaliyetlerini sürdüren PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği, iş dünyasının nabzını tutmak, globaldeki en yeni gelişmeleri katılımcılara aktarmak ve insan yönetimi profesyonellerini bir araya getirmek için düzenlediği İnsan Yönetimi Kongresi bu yıl 22 Aralık 2021 tarihinde olacak. 29. PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, 50’nci yıl kutlamaları kapsamında ücretsiz ve herkese açık olarak gerçekleşecek.

Diyalog seferberliğinin önemli bir adımı 

PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, 50’inci yıl dolayısıyla başlatılan diyalog seferberliğinin en önemli adımlarından birinin kongre olacağını ve ‘Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar’ mottosuyla odağında insan olan herkesin ücretsiz olarak kongreye davetli olduğunu belirterek, “Birbirinden değerli konuşmacıları, farklı sektörlerden şirketleri ve binlerce profesyoneli bir araya getiren kongremizde bu yıl; değişimi, belirsizliğin getirdiklerini, kültürü, yeni dönemde İK’nın değişen rolünü, yeni dönemin çalışan bağlılığını, wellbeing’i, yetenek yönetimini, yapay zekayı, çeşitlilik ve kapsayıcılığı ve en önemlisi anlamı, amacı ve geleceği konuşacağız” dedi.

50’inci yıla özel zengin bir kongre gündemi 

Kongrede, ‘Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar’ teması altında 3 ayrı ana başlık yer alıyor. İlk başlık olan #İnsanKonuşursa (#WeTalk) bölümünde ‘Anlam Arayışı’, ikinci başlık #UmuduParlatanlar (#SilverLining) bölümünde ‘Umut’ ve üçüncü başlık #OrtakPayda (#AllConnected) bölümünde ise ‘Gelecek’ konuşulacak. Türkiye’den ve dünyadan alanında önde gelen pek çok uzman ismin ağırlanacağı kongrede; Fütürist ve Girişimci Martin Ford – Türkçe’ye de çevrilen Robotların Yükselişi kitabıyla New York Times’da çok satanlar listesinde yer alan ve Financial Times& McKinsey tarafından verilen Yılın En İyi İş Kitabı ödülünün sahibi, Amerikalı Psikolog ve yazar Barry Schwartz – Seçme Çelişkisi üzerine konuşmasıyla dünyada on altı milyondan fazla izlenen, The Paradox of Choice: Why More Is Less ve Why We Work kitaplarının yazarı, Ravin Jesuthasan – Reinventing Jobs ve Work Without Jobs kitaplarının yazarı ve Jenn Lim – Zappos Kültür Kitabı’nın yaratıcısı, Beyond Happiness kitabının yazarı ve Delivering Happiness’in CEO’su gibi yabancı keynote konuşmacılar da yer alacak. Kongrede ayrıca Avrupa İnsan Yönetimi Birliği Başkanı Even Bolstad, dünya ve Türkiye’nin İK gündemlerini değerlendirecek. 

Kongre, 50. yıla özel ücretsiz ve herkese açık olacak 

29. PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi bu yıl bir ilke imza atılarak 50’inci yıla özel ücretsiz ve herkese açık yapılacak. Kongre, Bloomberght.com üzerinden 22 Aralık 2021 tarihinde saat 09.30 – 17.30 arasında canlı yayında genel katılıma açık olarak gerçekleşecek. www.peryonkongre.com web sitesi üzerinden de eşzamanlı İngilizce çeviri ile yayınlanacak olan kongrenin PERYÖN sosyal medya hesaplarından yayın linki verilerek geniş bir katılıma ulaşması planlanıyor. Kongre’nin iki saatlik özeti 25 Aralık Cumartesi günü Bloomberg HT TV’de izlenebilecek. 

Boyut atlıyoruz derken boyut mu kaybediyoruz?: Dijital dünyada “insan” kalabilmek

featured
1 The TECH Summit'e kayıtlar başladı! Geleceği deneyimlemeye hazır mısınız?
The TECH Summit’e kayıtlar başladı! Geleceği deneyimlemeye hazır mısınız?
2 Markalar neden bir anda özür dilemeye başladı?
Markalar neden bir anda özür dilemeye başladı?
3 Apple'da Tim Cook dönemi kapanıyor! Yeni CEO için en güçlü aday: John Ternus...
Apple’da Tim Cook dönemi kapanıyor! Yeni CEO için en güçlü aday: John Ternus…
4 Gelişmeleri kaçırmanın dayanılmaz hafifliği: JOMO
Gelişmeleri kaçırmanın dayanılmaz hafifliği: JOMO
5 Spotify’a AI destekli sesli kitap özetleri geliyor
Spotify’a AI destekli sesli kitap özetleri geliyor
Güncel Haberler
Orphex ile dijital pazarlamada anlık, ölçeklenebilir ve tutarlı raporlama dönemi
Orphex ile dijital pazarlamada anlık, ölçeklenebilir ve tutarlı raporlama dönemi
İş dünyasında haftanın atamaları (15-21 Kasım)
İş dünyasında haftanın atamaları (15-21 Kasım)
The TECH Summit'ten gelecek manifestosu: "Yakın-Uzak ile Yeni Bir Çağ Başlıyor"
The TECH Summit’ten gelecek manifestosu: “Yakın-Uzak ile Yeni Bir Çağ Başlıyor”
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Friends’in efsane kafesi Central Perk, Times Square’e taşındı
Haberler
Friends’in efsane kafesi Central Perk, Times Square’e taşındı
Sena Tufan
18 Eylül 2025
Spotify’dan Türk müziğinin efsanelerine saygı duruşu: ICON Türkiye yayında!
Haberler
Spotify’dan Türk müziğinin efsanelerine saygı duruşu: ICON Türkiye yayında!
Nafizcan Önder
1 hafta önce
Adgager, Marketing Türkiye için araştırdı: İlk 6 ayın en başarılı reklam filmleri…
Haberler
Adgager, Marketing Türkiye için araştırdı: İlk 6 ayın en başarılı reklam filmleri…
Nafizcan Önder
11 Ekim 2025
Bursa kestane şekeri ve İpsala pirinci AB’den coğrafi işaret aldı
Haberler
Bursa kestane şekeri ve İpsala pirinci AB’den coğrafi işaret aldı
Nafizcan Önder
5 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.