20 Ekim Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
iLab Holding Yatırımı Şirketlerde Yeni Atamalar
Haberler

iLab Holding Yatırımı Şirketlerde Yeni Atamalar

Marketing Türkiye
25 Ağustos 2015
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

Emlakjet.com’un yeni Genel Müdürü Gizem Moral Kunter oldu.

Online emlak seri ilan platformu iLab Holding Yatırımı Emlakjet.com’un Genel Müdürlük görevini Gizem Moral Kunter üstlendi. Kunter daha önce hızlı tüketim ürünleri ve telekomünikasyon sektörünün lider firmalarında yöneticilik pozisyonlarında bulundu. 18 yıllık iş tecrübesine sahip Kunter, 1997 yılından bugüne kariyerini hızlı tüketim ürünleri,  telekomünikasyon, pazarlama, marka ve ürün yönetimi, farklılaşma stratejileri, tüketici araştırmaları ve CRM alanları üzerinde ilerletti.  

Gizem Moral Kunter kimdir?

İş hayatına Türk Henkel’ de stratejik pazarlama göreviyle başlayan Kunter, bu şirkette elde ettiği 7 yıllık deneyimin ardından Türkcell’de yine aynı görevi üstlendi. Kunter 11 yıllık Turkcell kariyerinde; stratejik pazarlamanın ardından satış ve pazarlama departmanında bilgi yönetimi ve bütçelemeden sorumlu olarak şirketin gelir ve gider bütçelerinin hazırlanması ve planlanması süreçlerini yürüttü. Daha sonra, pazarlama öngörüleri ve müşteri bilgileri yöneticisi olarak yaptığı çalışmalar ile şirketin pazarlama stratejileri geliştirmesine ve karar verme süreçlerine katkıda bulundu.

Davranışsal Ekonomi alanında çalışmalar yapan Kunter,  dünyaca ünlü kültürel antropoloji uzmanı Dr. Rapaille ile “Türkiye’de Telekomünikasyon Sektörünün Kültürel Kodları” çalışmasını hazırladı. 2012 yılında Turkcell’ in genç segment için oluşturduğu Gnctrkcll’ in marka konumlandırması, CRM ve marka sadakat stratejileri geliştirme görevini üstlendi. 2013 yılında Turkcell’ in kurumsal mobil internet bölümünde, marka ve ürün yönetimi, farklılaşma stratejileri geliştirme görevlerinde yer aldı. İzmir Amerikan Koleji ve Marmara Üniversitesi Ekonometri bölümü mezunu olan Kunter, Yeditepe Üniversitesi’nde pazarlama alanında MBA eğitimi aldı. Kunter, evli ve bir çocuk annesidir.

Yılmaz Sonışık,  Hangikredi.com’un yeni Genel Müdürlük görevine terfi etti.

Online kredi ve hizmet karşılaştırma platformu iLab Holding yatırımı Hangikredi.com ile Hangisi.net‘teki direktörlük görevlerini sürdüren Yılmaz Sonışık, Hangikredi.com Genel Müdürlük görevine terfi etti. Sonışık, bilişim teknolojileri, ödeme sistemleri, telekomünikasyon ve finans sektörlerinde bilişim, pazarlama, yeni iş geliştirme ve proje yönetimi konularında uzman bir girişimci olarak 19 yıllık iş tecrübesine sahip.

Yılmaz Sonışık, 1996 yılından başlayarak elde ettiği 19 yıllık iş tecrübesini bilişim teknolojileri (yazılım), kartlı ödeme sistemleri, (UMTH) telekomünikasyon hizmetleri, internet, dijital pazarlama, proje yönetimi, yeni iş geliştirme alanlarında oluşturdu. Profesyonel tecrübesinin yanında girişimci ruhuyla çeşitli girişimlerde aktif olarak yer aldı.

Yılmaz Sonışık kimdir?

İş hayatına bilişim teknolojileri firmalarında başlayan Sonışık, yazılım geliştirme konusunda uzmanlaşarak Türkiye’nin önde gelen banka, sigorta, perakende, telekomünikasyon, taşımacılık, eğitim gibi sektörlerinde birçok şirkete önemli projeler geliştirdi. Akıllı kart ödeme sistemleri konusundaki tecrübesiyle, sektörün önemli şirketlerinde yazılım (POS yazılımları, CRM, İnternet)  ve teknoloji (donanım, network) altyapısının geliştirilmesinde yönetim kademesinde görev aldı. Telekomünikasyonun özelleşmesiyle C Tipi UMTH kapsamında konuşma kartları satan şirketin kurulumu aşamasında görev alarak yaptığı altyapı çalışmaları ve inovatif projeler ile şirketin gelişmesine önemli katkılarda bulundu. iLab Holding’deki yolculuğu 2006 yılında Treda Bilişimde başlayan Sonışık, 2009’da Sigortam.net’e, 2011’de ise Hangikredi.com’a atanmdı. Sonışık yönetimindeki Hangikredi.com, üç yıl içinde tekil ziyaretçi adedini 10 kat, lead adedini 35 kat arttırarak, yüzde 425 büyüme oranı ile Ağustos 2015’de TOBB’un düzenlediği Türkiye’nin en hızlı büyüyen “Türkiye 100” şirketinden biri oldu. İş hayatı boyunca çeşitli ar-ge projelerinde yer alan Sonışık, Tübitak Ar-Ge proje yönetimi konusundaki tecrübesiyle görev aldığı şirketlerin Teydeb Ar-Ge desteklerinden faydalanmasını sağlayarak önemli maddi katkı sağladı. Sonışık, sırasıyla Aydın Anadolu Lisesi, Marmara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı, İTÜ Bilgisayar Mühendisliği ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde eğitim aldı. Evli olan Sonışık, iki çocuk babasıdır.

1 Teknolojiyi konuşma dönemi bitti: Şimdi sıra aksiyonda
Teknolojiyi konuşma dönemi bitti: Şimdi sıra aksiyonda
2 Fransa’da 3 bin mağaza zarar gördü: Perakende sektörünün faturası yüz milyonlarca euroyu bulabilir
Fransa’da 3 bin mağaza zarar gördü: Perakende sektörünün faturası yüz milyonlarca euroyu bulabilir
3 Dünyanın en kalabalık şehirleri belli oldu: İstanbul kaçıncı sırada?
Dünyanın en kalabalık şehirleri belli oldu: İstanbul kaçıncı sırada?
4 MacBook’ta dokunmatik ekran dönemi mi başlıyor?
MacBook’ta dokunmatik ekran dönemi mi başlıyor?
5 Öldükten sonra külleriniz Pringles kutusunda saklansın ister miydiniz?
Öldükten sonra külleriniz Pringles kutusunda saklansın ister miydiniz?
Güncel Haberler
Teknolojiyi konuşma dönemi bitti: Şimdi sıra aksiyonda
Teknolojiyi konuşma dönemi bitti: Şimdi sıra aksiyonda
Fransa’da 3 bin mağaza zarar gördü: Perakende sektörünün faturası yüz milyonlarca euroyu bulabilir
Fransa’da 3 bin mağaza zarar gördü: Perakende sektörünün faturası yüz milyonlarca euroyu bulabilir
Dünyanın en kalabalık şehirleri belli oldu: İstanbul kaçıncı sırada?
Dünyanın en kalabalık şehirleri belli oldu: İstanbul kaçıncı sırada?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Google DeepMind'da Türk bilim insanına kritik görev...
Haberler
Google DeepMind’da Türk bilim insanına kritik görev…
Marketing Türkiye
6 Ağustos 2026
iPhone Duo lansmanı sonrası Samsung ve Duolingo’dan Apple’a peş peşe göndermeler
Haberler
iPhone Duo lansmanı sonrası Samsung ve Duolingo’dan Apple’a peş peşe göndermeler
Gülben Dikmen
10 Eylül 2026
600 milyon dolarlık devir tamamlandı: Sanipak, Arch Peninsula bünyesine katıldı
Haberler
600 milyon dolarlık devir tamamlandı: Sanipak, Arch Peninsula bünyesine katıldı
Sena Tufan
5 Ağustos 2026
Müzik dünyasında yapay zeka alarmı: Temmuzda çıkan şarkıların yüzde 38,5’inde AI izi var
Haberler
Müzik dünyasında yapay zeka alarmı: Temmuzda çıkan şarkıların yüzde 38,5’inde AI izi var
Marketing Türkiye
21 Ağustos 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.