5 Nisan Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Hem Türkiye'de yaşayıp Amerika'da çalışıyorlar hem de terfi alıyorlar
Haberler

Hem Türkiye’de yaşayıp Amerika’da çalışıyorlar hem de terfi alıyorlar

Marketing Türkiye
21 Eylül 2016
2 dk okuma

Geçtiğimiz sene sonunda Türkiye lansmanını yaparak ülkemizde resmen hizmete başlayan Crossover, gerek kendi bünyesine kattığı elemanların sayısını arttırdı gerekse bu süreç içerisinde çalışanlarının kendilerini geliştirmelerine aracı olarak terfiler almalarını sağladı.
Crossover, yetenekli insan kaynağının uzaktan çalışabilmesine olanak sağlayan WorkSmart adını verdikleri bir yazılımla kişilerin iş verimliliğini arttırırken takım arkadaşları arasındaki mesafe sorununu ortadan kaldırarak kişinin yaşadığı yeri değiştirmeden hak ettiği geliri elde etmesini sağlıyor. Çalışanların anlık performanslarının ölçülmesini ve işverene serbest çalışma saatlerinin tüm detaylarıyla raporlanmasını mümkün kılan WorkSmart, bu sayede kişilere ülkemizin herhangi bir yerinden Amerika’daki bir teknoloji şirketinde yönetici olarak çalışabilme imkanını kazandırıyor.
Crossover aracılığıyla ülkemizden Amerika’daki dünyanın önde gelen yazılım firmalarına hizmet veren Türk gençlerinden Şeref Acet ve Furkan Yavuz da başarılarıyla göz dolduruyorlar.
Şeref Acet 28 Ankara – Comodo’dan ayrılıp Crossover üzerinden Amerikan Aurea şirketinde yılda 60.000 Amerikan doları kazanan bir yazılım mimarı olarak başladı. Şirkettin en genç yazılım mimarlarından biri olan Şeref, şıkı bir çalışma temposu sonrası sorumluluk alarak konumunu yükseltmeyi başardı. Artık Şef Yazılım Mimari olarak Aurea isimli Amerikan yazılım şirketinde çalışıyor. 10 yılın üzerinde deneyim gerektiren bu pozisyonda başarılı olan Şeref bu kademede şirketin en genç yöneticisi oldu.
Furkan Yavuz 24 İstanbul – THY’den ayrılıp Crossover üzerinden Aurea isimli Amerikan yazılım şirketinde yılda 30.000 Amerikan doları kazanan bir yazılım mühendisi olarak çalışmaya başladı. En genç yazılım mühendislerinden biri olan Furkan, 2016 yazında kendini 3 aylık bir kampa alarak yılda 60.000 Amerikan doları kazanan yazılım mimarı pozisyonuna yükseldi. Şu an şirketin en genç yazılım mimarı olarak görevine devam ediyor.
Konu hakkında görüşlerini belirten, Crossover Türkiye Genel Müdürü Sinan ATA; “2015 yılının Kasım ayında başladığımız Crossover Türkiye operasyonunda kısa zamanda ciddi bir başarı elde ettik ve pek çok başarılı profesyoneli kadromuza kattık. Hali hazırda özellikle Java teknolojilerinde işe alımlarımız hızla devam ediyor. Amerika’lı şirketlerin yarattığı ciddi talebi karşılamak için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunun yanında Bunun yanında Şeref ve Furkan gibi Türkiye’nin önemli şirketlerindeki 9-5 ofise gidip geldikleri işlerini bırakıp istedikleri zaman çalıştıkları Crossover’ı tercih eden ve yeni katıldıkları Amerikalı yazılım şirketlerinde terfiler almaya başlayan arkadaşlarımızı gördükçe, bu işe olan bağlılığımız ve çalışma arzumuz her geçen gün artıyor.” dedi.

1 Brandverse Awards başvuruları 14 Nisan'da sona eriyor!
Brandverse Awards başvuruları 14 Nisan’da sona eriyor!
2 İtalya’dan Polonya’ya giden 12 ton KitKat çalındı! Nestlé'den açıklama geldi
İtalya’dan Polonya’ya giden 12 ton KitKat çalındı! Nestlé’den açıklama geldi
3 “Shaq diye 5G”: Turkcell reklamında sürpriz yıldız Shaquille O'Neal
“Shaq diye 5G”: Turkcell reklamında sürpriz yıldız Shaquille O’Neal
4 12 ton KitKat çalındı, markalar fırsatı kaçırmadı!
12 ton KitKat çalındı, markalar fırsatı kaçırmadı!
5 Boyner'den perakende sektörüne yeni soluk: COMMUNITÉ
Boyner’den perakende sektörüne yeni soluk: COMMUNITÉ
Güncel Haberler
"Hayalet Ağlar" görünmeyeni nasıl görünür kıldı?
“Hayalet Ağlar” görünmeyeni nasıl görünür kıldı?
Stanford araştırması: Yapay zekanın “yalakalığı” insanlara zarar veriyor!
Stanford araştırması: Yapay zekanın “yalakalığı” insanlara zarar veriyor!
“Sofrada yapay zekaya yer açın”
“Sofrada yapay zekaya yer açın”
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

A&B İletişim’den iletişim sektöründe bir ilk: Vakıf çatısı altında yeniden yapılanma
Haberler
A&B İletişim’den iletişim sektöründe bir ilk: Vakıf çatısı altında yeniden yapılanma
Marketing Türkiye
11 Şubat 2026
Her 5 ilişkiden biri ya Sevgililer Günü'nde ya da sonrasında bitiyor!
Haberler
Her 5 ilişkiden biri ya Sevgililer Günü’nde ya da sonrasında bitiyor!
Sena Tufan
15 Şubat 2026
Bankacılıkta rekabet mercek altında: 13 bankaya soruşturma açıldı
Haberler
Bankacılıkta rekabet mercek altında: 13 bankaya soruşturma açıldı
Marketing Türkiye
25 Şubat 2026
Online yemek siparişlerinde yeni dönem: Tüm ücretler açıkça gösterilecek
Haberler
Online yemek siparişlerinde yeni dönem: Tüm ücretler açıkça gösterilecek
Marketing Türkiye
4 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.